Merhabalar. Öncelikle saçlarımdan çektiğim derdi anlatmak istiyorum. Saçlarımı 3 yıl önce sonrasında bin pişman olacağımı hiç düşünmeden bir buhranla ense hizamda kestirdimve bir daha asla makas görmedi saçım. Normalde şimdiye belime ulaşmış olması gerekirdi değil mi? Yok artık diyeceksiniz biliyorum ama saçım omzumun biraz altında hala!! Her aynaya bakışımda nasıl mutsuz oluyorum akılsız kafama nasıl kızıyorum anlatamam...
Bu 3 yıl içinde saçlarımın başına gelenleri de anlatayım da haksızlık olmasın tabi. 3 oriel 10 dan fazla sayıda boyama bir kere de bin pişman olduğum brezilya fönü (haketmişsin sen dediğinizi duyar gibiyim:)).
Uzatmak için denediğim yöntemler: Şampuanıma çem terebentin katıyordum fakan iğrenç kokusuna daha fazla dayanamadım zaten pek faydasını da görmedim gibi. Şu anda sinameki kürüme geri döndüm şu anda kafamda hatta :) ve dax supergro kullanıyorum.
Bu konuyu açmamın sebebine gelecek olursam şevke ihtiyacım var :) sürekli burada yazılanları tekrar tekrar okuyorum saçlarının nasıl uzadığını anlatanları görüp heveslenmek için. Ben de bu konu altında benimle aynı dertten muzdarip olanlarla birlikte birbirimize destek olalım, birlikte saçlarımızı uzatalım istedim. Sonuçlarımı sizinle paylaşacağım siz de paylaşırsanız çok sevinirim.
Başarmanın ilk adımı inanmaktır sözüne sonuna kadar katılıyorum :)
Ben bu yolda senin yanında yürümeye karar verdim saçlarımıza aynı derecede zarar vermişiz ben de açtırdım boyattım çok kez balyajdır şudur budur....
ısıtılmış zeytinyağı formülüne başlayacağım yarın ve şampuanıma bemiks ampül koydum..Vaz geçmek yok ne olursa olsun formülü uygulayacağım.Yaza upuzun altın sarısı saçlarla bomba gibi girmeyi düşünüyorummm
Benim şevkim bu resim:
canım hakikaten saçlarını çok yıpratmışsın :)
ben de 1 sene kadar açık kahve saşlarımı siyaha boyadım ama bir daha tövbe boyamam
boya ve işlemler saçı çok yıpratıyo gerçekten arada perma yaptırsammı diyorum bende
ama sonra hemen vazgeçiyorum :) sinameki kürünü bende denedim açıkçası am çok bi etkisini görmedim yalnız çam terabentin
çok işe yarıyor diyorlar sen ne kadar kullanmıştın?
Ben bu yolda senin yanında yürümeye karar verdim saçlarımıza aynı derecede zarar vermişiz ben de açtırdım boyattım çok kez balyajdır şudur budur....
ısıtılmış zeytinyağı formülüne başlayacağım yarın ve şampuanıma bemiks ampül koydum..Vaz geçmek yok ne olursa olsun formülü uygulayacağım.Yaza upuzun altın sarısı saçlarla bomba gibi girmeyi düşünüyorummm
Benim şevkim bu resim:
Benim şevkim bu resim:
Huuu huuu ben geldim hanımlar uzun zamandır takip ediyorum bu bölümü burdan öğrendiğim bi sürü fikir var kafamda ama Hangisini uygulayaym bilemiyorum madem Birlikte başlıyorz o zaman bi yöntem belirleyelim. 20 yasindaym Ben saçımi hic boyamadm henüz doğal rengi kahverengi. Sadece bi kez kına yakmıştm kokusunu sevdiğim için. 2 yil once omzumda kestiğim saçlarm henüz yeni gogsume ulaştı bence çok geç uzuyor yani cevremdekilerden gördüğüm kadarıyla çok yavaş. Simdi yeni baştan düzenlemek güzellestirmek istiyorum saçlarmi hadi simdi yöntem belirleyelm :)
canım bu doğal yollarla saç rengini açmayı bende istiyorum aslında zaten saçlarım açık kahve hatta dipleri daha sarıya yakın diyebilirim nasıl daha açabilirim ki saçlarımı sen biliyormusun bi formül falan?
