Saç Uzatma Yöntemleri Birlikte saçlarımızı uzatalım mı? :)

Çok ilginç ya! İnternetten araştırayım hemen teşekkürlerrrr

rica ederim kızlar fikir olsun en azından ben yapmadım işe yaradı diyemem size yapanların yorumları olduğu için tavsiye ettm kolay gelsin

Bugün yves rocher kataloğunu inceledim de şampuanları dikkatimi çekti parabensiz ve silikonsuz diyordu biraz araştırdım ama net bir yorum bulamadım var mı kullanan?

Uzun,dalgalı bir okadar da parlak saçlarım vardı, sürekli saçıma me kullandığımı sorarlardı nazar değdi sanırım boyadan saçlarım yandı kısacık kestirmek zorunda kaldım o dalgalardan eser yok tülerik tükerik olmuştum psikolojim bozuldu sürekli has zeytinyağı ve badem yağı kullanıyordum ben nekadar üzerind gittiysem saçım herseye ters tepki verdi 1 buçuk yılda zor toparlandı ama parlaklığını kazandı dalgalarım mükemmel eskisi gibi, bu aşamaya gelene kadar(hala devam etmekteyim) "gliss şampuan ve saç kremi,kutusu siyah renk olan ekstra keratin(çokta hızlı saç uzatıyor ama kuru saçlar için öneriyorum) duştan sonra saç milkshake kullanıyorum.

Bu yolda ben de varım ablacıklar önce belimdeki saçlarımı omzumda kestirdim daha sonra da omzumun az altındaki saçlarımı çene hizamda kestirdim daha dün çene hizama çıkarttım ama sonra tabi bin pişman oldum tabi bide aklıma yazın ki düğün gelince henüz pek bir uzatma kürü kullandığımı söyleyemem ama maddeler halinde basit ve işe yarar şeyler önerirseniz sevinirim sinemakiye başlamayı düşünüyorum.

Çamterabetin ve sarımsak şampuanı :18: pek iç açıcı gelmedi bana bu yolda hepimize kolay gelsin bakalım :130:

Keşke saçımızı kestirmeden önce yapma diyen, engelleyen birileri olsaydı da pişman olmasaydık
Sinameki ve dax supergro bende baya işe yarıyor. Çam terebentin sanırım pek işe yaramadı bende iğrenç kokusu da cabası... Sarımsağın saç üzerindeki etkileri tartışılamaz zaten ama ben şampuana katmak yerine saf zeytinyağıyla kullanıyorum kokusu berbat olduğu için ayda bir sürüyorum saçıma. Ve bir de karanfilli su sıkıyorum.

Son düzenleme:
selam sayfanın rapunzel saçlı hatunları
arada bakıyorum başlığa genelde herkes önceden uzun saçlıymış ve saşlarını kestirmiş pişman olmuş aynen benim gibi
kızlar abartmıyorum ama benm saçımda eskiden şu resmini koyduğunuz kız kadar uzundu p kadar açık renk değildi ama uzunluğu abartısız o kadar vardı nedense evlenince bi salaklık yapıp kısacık kestirdim sonra tekrar sonra boyadım tabi boya mahvetti ayrıca
siyah saçtan sıkıldığım için tekrar kestirdim şimdi kısa ve artık uzatmak istiyorum bendeeski halimi özledim

En büyük kıyım seninki olmuş galiba benim ağlayasım geldi valla o saçlara kıyılır mı
Neyse olan olmuş artık sen de aramıza hoşgeldin :) Birlikte pişmanlığımızdan kurtulacağız :)

En büyük kıyım seninki olmuş galiba benim ağlayasım geldi valla o saçlara kıyılır mı
Neyse olan olmuş artık sen de aramıza hoşgeldin :) Birlikte pişmanlığımızdan kurtulacağız :)
aynen canım babam kaynanam herkes kızdı ama ben kestirdim işte neyseki benim saçımda uzama problemim yok yani bişey yapmasamda uzuyor saçım şükür ki
biraz dişimiz sıksam ve saçıma baksam tekrar o kadar uzatabilirim sanırım bende sizlerleyim artık

Kızlaarrr diplerim 3.5cm olmuş nasıl mutlu oldum valla :)) geçen hafta 3cmydi

Bugün yves rocher kataloğunu inceledim de şampuanları dikkatimi çekti parabensiz ve silikonsuz diyordu biraz araştırdım ama net bir yorum bulamadım var mı kullanan?

Kızlaarrr diplerim 3.5cm olmuş nasıl mutlu oldum valla :)) geçen hafta 3cmydi

Yves rocher ürünlerini çok beğeniyorum ben gözlerimden ameliyat olmuştum hiç göz kalemi kullanamıyordum kızarıyordu hep. Bu markanın ürünü alerji yapmıyordu bir tek.Ama ordan aldığım duş jeli çok kötüydü birşey diyemeyceğim yani..Çok sevindim yarım santim ölçü olarak küçük ama bizim için büyük bir adımmmm!!!

