Birlikte uyuyan anne ve eş

Bana bir gülme geldi :D düşündüm de pijamaları giyip koşarak annesine gittiğini. Ne hasretmiş o öyle :D

Benim eşimin yeri benim yanımdır. Yere yatak acar, orada yatar ama benim yanımda olur. Çocukken bol bol yatsaydı o zaman. Ben haydi narş der alırdım geri :D aslında kötü bir şey ya da yanlış yapan kimse yok ortada, ama sınır bozucu ne yalan söyleyeyim.

Çok tatlı ya :) ben hic rahatsız olmazdım niye öyle düşünüyorsunuz sizinde bebişiniz olacak sizde o 40 yaşına da gelse hep küçük gözü ile bakacaksınız o onun yavrusu 9 ay karnında taşıdı koynunda da yatırır sarar sarmalarda aksine bana sevimli geldiler :)

Ya olabilir gibi sanki. Biraz tuhaf gibi ama değil gibi de. Ben annemle yatarım (yattığımdan değil ama imkan olsa yatarım). Neredeyse 30 yaşındayım ve net yatarım. Kay kız kenara, horlarsan uyandırırım der yanına kıvrılırım. Çok da güzel olur. Ne var canım yatsın o da.

Banada tuhaf geliyor canım bu durum
Aslında 25 yaşında kızla 50 yaşındaki babanın aynı yatakta yatması gibi aslında yani baba olunca daha mı farklı aynı ama biz bu durmu tuhaf karşılardık ama anneyle oğulu normal karşılıolar
Böyle şeyleri normal karşılayanlar sitedeki erkek anneleri oluyor genelde.

Hastalık bulaşacaksa zaten o eşinde o hastalık kendisini belli etmeden sana geçmiştir canım. Bencede haklisin tuhaf ama annesi sonucta bu şimdi kıskanır felan demesi hoş degil

Ayni odada ayri yer yataginda mi yoksa ayni yatakda mi yatiyorlar ? Biz yani evli olan kardeslerim ve ben bazen essiz anneme gittigimizde cok nadirde olsa ayri yer yataklarinda ayni oda da uyuyoruz
Cocukken 1 goz odamiz vardi hepimiz ayni oda da yatardik o gunleri hatitliyoruz yad ediyoruz sohbetler ede ede yatiyoruz yani ara da bir

Yani normalde kimse yapmaz da bunu. Sadece sizin evde bu gece öyle gelişmiş olaylar grip vs.. Sürekli olan bi şey olmadığı için sinir bozmaya gerek yok.

Bosver. Gerile gerile yat yataginda. Suan annem yaşasa ve bizde olsa hergun annemin koynunda yatardim, kocami birakip ;(

Ya bundada mi gariplik var sizce:) herifini o kadin dogurdu nihayetinde.. gorende komsunun karisiyla ayni odada yatacak sanir :) valla baxen biz gelinlerde bi tuhaflasiyoruz yeminlen

Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda
Kocanın annesiyle yatması anormal.
Bi kadının babasıyla yatması gibi

Komik buldum :)ama bosverin.buarada hamileyken hiç hasta olmamıstım normal hayatımdan daha saglıklı olmustum .vucudumuz korunuyor sanırım.buarada siz daha direncli olsanızda annesi degil.onada bulastırabilir.

Back
X