Bemiks ampul ne kadar canım nerden aldn nasıl bisey :) cok mu cahilim ne :)
Bemix eczanelerde satılıyor canım b vitamini kutusu 4tl :)
Eki Görüntüle 917132 Şekli şemali de bildiğ
Çok katan var badem yağını şampuanına aslında bilemiyorum ama dikkatli olmak lazım yinede :) Vücuda değmesiyle de ilgili o tüyler üzerinde beklemiyor ki sonuçta akıp gidiyor hiç öne doğru atıp da yıkamadım hiç de sorun yaşamadım şu ana kadar :) Zaten bazı tüylere jilet de vursanız kalınlaşmaz yapısıyla alakalı deneyimle sabit :)
Iyiymiş ya ben de alayim hemencecik :) bi tane mi kırdın canım. ? Bide şampuan konusunda bir düşüncen var mı dahaa hızlı uzattiguni bildigini falan ?
Dün saçıma bemiks bephanten evigen ampül hint yağı ve badem yağı ile bakım yaptım 3 saat bekletip yıkadım saçlarımdaki boyayı akıttı..
Balyaj yaptırmıştım balyajı kızıl atmıştı kuaförüm malesef.ÜStüne küllü kumral balyaj atmıştı o kızıllık kırılmıştı baya.
Saçlarım normalde sarı.Şu an saçlarım sarı kırmızı
Sarıların rengi açıldı küllü kumral aktı kızıl da kırmızı gibi olduBugün sabah tekrar yıkadım saçımı o kırmızılıkların bir kısmı sarı oldu. Turunculaşmadan sarıya dönüyorum sanırım.Nasıl oluyor bilmiyorum.
Şu an saçlarım bu halinden 3 cm kısa...O üst kahverengi gibi görünen kısımlar şu an kırmızı oyama değişiyorrr.
Akşam tekrar resim koyacağım daha net olan
kızıl zaten akmaya bahane arayan bir renk. kızıldan açılma turuncu renk çok hoşuma gidiyor benim. rengarenk saç merak ettim :)
bende geldimmmmtekrar saçlarıma bakım yapıp uzatmaya başladım. aylar sonra saç uzatma forumuna yazacağımı düşünmezdim . sebebi bundan 10 ay önce başka bi başlıkta saç uzatma serüvenlerim vardı. daha önce kuaför mağduru olmuştum. sonrasında bu forumu görünce bende katıldım . baya bi bakımlar yaptım uzun zaman sürdü sanırım saçlarım omuzdan aşağı inmeye başlamıştı sonra ben naptım kısa saçın uzamaya başlayınca eğriliğini bilirsiniz işte öle duruyordu. sonra dedim hafif model verim de gözümede güzel gözüksün . bi kuaföre gittim gitmez olaydım nasıl pişmanlık duyuyorum aklıma geldikçe gidip camı aşağı indiresim var. deli oluyorum çünkü mahvetti saçımı çok kötü kesti kardeşimin eline versem makası o bile daha güzel keserdi . erkek gibi saçla kaldım sonunda forumu bıraktım sonra psikolojim bozuldu çünkü. eski resimleri hep sildim telefonumdan görmim die. bu olay 10 ay önce falan olay. saçlarımda küstü tabi zor uzadı.hiç bir bakımda yapmadım o dönem.şimdi hafiften toplanmaya başladı lastikle falan bağlanıyo hafiften. tekrar başaldım bakımlara .
dün ilk defa sinemaki uyguladım 8 hafta denicem. onun harici yağ bakımı 1 hafta 2 ayrı güne sığrırdım. ah ah 2013 yazında saçlarımı savura savura gezicem diyodum hayal oldu şimdi 2014 yazına kaldım :)
Yok rengarenk değil iki renk sarı kırmızıüstler kırmızımsı altlar sarı çok fanatiğim şu sıralar...Ama inat değil mi yine de boya vs kullanmayacağım.
farklı renk tonları hoş durabiliyor olsun yine de boyayı çıkartıyoruz hayatımızdan :) benim de diplerim rezil gibi duruyor boyamın rengini de çok seviyorum ama dönüş yok :)
Yeni resim ekledim arkadaşlar saçlarım şu an bu boyda yaza kadar belime gelir mi :44:
Sen de hoşgeldin canım :)) birbirimize destek ola ola değişimlerimizi paylaşarak uzatacağız saçlarımızı insallah :) Benim de 3 yıl önce kestirme sebebim kısayken kıvırcıklarım daha iyi görünür diye düşünmemdi ama sonuç hüsran... keşke birileri engelleseydi beniNeyse moral bozmak yok yaza harika saçlarla gireceğiz hadi bakalımm
hoş bulduk canım :) bende diyorum keşke o gün hiç gitmeseydim işim falan çıksaydı şimdi saçlarım belimin yarısına falan gelirdi sanırım. yaptığım o kadar bakıma emeğime yazık oldu ne diyelim artık geçmiş ola :) 10 aydır bakım falan yapmadım ama fark ettimde bakım yaptığım süredeki uzama hızıyla bakım yapmadan uzama hızı arasında çok fark var. bakımlar gerçekten işe yarıyor. bu 10 aylık dönemde de yapsaydım uzamada fark olurdu ama işte psikoloji gitti bende o dönem saçımla ilgili hiç bişi yapmak istememiştim. neyse şimdi tekrar başladım işte. resim çekip takip edicem bu şekilde daha motive oluyo çünkü :)
selam kızlar saç konusunda size tavsiyem olacaktı kozmik bakımın tarihlerini takip ederseniz faydalı olacağını umuyorum yaptığınız saç bakımları o tarihlerde daha etkili oluyormuş saç kesim tarihleri var ben o tarihte kestirdim yaklaşık bir yıl önce tek bir tane kırık yok normalinde hemen kırılırdı ve dün gördüm turp kürüydü yanlış hatırlamıyorsam bar kişi 1 ay düzenli tarihler dahilinde o bakımı yapmış ve ayda 9 cm uzamış bi göz atın derim
selam kızlar saç konusunda size tavsiyem olacaktı kozmik bakımın tarihlerini takip ederseniz faydalı olacağını umuyorum yaptığınız saç bakımları o tarihlerde daha etkili oluyormuş saç kesim tarihleri var ben o tarihte kestirdim yaklaşık bir yıl önce tek bir tane kırık yok normalinde hemen kırılırdı ve dün gördüm turp kürüydü yanlış hatırlamıyorsam bar kişi 1 ay düzenli tarihler dahilinde o bakımı yapmış ve ayda 9 cm uzamış bi göz atın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?