Birlikte uyumak?

Ağzına sağlık.

Ben öm
Ben arkadasın önceki konusununbulamadom. Neden nişanlısıyla jalıyormu? Ailesinin haberi varmıymış ve ailesi nerdeymiş ?? Kardes beni bi aydınlatsan cok sevinicem

nişanlımın ailesine gittiğimizde birlikte uyuyoruz biz. normelde de birlikte yaşıyoruz ve herkes biliyo.. tamamen aileye bağlı.. yabancı kültürlerde de çok normal böyle şeyler dediğim gibi aileye bağlı :)

Tabi ki hoşuma gitmez her şeyi paylaşmasını isterim ama siz hiç yalan söylemiyor musnz ailenize?
Ben çok seviyorum ve güveniyorum nişanlıma. Hiç istemiyorm sorun olsun
Sorun olsun istemiyorsan aynı odada uyuma teklifini reddedeceksin. Ben burada misafirim ailen yanlış bişey düşünse ilerde olmaz da bi sorun olduğunda yüzüme vurulursa kaldıramam bunu de. Nişanlında aklını başına alsın uygun olmaz öyle bişey.

Bu kadar insafsız olabilirler mi

İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye bi laf var hiç duymadın mı canım sen.

Seneye de aynı eve çıkacaksanız ailene durumdan bahset ve nikahınızı kıyın. (bunu yazdıklarınızdan tahmin ettiğim kadarıyla aile yapınız evlenmeden beraber yaşamaya sıcak bakacak tipte olmadığını düşündüğüm için yazdım) Düğünümüzü istediğimiz gibi yapalım diye para biriktiriyor demişsin ya nişanlın için. Nikahı kıyın müsait zamanınızda düğünü yaparsınız. Zaten aynı evde yaşayınca nikahlı gibi yaşarsınız ateşle barut yanyana durmaz.

Biz ünv okurken bi kız vardı üst sınıflardan nişanlısıyla aynı evde kalıyordu kızın ailesinin haberi yoktu ama erkeğin ailesi biliyordu okul bitince evleneceklerdi falan ama sonra ayrıldılar. Hiçbişeyin garantisi yok. Millet evlenip ayrılıyor senin seneye düğün yapacağının bi garantisi var mı?
Eğer 2 gün sonra ayrılırsanız ve karşınıza başkası çıktığında eski hayatınızdan rahatsızlık duymayacak yapıya sahip bi çevrede yaşıyorsanız ve bunu siz de kabullenebiliyorsanız sıkıntı yok ama çevreniz o şekilde değilse her zaman problem yaşarsın. Ülkemizde erkeğe bişey olmaz ama malesef olan kıza oluyor adı çıkıyor.

Nefsin insana neler yaptırabildiğini deneyimlememişsin bence. Şeytan yanlışı hep cazip kılar ve önümüze altın tabakta sunar. 1 kere 2 kere karşı koyarsın ama bakmışsın 3. de cazibeye kapılıp gitmişsin.
Ben kendimden biliyorum yapmam dediğim birsürü hata yaptım ve yaptığım birçok hatadan çok pişman oldum. Şimdiki aklım olsa o hatayı yapmam demem (çünkü yapmam desen de yapabiliyorsun bazı şeyleri) ama öyle bi hataya meyil verecek ortama yaklaşmam. İnsanlar sana yorum yapıyor herkesin belli bi yaşanmışlığı var bişeyleri deneyimlemişler ki konuşuyorlar bence kulak ardı etme. Nişanlının belki sadece sarılıp uyuma niyeti vardır senin de öyle ama şeytanın niyeti başka ve insanın aklını çeliveriyor bir anda ne olduğunu bile idrak edemeden kapılıp gidiyorsun..

Nisanlinizin ailesi ile ayni evde yasamak bence hata.birlikte uyumayin ailesi sizi hafife alir

yanlis anlamazlar seni biliyolar ne demek Allahasen
ayni odada kalip ne yapmayi dusunuyosunuz?
nisanlin isine geldigi gibi yol yapiyor, kanma derim,
sonra erkek erkekligiyle kalir sen laf yersin bizim toplumumuzda ne yazikki

Ben de yabanciyim ama esim hicbir zaman gelip aile evimizde kalamadi. Genelleme yapmayalim yabanci kultur diye lutfen..

sizin oğlunuz ne olur bu durumda? cok mu düzgün olur? sizin oğlunuz hakkinda ne düşünülür? mecbur kalmıs. evinde kalıyor kiź. bunun nedenini bilmiyorum bakmadım. bencede ayni yatakta uyumasın kesinlikle ama. azcık bir seyler yazarken ucu nereye gider diye düşünmeli insan.

ben konusunu biliyorum evde neden kaldığını biliyorum evde kalmasına değil yorumum ve örneğin nişanlısıyla aynı odada kalmasına ..ha kendi oğluma neler yapardım Allah bilir ..yani sadece oğlumla benim evimde aynı odaya girene değil söylemim oğluma daha beter düşüncelerim..Allah göstermesin konu sahibi mecbur kalmış ama kendine kesinlikle başka yer bulmalı..bugün kafam ambele oldu bazı üyelerden ama şöyle diyim konu sahibine sen basitsin demedim yani böyle böyle olsa ben bir kaynana olrak böyle düşünür bunu yaparım demek istedim

Öyle bir durumda adamı bırak kadının bile uyumaktan başka şeyler geçer/geçmeli. Evleneceğin aşık olduğun insan sonuçta.

bence de yani. hayal dünyası bence sadece sarılcaz olayı.

Sadece sarilip yatacak erkekler var. Esinle evlenmeden once kamp tatiline gitmistik 2 gun. Ayni cadirda kaldik haliyle ve gerçekten hicbiseye yeltenmedi. Evet aklindan gecer istersin ama oyle yaninda yatinca hayvana baglayacak adamla ben guvenip evlenemezdim bu kadar nefs duskunlugu iyi degil.
Onun disinda konu sahibinin nisanlisi uyuyacak bile olsa yapmamali cunku 1. Ailesinin haberi yok 2. Nisanlisinin ailesinin evindeler.... Ters bir durumda konu sahibi cok zor durumlara dusebilir. Ailesine karsi mahcup olur. Evlensede bile kv bunun lafini yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…