Birlikte uyumak?

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?

bence orda kalmanız hata bunu sevgiliyle nişanlıyla beraber yaşamak anlamında demiyorum ama bunu.ilerde evlendiğinizde bi sıkıntı kavga yaşandığında karşı taraf hemen bi açık arar ve nerden vursam diye bekler.Ve şak diye vurur yüzünüze. bu sebepten hata diyorum...ama kalıyosnuz zaten en azından ilerde laf yapmalarına daha fzla mahal vermemek için nişanlınızla yatmamaya bakın

Nefsin insana neler yaptırabildiğini deneyimlememişsin bence. Şeytan yanlışı hep cazip kılar ve önümüze altın tabakta sunar. 1 kere 2 kere karşı koyarsın ama bakmışsın 3. de cazibeye kapılıp gitmişsin.
Ben kendimden biliyorum yapmam dediğim birsürü hata yaptım ve yaptığım birçok hatadan çok pişman oldum. Şimdiki aklım olsa o hatayı yapmam demem (çünkü yapmam desen de yapabiliyorsun bazı şeyleri) ama öyle bi hataya meyil verecek ortama yaklaşmam. İnsanlar sana yorum yapıyor herkesin belli bi yaşanmışlığı var bişeyleri deneyimlemişler ki konuşuyorlar bence kulak ardı etme. Nişanlının belki sadece sarılıp uyuma niyeti vardır senin de öyle ama şeytanın niyeti başka ve insanın aklını çeliveriyor bir anda ne olduğunu bile idrak edemeden kapılıp gidiyorsun..
Ben gerçekten dinliyorm söyledikleriniz benm için önemli zaten kulak ardı etmiyorum asla bundan emin olabilirsiniz

sizin oğlunuz ne olur bu durumda? cok mu düzgün olur? sizin oğlunuz hakkinda ne düşünülür? mecbur kalmıs. evinde kalıyor kiź. bunun nedenini bilmiyorum bakmadım. bencede ayni yatakta uyumasın kesinlikle ama. azcık bir seyler yazarken ucu nereye gider diye düşünmeli insan.
Beni anladıgınız için teşekkür ederm. Ben oraya güle oynaya gitmedim. Zorunda kaldım. Onlar da sagolsun evlerini açtılar. Çok şükür de sorunumuz da yok şimdiye kadar. Sadece bu sorunsuz durum devam etsn istiyorm o yüzden bu kadar çabam

Ben gerçekten dinliyorm söyledikleriniz benm için önemli zaten kulak ardı etmiyorum asla bundan emin olabilirsiniz
Kulağına küpe olsun nişanlın hep iyi konuşcak bişey olmazlar havada uçuşcak

bence orda kalmanız hata bunu sevgiliyle nişanlıyla beraber yaşamak anlamında demiyorum ama bunu.ilerde evlendiğinizde bi sıkıntı kavga yaşandığında karşı taraf hemen bi açık arar ve nerden vursam diye bekler.Ve şak diye vurur yüzünüze. bu sebepten hata diyorum...ama kalıyosnuz zaten en azından ilerde laf yapmalarına daha fzla mahal vermemek için nişanlınızla yatmamaya bakın
Bunu söz konusu edecek biri, böyle bi şey olsun da laf ediyim diye bekleyen birinden bu olay olmasa da başka bir nedenden dolayı ciddi anlaşmazlıklar yaşayacagımı düşünüyorum. Böyle evlilik de olmasın, bozulsun gerekirse nişan istemem zaten. Elbet üzülürüm ama böyle bi insan ve aileyle ben yapamam zaten. Ama dedigim gibi ne nişanlımın ne de ailesinin öyle oldugunu düşünmüyorum

Bunu söz konusu edecek biri, böyle bi şey olsun da laf ediyim diye bekleyen birinden bu olay olmasa da başka bir nedenden dolayı ciddi anlaşmazlıklar yaşayacagımı düşünüyorum. Böyle evlilik de olmasın, bozulsun gerekirse nişan istemem zaten. Elbet üzülürüm ama böyle bi insan ve aileyle ben yapamam zaten. Ama dedigim gibi ne nişanlımın ne de ailesinin öyle oldugunu düşünmüyorum

Tamam nişanlınız için demedim.Ama annesi kaynana sonuçta. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bi kayın valide ile gelin arasında %100 güven olmaz.Biz tanımıyoruz tabiki kadını siz tanıyosunuz biz sadece yorumlayabilirz.. insanlar anlaşamayıp kavga ettiklerinde öle değişiyolar ki şaşıp kalıyorz.Böle devam ederse içiniz daha rahat eder

Yok evlerinde kalırsan gözden düşersin.
Yok ilk kavgada yüzüne vururlar.
Yok hafif biri olduğunu düşünürler.

