Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

Abisine neden iş attın ki?
Bir postada ona mı rezil olmak istedin?

Bu arada bence kardeşler arasında paslaşmayı bile düşünmüştür. Çocuk memnun kalmadığından abisi geri adım atmış belli ki, çocuk memnun kalsa bide abisi olurdu hikayede
Aynısı geldi aklıma. Eminim abinin haberi vardı olanlardan.
Konu sahibi ne bekledi ki. Abi cevap verseydi onunlada mı bir şeyler yaşayacaktı

Sizi bu yaşa kadar Allah iyi korumuş.

Ben bilerek tüm tuşlara bastığınızı düşünüyorum.

Başka bir mimarlık ofisinde de zengin koca bulma çalışması yapmayın. İşinize odaklanın. Bu size ders olsun. Başınıza çok daha beter şeyler gelebilirdi, adam sizi videoya çekip tehdit vs edebilirdi, her şey olabilirdi. Şansınızı lütfen zorlamayın.

Bir daha hemen cinsellik yaşamayın. Devir öyle hormonlar coştu hemen cinsellik olsun devri değil. İyice birini tanımadan asla evine gitmeyin, hemen cinsellik yaşamayın. Çoğu erkek sadece skor peşinde. Uyanık olun. Bu arada Hpv testi de yaptırın. Umarım hamilelik ihtimali de olmaz, bu kişileri her yerden sonsuza kadar silin. Gerekirse ortalıktan yok olun. Bir süre kafanızı toplayıp yeni bir işe akıllı bir kadın olarak başlayın.

İçiniz rahat olsun diye söyleyim
Muhtemelen o kız sizden çirkin kilolu bla bla buna rağmen nasıl olur da sizi işten çıkarıp onla yola devam ediyorlar sorusu içinizi kemiriyor.
Çünkü o kadının hayatta bir duruşu var hemcinsini kıskanıp yermeye kalkmıyor, siz adamla ilişkide bile o kadının dedikodusunu yaparak adama “ben basit bir kadınım” algısını yerleştiriyorsunuz.

meslektaşınız olarak söyleyim
Her ne kadar stajyer de olsanız verilen işi/projelerin tasarlanmasını zamanında değil zamanından önce bitirmeniz gerekirdi.
Mimarlık ofisine değil de aşkı memnu romanına girmişsiniz ve hala inatla yorumlarda bile hemcinsiniz kötüleme derdindesiniz.

Kadın dayanışmasını vs geçtim bir erkeğin bile bir süre sonra ayar olacağı konudur (kadının durmadan hemcinsine karşı yapacağı dedikodular, kompleksler)
26 yaşındasınız çocuk değilsiniz biraz duruşunuz olsun hayatta
Blöf yaptıysanız ve işler tersine döndüyse, o saatten sonra adama gidip yalvar yakar ağlamak sizin gerçekten toy olduğunuzu gösterir.

Hamilelik testi ne zaman yaptırsam sağlıklı sonuç verir

Sosyal medyadan da çıkartayım mı onları

Parağraf nerde??? Bu manas destanında ve niye bu kadar uzun arkadaşım 3-5 satırda dert anlatmak bu kadar zor olmamalı özet geçersin günlük değil burası neyse ne okumayacağım

Tek eksiği strateji değil, iki kardeşe de ahlaksızca yürümüş, biriyle yatmış onunla olmayınca abisine yazmış iğrenç yani... Konu gerçek olmamalı, hayal ürünü olsa bile iğrenç bir zihniyetten çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…