- 26 Mayıs 2016
- 184
- 671
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa yapımız bir demek ki :)sen benim dusunce ikizimsin galiba +1 :) :)
Neden açıklamam gerekecek bi sürü ve sadece bir hafta oldugu için böyle bir şey yaptım. Önceki olaylara üzülecekler vs yoksa ben de istemem ki bi şeyleri saklamakaboooowww bu cok kotu iste.![]()
1 sene oldu ben ayrildim nisanlimdan. kaynana oglunun yaninda canim cicim kizim falandi, oglu yokkende kotu konusurdu. kendininde kizi var, bana yaptiklarini kendi kizina yapinca razi olcakmi acaba gormek istiyorum insallah nasip olurda gorurumKafa yapımız bir demek ki :)
bi hafta degil bacim bes dk bile onlarin evinde dursan ailenin bilmesi gerekmezmi sence ? senin kendi kizin sana haber vermeden boyle bisey yapsa iyi hissedermisin kendini.Neden açıklamam gerekecek bi sürü ve sadece bir hafta oldugu için böyle bir şey yaptım. Önceki olaylara üzülecekler vs yoksa ben de istemem ki bi şeyleri saklamak
Bazen nişanlımın odasına gidiyorum birlikte oturuyoruz kapı açıksa annesi kapatıyor falan siz rahat olun diyor. Bilmiyorm kötü düşünen bir kadın oldugunu düşünmüyorm ama tabi ilerde ne yapacagı belli olmaz
İşte bu ya odaya kapatıyor şimdi yarın öbürgün odaya girip kapıyı kapatıyordu yanımda der bellı mi olur1 sene oldu ben ayrildim nisanlimdan. kaynana oglunun yaninda canim cicim kizim falandi, oglu yokkende kotu konusurdu. kendininde kizi var, bana yaptiklarini kendi kizina yapinca razi olcakmi acaba gormek istiyorum insallah nasip olurda gorurum
hele bi kere hic unutmam, nisanlim mutfaga yanima geldi ben cay demliyordum nisanlimlarin evinde, kaynana mutfaga geldi "ayy kusura bakmayin rahatsiz mi ettim" gibi igneler gibi laf soyledi bende yoo anne gel birlikte oturalim dedim ayy yok yok ben gidiyim falan dedi bende nisanlima hadi sende git iceri ben gelirim deidm. sinir ederdi beniİşte bu ya odaya kapatıyor şimdi yarın öbürgün odaya girip kapıyı kapatıyordu yanımda der bellı mi olur
insallah bi sorununuz cikmazda mutlu mesut yasarsiniz.
bi hafta degil bacim bes dk bile onlarin evinde dursan ailenin bilmesi gerekmezmi sence ? senin kendi kizin sana haber vermeden boyle bisey yapsa iyi hissedermisin kendini.
Tabi ki hoşuma gitmez her şeyi paylaşmasını isterim ama siz hiç yalan söylemiyor musnz ailenize?insallah bi sorununuz cikmazda mutlu mesut yasarsiniz.
Aysenaz93 .!.:Haftaya cuma bitiyo okulm sonra çıkıcam zaten onların evinden seneye devam etmicek bu böyle. Bir haftalık idareten burdayım
Bu kadar insafsız olabilirler miNikahsız karı koca hayatı yaşayacaksınız yani. Aynı evde kalmanız hata, ailesinin bunu kabul etmesi ayrı hata, nişanlınızın birlikte uyumanızda(!) ısrar etmesi apayrı bir hata. Sorun bakalım nişanlınıza, kendi kardeşinde böyle bir şeye müsaade eder miydi? Kusura bakmayın ama her şey olup bittikten sonra, her hangi bir sebeple size kapıyı gösterseler, kendinizi kötü hissetmeyecek misiniz?
Seneye dügün inşallah benim okulum da bitincenişanlınız demiş ya onlar kötü bişey düşünmezler vs. merak ediyorum öyle düşünmezlerse ne düşünürler? gençler birbirlerini çok seviyolar sadece sarılıp uyuyolar mı diycekler? sizin evinize bi nişanlı gelse birlikte yatsalar siz ne düşünürsünüz?zaten olay baştan aşağı saçma da arkadaşlar ısrarla sormuş görmezden gelmişsiniz nikah ne zaman diye? azcık edepli bi aile iseler sizi o konumda çok tutmazlar hemen nikah yaparlar