Bu sığlıkta boğulursun Aysenaz93 Aysenaz93 .
Senin ve nişanlının doğruları, değer yargıları bir noktada benzeşmeli.
Yoksa bunun gibi birçok durumun içinde bulursun kendini.
İkinizin bu konuda aynı düşünüyor olması gerek.
"Normal"iniz aynı olmalı yani.
Yoksa böyle ısrar, kararsızlık, kafa karışıklığı içinde kalırsın ömür boyu.

Yok evlerinde kalırsan gözden düşersin.
Yok ilk kavgada yüzüne vururlar.
Yok hafif biri olduğunu düşünürler.

Bu sığlıkta boğulursun Aysenaz93 Aysenaz93 .
Senin ve nişanlının doğruları, değer yargıları bir noktada benzeşmeli.
Yoksa bunun gibi birçok durumun içinde bulursun kendini.
İkinizin bu konuda aynı düşünüyor olması gerek.
"Normal"iniz aynı olmalı yani.
Yoksa böyle ısrar, kararsızlık, kafa karışıklığı içinde kalırsın ömür boyu.
Çok haklısınız. Nişanlımla zaten bu şekilde bi birlikteligimiz oldugunu düşünüyorum. Tek sorun ettigim annesiydi bunun için açtım zaten konuyu da

Canım ben sevgilimle birlikte uyurum
bunda herhangi bir sakınca da görmüyorum.
Fakat annesi ve kardeşiyle yaşadığı evde değil.

Yani birlikte bir eve çıkarsınız ok.
Tatile gidersiniz ok.
Arkadaşınız da kalırsın yine ok.
Ama annesinin evinde onlar varken
ben yapamazdım. Garip çünkü.

Daha önceki konumu okumuş olanlar bilir bazı durumlardan ötürü nişanlımın ailesiyle kaldıgı eve taşındım. Bana karşı davranışları çok güzel annesiyle kız kardeşiyle de çok iyi anlaşıyorum. Sorunum şu ki nişanlımın kız kardeşiyle aynı odada kalıyorum ama nişanlım onunla birlikte uyumamı istiyor. Ben de istiyorum geceleri ona sarılarak uyumayı ama reddediyorum onu sonuçta annesi var kız kardeşi var nasıl düşünürler bilemiyorum. :KK51: Nişanlım da ısrar ediyor ailem kötü bir şey düşünmez hakkında onlar seni biliyor vs. Çok kararsız kaldım kızlar siz olsanız napardınz?

Birlikte uyumak %99 sevismekle sonuclanir.
Kendimden biliyorum

Sadece uyucaz dedi :ukala:
13315588_825952034203264_1418183181257261340_n.jpg

abimde nişanlısıyla bizim evde aynı odada kalmışlardı açıkcası çok hoş karşılamadık ama bi şey de yapmadık bence sen yapma yine de ayrı bir ev olsa tamam kimseyi ilgilendirmez ama annesi var kardeşi var gerek yok :halay:

Yazdıklarınız çok dokundu içime okurken gerçekten hissettim. Çok üzüldüm olanlara ama hayırlısı buymuş umarım şimdi mutlusunuzdur. İyiligimi düşünerek cevap verdiginizi biliyorum çok haklısınız. Aynı odada kalma defterini tamamen kapatıyorum. Teşekkür ederim
Aferin bacim sana. Allah seni mutlu etsin kimseye kucuk dusurmesin insallah. Cok opuyorum seni kendine iyi bak dikkat et kendine bacim

Şimdi canım diyen yarın öbür gün neler neler der şaşar kalırsın, hem de her açığını sana karşı kullanarak..

Uyuyun bence ne olcak, evlerine yerlesmeye bile cekinmemissiniz uyumaya mi cekinceksiniz? Hem birbirini seven iki insan sarilip uyuyabilir bunda hicbir sorun yok(eger erkek kotu niyetli degilse)

Ben öm

Ben arkadasın önceki konusununbulamadom. Neden nişanlısıyla jalıyormu? Ailesinin haberi varmıymış ve ailesi nerdeymiş ?? Kardes beni bi aydınlatsan cok sevinicem

Ev arkadasi surekli farkli farkli erkek getiriyordu eve. o yüzden dönemi bitirene kadar sanirim nisanlisina tasinma karari almış. Ailesi de kaaldigini bilse her türlü dertlenecegi icin evden ayrildigini da nisanlisinda kaldigini da soyleyememis. Yeni donemde yurda bakacak.

Back
X