Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı evde başka insanlar varken de mi? Bu zamana kadar evimizdeki misafirler açısından böyle bir şey gözlemlemedim. Hiç öyle de düşünmedim.İki insan. Birbirine aşık. Genç. Sağlıklı. Meraklı. Sadece uyur mu?
Ay bi dakika! Sen niye nişanlında kalıyorsun,? Ailen nerdeler? Haberleri var mıDaha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Neden ki? Nasıl öyle şeyler yaparsınız pis ahlaksızlar mı demeliydim?Alakaya maydanoz...
Anlamadim ne demek buyuhhh neler var neler
Aynı evde başka insanlar varken de mi? Bu zamana kadar evimizdeki misafirler açısından böyle bir şey gözlemlemedim. Hiç öyle de düşünmedim.
İlla bir şeyler olacağını sanmıyorum ben ailesinin evinde. Ama milletin zihniyeti ve sözleri konu sahibini yaralayacak gibi görünüyor. Buradaki yorumlardan bile belli kararınızı ona göre verin dedim.
Başka insanlar dediğin nişanlısının anne ve kardeşi ev arkadaşları değilAynı evde başka insanlar varken de mi? Bu zamana kadar evimizdeki misafirler açısından böyle bir şey gözlemlemedim. Hiç öyle de düşünmedim.
İlla bir şeyler olacağını sanmıyorum ben ailesinin evinde. Ama milletin zihniyeti ve sözleri konu sahibini yaralayacak gibi görünüyor. Buradaki yorumlardan bile belli kararınızı ona göre verin dedim.
Sevişmek illa gürültülü olmuyor ki, neden sevişmesinler tabu olarak bakıyorsunuz sanki. Evde başkaları varken sanki kimse sevişmiyormuş gibi, emin olun evde birileri olsa da sevişen çiftler çoktur. Bunun yaralamayla ne ilgisi var, niye yaralansın ayrıca sevişmek gayet normal kimse suçlayarak bir şey yazmıyor ki. Nişanlın tek yaşasa neyse diyor herkes hatta...
Ayrıca bu sarılıp uyuyalım yüzyılın klişesidir yani. Bilmeyen de yoktur eminim.
Ben olsam size kötü gözle bakardım, kimseye de layık görmezdim diyorlar burada farkındaysanız. O yüzden yaralanırsın dedim. Başka evde tek başlarına kaldıklarında dedikodu olmayacak ama ailesinin evinde dedikodu olacak, sorun olacak. İlginç.Sevişmek illa gürültülü olmuyor ki, neden sevişmesinler tabu olarak bakıyorsunuz sanki. Evde başkaları varken sanki kimse sevişmiyormuş gibi, emin olun evde birileri olsa da sevişen çiftler çoktur. Bunun yaralamayla ne ilgisi var, niye yaralansın ayrıca sevişmek gayet normal kimse suçlayarak bir şey yazmıyor ki. Nişanlın tek yaşasa neyse diyor herkes hatta...
Ayrıca bu sarılıp uyuyalım yüzyılın klişesidir yani. Bilmeyen de yoktur eminim.
Konuya sadece siz yorum yapıyormuşsunuz gibi tavır takınmanız tuhaf.Aynen öyle. Kim suçladı ki şimdi konu sahibini?
Bundan sonra yorumlarımı Türkçe mealiyle yazacağım. Anlayan var, anlamayan var.
Sadece buna bakarak boyle bir yorum yapamazsiniz olayin oncesini de okudugunuzu dusunmuyorm. Siz genelde hep negatif yorumlar yapiyosunz. Insanlara kotu seyler soylerek onlarin mutsuzlugundan mutlu olamazsinizAynı evde kaliyosan zaten ...
Genişliğe devam..
Ben olsam size kötü gözle bakardım, kimseye de layık görmezdim diyorlar burada farkındaysanız. O yüzden yaralanırsın dedim. Başka evde tek başlarına kaldıklarında dedikodu olmayacak ama ailesinin evinde dedikodu olacak, sorun olacak. İlginç.
Aynı evde başka insanlar varken de mi? Bu zamana kadar evimizdeki misafirler açısından böyle bir şey gözlemlemedim. Hiç öyle de düşünmedim.
Ben de hiçbir şey olmazsa bile toplumun düşüncesi bu dedim, yanlış anlaşılacaksına getirdim. Erkek değilsin bu ülkede dedim. Daha ne diyeyim? Nişanlınla uyu demedim ki.E bu aile ortamı olmasıyla alakalı uyarıyor insanlar iyi niyetle.
Ben kendim sevişerek evlenmişim neden küçük göreyim kimseye yakıştıramıyım? Ama bekar evinde aynı odada kalmak başka aile evinde kalmak başka. İnsanlar aralar iyiyken görmezden geldiklerini aralar bozulunca kullanırlar çünkü.
Kimse beraber kalmalarına yada sevişmelerine bir şey demiyor, kendi kararın arkasında durursan kendin bilirsin diyor bir anlamda ama aile evinde görümce ve kayınvalide varken hoş değil. Yanlış anlaşılır yani.
Uyusunlar demedım ne tür düşünceler hakim onu söyleyip kararı ona bıraktım.İnsanlar kayınvalideleri ile birlikte yaşıyorlar da sevişiyorlar. Genç bu arkadaşlar kanları kaynıyor. Bu tip şeylerin engel olması küçük bir ihtimal.
Ben olanı söylüyorum. Aynı evde kaliyosaniz yatmadiginizi nerden bilecezSadece buna bakarak boyle bir yorum yapamazsiniz olayin oncesini de okudugunuzu dusunmuyorm. Siz genelde hep negatif yorumlar yapiyosunz. Insanlara kotu seyler soylerek onlarin mutsuzlugundan mutlu olamazsiniz