Hoşgeldiin :) Ben de o kadar çok şey deniyorum ki.. Şu anda sinamekiyle dax a düzenli olarak devam etmekte kararlıyım :) Uzatacağım diye hepsi elimde kalacak ondan korkuyorum valla sakınılan göze çöp batarmış hesabı:) Kınayı anneannem yakardı saçıma küçükken baya iyi gelmişti gürleşmişti saçım ve çok sağlıklıydı rengi de çok tatlı olurdu. Hiç unutmam bir arkadaşım okul döneminde sene başında erkek saçı gibi kestirmişti saçını sene sonunda belindeydi ahh ah :)
Hoşgeldiin :) Ben de o kadar çok şey deniyorum ki.. Şu anda sinamekiyle dax a düzenli olarak devam etmekte kararlıyım :) Uzatacağım diye hepsi elimde kalacak ondan korkuyorum valla sakınılan göze çöp batarmış hesabı:) Kınayı anneannem yakardı saçıma küçükken baya iyi gelmişti gürleşmişti saçım ve çok sağlıklıydı rengi de çok tatlı olurdu. Hiç unutmam bir arkadaşım okul döneminde sene başında erkek saçı gibi kestirmişti saçını sene sonunda belindeydi
Bu arada Hoş bulduk canım :))
Papatya suyunu sürüyorsun saçına güneşte saatlerce bekliyorsun
Benim saçlarım da sarı koyu sarı biraz ben bu şekilde açmıştım
Hoşgeldiin :) Ben de o kadar çok şey deniyorum ki.. Şu anda sinamekiyle dax a düzenli olarak devam etmekte kararlıyım :) Uzatacağım diye hepsi elimde kalacak ondan korkuyorum valla sakınılan göze çöp batarmış hesabı:) Kınayı anneannem yakardı saçıma küçükken baya iyi gelmişti gürleşmişti saçım ve çok sağlıklıydı rengi de çok tatlı olurdu. Hiç unutmam bir arkadaşım okul döneminde sene başında erkek saçı gibi kestirmişti saçını sene sonunda belindeydi ahh ah :)
Sinemakiyi duzenli yapamayacagmi düşündüğüm için baslayamiyorum çünkü okuyorum ve cok yoğunum. Onun yerine daha basit formüller arıyorum gerçi emeksiz yemek olamaz ama mesela şampuana badem yağı çam terebentini katmak gibi şeyler uygulamayı düşünüyorum. Bol su adacayi falan. Bide şu sıralar aklıma takıldı herkes biraz kestirin ucundan sac rahatlar daha çabuk uzar diyolar
Acaba böyle bi şey yapip uygulamalara oyle başlamak daha mi iyi olur ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim saçlarım şimdi sırtımda.Omuzlarımın 10 cm altında ama çok yıpranık.Yani kuaföre kırıklarımı ve yanan saçlarımı kestirmeye gitsem küt keser:) Ama kafaya koydum.Zeytinyağı formülünü arkadaşım uygulamıştı ekim ayında başlamıştı.Küttü saçları şu an benimle aynı sayılır.Onunki daha sağlıklı olduğu için daha uzun duruyor hatta.Çok özendim yeeeaaa yarın başlıyorum.Fotoğraf da eklerim konuya her ay
Aman kuaföre hiç bulaşmayın derim uç almak değil saçın yarısını kesmek oluyor yaptıkları.. Bir sürü bakım ürünü kullanıyorum onlarla toparladım saçımı biraz kendileri de döküldüler zatenZeytinyağı çok faydalı saça zaten. Fotoğraf süper olur çok sevinirim :)
Benim saçlarım şimdi sırtımda.Omuzlarımın 10 cm altında ama çok yıpranık.Yani kuaföre kırıklarımı ve yanan saçlarımı kestirmeye gitsem küt keser:) Ama kafaya koydum.Zeytinyağı formülünü arkadaşım uygulamıştı ekim ayında başlamıştı.Küttü saçları şu an benimle aynı sayılır.Onunki daha sağlıklı olduğu için daha uzun duruyor hatta.Çok özendim yeeeaaa yarın başlıyorum.Fotoğraf da eklerim konuya her ay
Yok yok hiç bulaşmayacağım saçlarımı kendi haline bırakacağım dip boya falan hele hiç..O kadar bakım ürünü de kullanma bence ya..Bir tane formülü benimse.Onun dışında benim yaptığım gibi şampuanına bemiks koyabilirsin formülünde bemiks varsa bir kaşık bal koyabilirsin.Çok iyi geliyor.Yapış yapış olmuyor merak etme.. 1 aydır yapıyorum toparlandı az çok.Şimdi sıra uzatmada.Yarın eklerim resim
Ben de okuyorum canım nefes almaya bile zamanım yok ama illa zamanı yaratıyorum uzun saçların özlemiyle :) Badem yağı bitlendirir diye duydum ben ama aman diyeyim dikkat edin. Ben 2 ay kadar önce birazcık kesmiştim kırıklarımı evet kesilen saçın daha hızlı uzadığına da inanıyorum çünkü kakül kesirdiğim zamanlarda çok hızlı uzardı. Ama bir yerden sonra duruyor tabi.
Yok yok hiç bulaşmayacağım saçlarımı kendi haline bırakacağım dip boya falan hele hiç..O kadar bakım ürünü de kullanma bence ya..Bir tane formülü benimse.Onun dışında benim yaptığım gibi şampuanına bemiks koyabilirsin formülünde bemiks varsa bir kaşık bal koyabilirsin.Çok iyi geliyor.Yapış yapış olmuyor merak etme.. 1 aydır yapıyorum toparlandı az çok.Şimdi sıra uzatmada.Yarın eklerim resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?