Ağzına sağlık.Olmaz deme, Oldu da nişan bozuldu, evlendikten sonra boşandınız yada hiçbiri olmadı kaynanayla atıştınız. Arayıp anana babana sizin kız nişanlıyken bizde kaldı, oğlumun yatağına girdi dese ne olur? O demese de sen demiş kabul et, yerin dibine girmez msin? Günah vicdanını rahatsız eden, başkalarının bilmesini istemediğin şeydir, günah şu an o evde bulunmandır. Bir hafta beş hafta farketmez çok yanlış bu yaptığın. Kaldı ki aynı yatağa girmeyi düşünmek...
Ben arkadasın önceki konusununbulamadom. Neden nişanlısıyla jalıyormu? Ailesinin haberi varmıymış ve ailesi nerdeymiş ?? Kardes beni bi aydınlatsan cok sevinicemÖnceki konunuzu okuyup döneceğim. Ama ben kalmazdim nisanlimla herhalde.. yanlis anlamasinlar diye odasinda iken bile tek kalmiyorum. Salonda falan bitlikte ders calisiyoruz ama oda biraz daha farkli.. hele ki gece uyumak yanlis anlasilmaya musait..
nişanlımın ailesine gittiğimizde birlikte uyuyoruz biz. normelde de birlikte yaşıyoruz ve herkes biliyo.. tamamen aileye bağlı.. yabancı kültürlerde de çok normal böyle şeyler dediğim gibi aileye bağlı :)Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum.Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?
Ben bulamadım konuyu bi türlüOkudum konuyu tamam zorda kalmisin ayrilmisin evden onlarda sana evini açmış çok güzel iyi hoş da abartmayin. .gorumcenle yatmaya devam. .
Sorun olsun istemiyorsan aynı odada uyuma teklifini reddedeceksin. Ben burada misafirim ailen yanlış bişey düşünse ilerde olmaz da bi sorun olduğunda yüzüme vurulursa kaldıramam bunu de. Nişanlında aklını başına alsın uygun olmaz öyle bişey.Tabi ki hoşuma gitmez her şeyi paylaşmasını isterim ama siz hiç yalan söylemiyor musnz ailenize?
Ben çok seviyorum ve güveniyorum nişanlıma. Hiç istemiyorm sorun olsun
Bu kadar insafsız olabilirler mi
Nefsin insana neler yaptırabildiğini deneyimlememişsin bence. Şeytan yanlışı hep cazip kılar ve önümüze altın tabakta sunar. 1 kere 2 kere karşı koyarsın ama bakmışsın 3. de cazibeye kapılıp gitmişsin.Ben gerçekten de sadece uyumak istedigine inanıyorum nişanlımın ama bunu da tartışmak istemiyorm inanmıcaksınız çünkü böyle olduguna. Herkes sabretmekten nefisten bahsediyo ama düşündügünüz gibi degl
Profilden baktım da çok fena bi ev arkadaşı varmış eve erkek arkadaşlarını getiriyormus anlasamamislar. .nisanlinin evinde kalıyor suan. .Ben bulamadım konuyu bi türlü
Ben de yabanciyim ama esim hicbir zaman gelip aile evimizde kalamadi. Genelleme yapmayalim yabanci kultur diye lutfen..nişanlımın ailesine gittiğimizde birlikte uyuyoruz biz. normelde de birlikte yaşıyoruz ve herkes biliyo.. tamamen aileye bağlı.. yabancı kültürlerde de çok normal böyle şeyler dediğim gibi aileye bağlı :)
genelleme yapmayalım tabi ama benim yabancı arkadaşlarımın aileleri böyle..Ben de yabanciyim ama esim hicbir zaman gelip aile evimizde kalamadi. Genelleme yapmayalim yabanci kultur diye lutfen..
ki 'dediğim gibi aileye bağlı' diye de belirtmişim okumadınız sanırım.Ben de yabanciyim ama esim hicbir zaman gelip aile evimizde kalamadi. Genelleme yapmayalim yabanci kultur diye lutfen..
sizin oğlunuz ne olur bu durumda? cok mu düzgün olur? sizin oğlunuz hakkinda ne düşünülür? mecbur kalmıs. evinde kalıyor kiź. bunun nedenini bilmiyorum bakmadım. bencede ayni yatakta uyumasın kesinlikle ama. azcık bir seyler yazarken ucu nereye gider diye düşünmeli insan.gelin ata binmiş ya nasip demiş ..ama sen benim oğlumun nişanlısı ol gel bizde kal birde oğlumun yatağında oğlumla yat olacağı söyleyim bu bana ters benim için yerli yerinde bir kız değilsin (yanlış anlaşılcak ama kendi içimde olduğundan yazıyorum elalemin yattığı kalktığı beni ilgilendirmez bana göre basit birisindir ve ben bu nişanı napar neder bozarım..)bilirsiniz erkek anaları gayette net bozuyor işleri..nişanlını tabiki reddet ya da nikahı yapın düğün tarihini öne çekin aynı odada yatmayı tek bir şey için istediğini sende gayet biliyorsun
Onlar yabancı işte bizde kaynana diye bişeyler var koz vermeyecen ha birde bizde hala iki genç evlenmez iki aile evlenirgenelleme yapmayalım tabi ama benim yabancı arkadaşlarımın aileleri böyle..
çok doğru..Onlar yabancı işte bizde kaynana diye bişeyler var koz vermeyecen ha birde bizde hala iki genç evlenmez iki aile evlenir
ben konusunu biliyorum evde neden kaldığını biliyorum evde kalmasına değil yorumum ve örneğin nişanlısıyla aynı odada kalmasına ..ha kendi oğluma neler yapardım Allah bilir ..yani sadece oğlumla benim evimde aynı odaya girene değil söylemim oğluma daha beter düşüncelerim..Allah göstermesin konu sahibi mecbur kalmış ama kendine kesinlikle başka yer bulmalı..bugün kafam ambele oldu bazı üyelerden ama şöyle diyim konu sahibine sen basitsin demedim yani böyle böyle olsa ben bir kaynana olrak böyle düşünür bunu yaparım demek istedimsizin oğlunuz ne olur bu durumda? cok mu düzgün olur? sizin oğlunuz hakkinda ne düşünülür? mecbur kalmıs. evinde kalıyor kiź. bunun nedenini bilmiyorum bakmadım. bencede ayni yatakta uyumasın kesinlikle ama. azcık bir seyler yazarken ucu nereye gider diye düşünmeli insan.
Öyle bir durumda adamı bırak kadının bile uyumaktan başka şeyler geçer/geçmeli. Evleneceğin aşık olduğun insan sonuçta.
bence de yani. hayal dünyası bence sadece sarılcaz olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?