gelin ata binmiş ya nasip demiş ..ama sen benim oğlumun nişanlısı ol gel bizde kal birde oğlumun yatağında oğlumla yat olacağı söyleyim bu bana ters benim için yerli yerinde bir kız değilsin (yanlış anlaşılcak ama kendi içimde olduğundan yazıyorum elalemin yattığı kalktığı beni ilgilendirmez bana göre basit birisindir ve ben bu nişanı napar neder bozarım..)bilirsiniz erkek anaları gayette net bozuyor işleri..nişanlını tabiki reddet ya da nikahı yapın düğün tarihini öne çekin aynı odada yatmayı tek bir şey için istediğini sende gayet biliyorsunDaha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Bazen nişanlımın odasına gidiyorum birlikte oturuyoruz kapı açıksa annesi kapatıyor falan siz rahat olun diyor. Bilmiyorm kötü düşünen bir kadın oldugunu düşünmüyorm ama tabi ilerde ne yapacagı belli olmazÖnceki konunuzu okuyup döneceğim. Ama ben kalmazdim nisanlimla herhalde.. yanlis anlamasinlar diye odasinda iken bile tek kalmiyorum. Salonda falan bitlikte ders calisiyoruz ama oda biraz daha farkli.. hele ki gece uyumak yanlis anlasilmaya musait..
Belki seni deniyor ?Bazen nişanlımın odasına gidiyorum birlikte oturuyoruz kapı açıksa annesi kapatıyor falan siz rahat olun diyor. Bilmiyorm kötü düşünen bir kadın oldugunu düşünmüyorm ama tabi ilerde ne yapacagı belli olmaz
haklisin ama kayinvalide kendi kizini gonderebilecekmi bakalim nisanlisinin evine. ve ayni seyi kendi kizina yapilinca kendisini kizini guvende hissedecekmi ?Bazen nişanlımın odasına gidiyorum birlikte oturuyoruz kapı açıksa annesi kapatıyor falan siz rahat olun diyor. Bilmiyorm kötü düşünen bir kadın oldugunu düşünmüyorm ama tabi ilerde ne yapacagı belli olmaz
Haftaya cuma bitiyo okulm sonra çıkıcam zaten onların evinden seneye devam etmicek bu böyle. Bir haftalık idareten burdayımay saçmalama yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olursun, ya yokmu başka arkadaşın birlikte ev tutacak? git özel yurtlardan sor bikaç aylığına. ve tabiki nişanlınla annesinin evinde birlikte uyuma, asla!
cok haklisin +1Belki seni deniyor ?
Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?