Birlikte uyumak?

Kuzum sakin ha sakin. .wrkek milletine güven olmaz!ddaha kaç gün önce nisanlim elimden tutup seni birakmayacam derdi şimdi işe ayriyiz..Ve yaşadığım hersey için her an için cokkk pişmanım
Ondan ayrılmak gibi bi şeyi hiç düşünemiyorum bile

bakın ben burada bulunan bir çok kişiye göre geniş birisiyim aileler de öyle

öğrenciyken ben ailemle kalırken gidip erkek arkadaşlarımın evinde de kaldım, biz sevgili iken ben eşimin ailesinin evinde, o benim ailemin evinde aynı odada da kaldık, birlikte aynı evde de kaldık bir yıl birlikte yaşadık

evlendiğimde bakire de değildim

bunları şunun için yazdım ki bence de dediğiniz olmaz

o evde kızları ile kalmaya başlamışken artık vaz geçtim ben X ile aynı odada kalacağım olmaz

bir kere görümce ile papaz olunur benden ne şikayeti var denir

ikincisi şimdiye kadar onunla yatmıyordu da şimdi neden onunla yatıyor denir

zaten evleneceksiniz tutun evinizi gidin yaşayın

ya da sıkın dişinizi bekleyin yani

gece sarılınca da insanın hayatında müthiş bir değişiklik olmuyor
Haklısınız şimdi kız kardeşine de açıklama yapmam gerekicek

Zaten evlerınde kalmak baslı basına hata..
Barı bırde aynı yatakta uyuma:KK12: Ne kadar ıyı olurlarsa olsunlar :KK12: Benım kardesımın nısanlısı kardessımle aynı odada uyusaydı kıza karsı bakıs acımda tavrımda degısırdı.

neden konu açıp sorma gereği hissettin peki madem eminsen
Ben annesinin düşüncesi ne olur acaba dye merak ettm. Rahat biri gibi görnmesine ragmen kötü düşünebilir mi diye ki anladıgım kadarıyla öyleymiş:KK35:

Zaten evlerınde kalmak baslı basına hata..
Barı bırde aynı yatakta uyuma:KK12: Ne kadar ıyı olurlarsa olsunlar :KK12: Benım kardesımın nısanlısı kardessımle aynı odada uyusaydı kıza karsı bakıs acımda tavrımda degısırdı.
İnsan kendi nasılsa karşı tarafı da öyle görürmüş. Ben öyle bir insan degilim o yüzden kimseyi de yargılamazdım

evlenince zaten birlikte uyuyacaksınız
3-5 ay sabredin ya da başka yerde kalın
nişanlının aklına uyma o nerden biliyor annesinin yanlış anlamayacağını
ilerde bir tartışma olur hemen yüzünüze vururlar

Ne olacak ya bence nişanlının ailesi ve öyle insanlar değildirler. Nişanlın ayrı bir evde yaşasa kalsan sorun olur da aynı evde kalıp yanlış bir şey yapamayacağınıza göre öyle bir şey sorun yok. Bir insanın namusu öyle mi belli olur dışarda yatıp kalkan bir sürü insan var

Yorumlar toplumumuzun zihniyetini yansıtıyor. Bakın kimse oğluna, kardeşine bir şey demezmiş ama kız olunca o... oluyorsunuz. Ona göre kararınızı verin.
Şimdi benim evime nişanlı bir çift gelse aynı odada uyusalar. Onlar sevişmiş mi oluyor yani? Bana rağmen. Daha önce hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti.:confused: Konu sahibi ben de sizin gibi safgillerdenim sanırım.:KK23:

İş bu noktaya geldiyse bir nikah kıyın herkes rahatlasın... :KK12:

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
yuhhh neler var neler

Aşkından ölen 9 senelik sevgilim de beni bıraktı. Ne sözler ne vaadler, asla seni bırakamam sensiz ölürümler..

Güvenme her söze her iyi niyete.. hayatın neler getireceği belli olmuyor.

Yorumlar toplumumuzun zihniyetini yansıtıyor. Bakın kimse oğluna, kardeşine bir şey demezmiş ama kız olunca o... oluyorsunuz. Ona göre kararınızı verin.
Şimdi benim evime nişanlı bir çift gelse aynı odada uyusalar. Onlar sevişmiş mi oluyor yani? Bana rağmen. Daha önce hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti.:confused: Konu sahibi ben de sizin gibi safgillerdenim sanırım.:KK23:

İki insan. Birbirine aşık. Genç. Sağlıklı. Meraklı. Sadece uyur mu?

Elalem ne der diye yapmicaksan yap gitsin. Kime ne senin hangi yatakta yatıp kalktığından ya ne bakiosun ezik büzük insanlara.

Nişanlın tek yaşasa o evde istediğinizi yapın istediğiniz kadar sarılın sevişin kime ne ama burada ailenin olması çok ciddi sorun. Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye gayet normal bakan biriyim, ama aileden biri varsa pek de hoş olmuyor.
Nişanlının zaten sadece sarılıp uyuyacağı zaten yalanın en kuyruklusudur da. En büyük ilişki klişesidir. Sadece sarılıp uyuyalım denir de asla öyle bitmez onun sonu. Hadi nişanlın dünyada bu yalanı uygulamayan tek dürüst erkek olsun, nişanlının annesi ve görümcen kesinlikle böyle düşünmeyecek. Yani sadece sarılıp da uyusanız seviştiniz olarak düşünecekler. Üstelik ailenizin de haberi yokken bu kadar büyük bir risk almayın derim. En ufak bir sorunda ailenize sizin kız sizden habersiz oğluma uyudu yattı kalktı demeyeceğini de bilemezsiniz.
Ben nişanlıyken memleketine gittiğimde aynı odada kaldım. Ama annem memleketine gittiğimi de biliyordu, orada kaldığımı da biliyordu, korktuğum çekindiğim bir şey yoktu, biz zaten sevişiyorduk yani çok da derdim değildi birilerine bir şeyler denmesi. Ama sizin durumunuz benden çok farklı. Ailenizden habersiz kaldığınız bir yerde gazla hareket etmeyin.

Alakaya maydanoz...

Ay kız kardeşimle aynı oda yetmez ayrıca kız kardeşimle beraber uyu sarıl diyo sandım :D şok oldum sonra düzeldim
Ben yerinde olsam onların evinde kalmam ama sen bilirsin

Back
X