Ayrıca kinderr arkadaşımıza diyorum kii gliss'in o bahsettiği ürünlerini kullandım 2 kutu bitirdim evet iyiydi yumuşatıyordu ama uzatmadı malesef

Benim için müthiş bir sonuç bakımdan önce 1 ayda bile yarım cm uzamamıştı berbat durumdaydı saçlarım ya. Dün bloglarda onarıcı şampuan serisiyle ilgili yorumlar buldum baya övgü almış denemeye karar verdim ödüm patlıyor yine uçtan koparak kısalacak diye. Glissin sarı olanını kulanmıştım 7 yağlı mı ne hiç memnun kalmadım o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Hadi bakalımmmm darısı başımızaaa!!!!!

ben de katılabilirim. ben epeydir çok fazla işlem yapmıyorum saçlarıma şu an göğsümde boyları. 2 yıl önce orealle açtırmıştım, 1 yıldır boyamıyorum hiç. düzleştirici falan da kullanmıyorum, uçlarında kırıklarım var biraz kötü görünüyorlar. belki normalde daha hızlı uzardı ama şimdi yavaş uzuyorlar. 4 ay önce bir uçlarından çok az aldırmıştım nadir kestiriyorum bir süredir zaten. şu an yaptıklarımı anlatayım.
1 haftadır bakıma başladım saçlarıma; önce şampuanımı değiştirdim "otacı argan yağlı şampuan" kullanıyorum. banyodan sonra ısırgan suyuyla duruluyorum. bir de arada bu sitede gördüğüm bir yağ karışımı var ondan sıkıyorum. son olarak uçlarındaki kırıkları kendim temizlemeye çalışıyorum. bunlar bitince turplu su denemeyi düşünüyorum.

Canım saçlarım çok kuru bu ürünleri uzun zamandır kullanıyorum, günlük yıkıyorum saçlarımı ve bizim suyumuz deniz suyu düşün yanı çok yıpratıcı,faydasını gördüğüm tek ürün oldu. Öncesinde bitkisel ürünler mi denemedim, otlar mı kaynatmadım neler neler 😃 ama şuan çok memnumum hem yumşatıyor, dalgalarım çok belirgin ve düzgün hemde gözle görülür bir şekilde uzadı. Birde bu ürünlere ek olarak duştan çıkınca ıslak saça milkshake kullanıyorum.

Hoşgeldinnn.1 yıldır hiç boya sürmüyormuşsun bence saçların çabuk toparlar ve kısa süre sonra uzamaya başlarrr.Benim saçlarım da göğsümde ama yarısı kırık yıpranmış yanık berbat durumda.Düzeltmeye çalışıyorum..Saç insan psikolojisini çok etkiliyor ya...Ya da beni mi bu kadar etkiliyor acaba umarım yaza kadar düzeltip uzatabilirim..

Benim saçlarım da açıcıdan sonra kurudu sertleşti glissin saç maskesi bayağı yumuşatmıştı ama uzamadı.Benim saçlarım düzelene kadar hiçbirşey uzatamaz kestirmem lazım sanırım kıyamıyorum böyle zaman zaman umtsuzluğa kapılıyorum

Milkshake 'i hiç duymamıştım ilginç.Yumuşatıyor mu

Hadi bakalımmmm darısı başımızaaa!!!!!

Amiin :)

Saç insan psikolojisini çok etkiliyor ya...Ya da beni mi bu kadar etkiliyor acaba umarım yaza kadar düzeltip uzatabilirim..

Hayır canım yalnız değilsin.. Saçlarımın hala göğsüme bile ulaşmadığını gördükçe ağlayasım geliyor..

Canım merhaba, saçların yandıysa tülerik tülerik hatta sünüyorsa kestirmekten başka çare olmuyor hatta bu yüzden saç küsüyor uzamıyor kestirip temizletmek gerekiyor. Bir de ben milkshake den çok memnunum benimde saçlarım yandı ve kestirdim kuru olduğu için bu ürün nemlendiriyor yumşatıyor ve harikaa kokuyur 😃😃 kullandığım ürünün linkini atıyorum araştırmak istersen diye. Kerastase, Loreal professional, Serie Expert, Nashi Argan,Osis,Bc Bonacure,Tecni art,Mavala,Schawarzkopf,

Teşekkür ederim gerçekten.Bir sürü şey kullanıyorum bıraktım ama kimyasal kullanmayı şampuan bile nadiren kullanıyorum bunu da deneyeyim bari taktım vallahi uzatacağım

Amiin :)

Hayır canım yalnız değilsin.. Saçlarımın hala göğsüme bile ulaşmadığını gördükçe ağlayasım geliyor..

Gözüm alışkın değil sevgilim önceden ne kadar güzeldin diyor geçenlerde fotoğraf çekindik arkadaşlar hep dalga geçti saçım 2 renk yoluk yoluk psikolojim bozuldu ya

Gözüm alışkın değil sevgilim önceden ne kadar güzeldin diyor geçenlerde fotoğraf çekindik arkadaşlar hep dalga geçti saçım 2 renk yoluk yoluk psikolojim bozuldu ya

ah o anlayışsız arkadaşlar... ve bizim değişiklik sevgimiz :) ben bakım ürünleriyle kurtardım saçımı yoksa yoluklukla da kalmazdı elimde kalırdı benim de heralde. gerçi kalmadı da değil ya uçları deli gibi döküldü.. kestirmekten başka çaren yok o zaman sanırsam düşünmüyor musun kestirmeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…