Birlikte uyuyan anne ve eş

Bana biraz tuhaf geldi. Çok normal karşılayamadım bunu. Çevremde 5 yasında kızı ile uyumayann bir baba var. Annesi anlatmıştı uykuda nenyaptıgımı bilmem sem sanırım felan dedı demişti aynı şekilde 12 yasında görumcem var o bile abisiyle yatmak zorunda kaldıgında ayak uclarında yatar.. koydeyiz mesela 2 oda var bi odada sadece baza var tek kişilik orda kv kp yattı bizim odada 2 tanr cekyat var gorumcem ilk uyurken oğlumla yattı gece uyanınca oğlum sen abinin yanına geçiver dedim giitti ayak uyucuna yattı.. bana pek doğal gibi gelmedi. Kotu dusunmek değil bu, sadece tedbir. Ben bazen yanimdaki eşimi uykudaykenn oğlum sanıyorum uyanmasınn diyr kıpırdamıyorum sonra eşim kımıldayınca farkediyorum eşim oldugunu .

Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda
Bu duruma hic caninizi sıkmayin.Simdi bir gece annesiyle ozlem gidermek icin yatar .Daha sonra bir omur sizinle yatar inşallah. Ah huzunlendim simdi ,annem yasasaydi da bir gece gidip yaninda uyusaydim.Aslinda esprisi yapilip gulunecek bir sey olmus .Hic caninizi sıkmayin .

Hamileyken hasta adamla ayni yatakta yatmazdim.
Yatsin annesiyle bence tuhaf degil.
Tabii devamlilik olmayan sekilde. 1 veya 2 geceyse...

Ben de birazdan gidip anneanneme sirnasicam. Miss gibi kokuyor. Insallah yaninda uyumama izin verir.

ohh bizim icinde icinize çekivern kokusunu yumuş yumuş

Bir insan 30’lu yaşlara geldiği halde annesiyle uyumaya fırsatı varsa bence bunu değerlendirmeli. Tabi öyle saplantılı bir şekilde devamlılıktan bahsetmiyorum ama 1 kere bile çocukluğuna dönmek insanın ruhuna iyi gelir. Dünyada unutamayacağımız tek koku anne kokusu çünkü.
Bunu dert edinmeyin kendinize evladınız doğunca çok daha iyi anlayacaksınız.

Çevremde 5 yasında kızı ile uyumayann bir baba var. Annesi anlatmıştı uykuda nenyaptıgımı bilmem sem sanırım felan dedı demişti .
:oha::oha::oha:
Nasıl bir çevreniz var sizin ?
İnsan 5 yaşındaki kızı ile eşini nasıl karıştırabilir.
Enseste meyilli bir sapık bence bu bahsettiğiniz adam.

Ay bilmiyorum canım ya ben eşim varken annemin yanında uyumazdım her ne olursa olsun
İyi de hamilesiniz ve eşiniz hasta. Siz de sürekli inş bana bulaştırmazsın diye söylenmişsiniz. Kadın da yatacak başka yer yok demiş. Ben bunda garip birşey göremedim. Hamileyken eşim hasta ise kesinlikle aynı odada yatmadım :olamaz: bu Arada boşverin ya hasta olmaktan iyidir

Hastalık sadece aynı yatakta yatmakla bulaşmıyor yalnız. Aynı ortamda olmaktan bile bulaşır. Siz eşinizi bu hareketin üzerine evden yollayın o zaman. Madem anası da sizin hasta olmanızı istemiyor. O zaman o da git oğlum desin bakimm..

Bugunlerde aynii muhabbet kismen bizde de var. Esimde hafif kirginlik var tutturdu ya annene git yada ben misafir odasinda yatayim sanada bulasmasin. Ileride bebek dogdugunda hastalanirsam eve gelmem yada kendimi baska odaya kaparim diyor.
Dedim cakarim carkina cakilir kalirsin otur oturdugun yere. Simdilik oturuyor ama ileride ne olur bilemem :D

Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda

Bir sey demeyin bence yine de siz
Evet biraz garip olmuş ama boşverin
T turuncupipet sen chiLL chiLL 'i dinle. Bu konuda sana en objektif yorumu o verebilir zira yanlış hatırlamıyorsam kv si kocasıyla yatmak için baya takla atıyordu

Bence çok şeker. Anne-evlat nihayetinde, yaşı büyüse de annelerin gözünde büyümüyordur evlatlar. Siz çocuğunuz yetişkin olduğunda sen büyüdün artık benimle uyuyamazsın deyip geri çevirir miydiniz ki ya da istemez miydiniz sizinle uyumasını?

Benim 3simde kayinvalide velince yatiyor zaman zamn 73yasinsa
Hatta bazen uyuyamiyor cekiyniyorda tek odada kalmaya bana diyor bu odada mi yaticaksin ayyy yaslilik zor bee
Esimde yanina girip uyutup kalkiyor
Tipki 12yasimsaki oglumuzu yanina girip yatirdigimiz gibi
Bende oglumla yayiyorum hala sanirim huyudugundede benle ni yatmak ister bende
Hee ben asla anne babamla yatmadim yatmamda ama demekki onlar bizi boyle yetistirmis
Esim evlenene kadar zaman zamn yasliydi babasiyla yatarmis simdi öldü
Onu cok özlüyor
Yani burada garip yerlere cekenler var bu garip gorune bilir ama herkesim yetistirilmesi sevgi kavrami farkli

Kötü çünkü erkekler gece uykusunda ereksiyon olabiliyorlar ruyalanmak yani... insanlarda uykusunda ne yaptığını bilmez bazen... insanlar uyurken yarı olu gibidir...

Ahahaha konuyu okuyunca gulesim geldi. Ama adam gripse bosverin size bulastirmasin da nerde yatarsa yatsin diyorum ben

Back
X