Bu durumda ne demem gerekiyo yok kapıyı açın ya da kapatacaksanız da gelin birlikte oturalım mı?Belki seni deniyor ?
dikkat et kendine biz senin icin diyoruz. banada zamaninda cok sey dedilerde ben dinlemedim. simdi cok pismanimHaftaya cuma bitiyo okulm sonra çıkıcam zaten onların evinden seneye devam etmicek bu böyle. Bir haftalık idareten burdayım
hayir demeye devam edin evlendiginiz de bile an olur kaynananiz diyiverir ne olacakti daha evlenmeden oglumla ayni yataga yatsn bi kadinsin diye..agrina gider ama ses edemezsin cunku amac his nolursa olsun dışarıdan görünen bu.. ennn modern kaynana bile boye bir olayi yuze carpmak icin abasinda saklar. . asla yapma hattâ mümkünse yeni ev arkadasi bul yurda git.. benden tavsiyeDaha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Böyle şeyleri ben de düşünüyorum korkuyorum zaten annesinin gözündeki yerimi de kaybetmeyi istemiyorum, işlerin düzelmeyecek bir boyuta gelmesini deZaten nişanlısın,biraz daha sabredin.
Burda kaçınçı söyleyişim bilmiyorum,Kına gecesi biten bir ilişkiye şahit olduğumdan beri ,hiç birşeye güvenmiyorum.
Ailesinin yanında evli bile olmadan henüz,aynı odayı paylaşırken nasıl rahat edeceksin?
Ben edemezdim,
Sizin kararınız artık.
valla ben farklı düşünüyorum.
eğer ki onların ailesinde kalıyorsanız ve birlikte yatacaksanız bu karar size ait elbette ama, sizin aileniz bu durumun ne kadarından haberdar?!
Arkasında duramayacağınız bir şey yapmayın.
yooo bence cik nisanlinin yaninda git kaynananla otur. illa nisanlinla oturmak zorunda degilsinki. yok anne zaten konusmamiz bitti de yada baska bi konu at ortaya kapatmasina izin verme kapiyiBu durumda ne demem gerekiyo yok kapıyı açın ya da kapatacaksanız da gelin birlikte oturalım mı?
Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Biliyorum öyle oldugunu. Size güvendigim için soruyorum paylaşıyorum zatendikkat et kendine biz senin icin diyoruz. banada zamaninda cok sey dedilerde ben dinlemedim. simdi cok pismanim
Herkes aynı şeyi yazdı diye okudum kimden farklı düşünüyorsunuz ki?
Çok haklısın bundan korkuyorum zaten. Girp çıkarken komşuları bile görünce tedirgin oluyorumValla ne kadar moderniz bilmem neyiz falan deselerde yuzune gulup arkandan konustuklari vde konusacaklari kesin, nisanlin hormonlari tepesine cikmis ne dedigini bilmiyor zaten onlardan kalman bile yanlis olmus ama birde yaninda uyuman falan cidden simdi olmasa bile illa cirkin bir sekilde birgun onune gelir bu. Sakin sakin sakin derim, hani ailesi olmasa falan size kalmsi birsey dicem ama ailesi varken sen sarilip yatsan bile oglumuzla burda biz varken daha nikah olmadan 'yatti' derler, sabah ayni odadan cikip kahvalti masasina oturdugunda sana yoneltilecek bakislari vede laflari kaldirabileceksen hic durma. Adamlar zaten oyle bir konuyu dert etmeyecek tarzda kisiler olsalar kizlarinin odasina yatak acmazlardi sana.
Kendini millete oyuncak etme derim.
ben annemler olmadan kaynanamin evine bi kez tek gittim ondada diken ustunde oturdum 10 dk tam 10 dk oturduk. nisanlima goz ettim eve gotur beni artik diye. simdi ayriyim o baska bisey ama benim ailem guvenmemisti, ne nisanlima ne ailesine. o yuzden gitmezdim evlerine. kaynanan ne kadar canim cicim kizim benim falan desede guvenme. o oyle cok sey biriktiriyoki icinde sen bi bilsen. bi tartisma olmaya gorsun hemen dokecek icindekileri gor bak.Biliyorum öyle oldugunu. Size güvendigim için soruyorum paylaşıyorum zaten
Ben olsam evlenirdim.
Böyle garip bir pozisyonda olmaktansa nikah kıymak daha kolay.
bnece hemen nikahı kıyın. bu şekildeki durumunuz bile ilerde bir kavga anında yüzünüze vurulacaktır.
harbi neden nikah kıymıyorsunuz?neyi bekliyorsunuz?
Uzun süre kalacak olsam zaten evlilik gündeme gelirdi ama şu durumda sadece bir hafta daha evlernde misafir kalıcam. Seneye evlilik düşünüyoruz benm okulum bitnce. Nişanlım da para biriktiriyo her şey hazır degil şu an hadi evlenelim diyememE evlensenize, neyi bekliyorsunuz?
O kapatıp gittimi arkasından sen açacaksın uygun değil böyle diyerek tabi ki. Sorabiliyorsan sor aynısını kendi kızı için yaparmıymış ?Bu durumda ne demem gerekiyo yok kapıyı açın ya da kapatacaksanız da gelin birlikte oturalım mı?
sen benim dusunce ikizimsin galiba +1 :) :)O kapatıp gittimi arkasından sen açacaksın uygun değil böyle diyerek tabi ki. Sorabiliyorsan sor aynısını kendi kızı için yaparmıymış ?
Hayır yokAnnenin babanın orda kaldığından haberi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?