Birlikte uyuyan anne ve eş

:oha::oha::oha:
Nasıl bir çevreniz var sizin ?
İnsan 5 yaşındaki kızı ile eşini nasıl karıştırabilir.
Enseste meyilli bir sapık bence bu bahsettiğiniz adam.
Sapıklık değil insanlar uykuda ne yaptığını bilmezler... Sabah hatirlamazlar bile... Çünkü uyku yarı ölüm halidir... bilinçsizce yapılır yani... Mesela bazı insanların uykusunda konuşup yürüyüp horlayip bunu sabah hatirlamamasi gibi... Bunlar bilinçlimi yapilan şeyler sizce... Bunun gibi uykuda rüyalanip karisi zannedip sarilabilir o esnada... sabah hatirlamaz bile kisi..

Siz de babanızın yanına uzanırsınız bir gün.. Eşiniz tepki vermezse, sizde vermemeye devam edin, tepki verirse, hatırlatırsınız..
Hamile hamile sıkmayın canınızı..

Sizle yatmamasi iyi olmus bence, bulasmasin size hamilesiniz sonucta ama annesiyle kosa kosa uyumasi da gercekten tuhaf ayrica bu kiskanir ne demek sensin bu derdim ben...

Ben nasil bazen annemle yatmak istiyosam esimde isteyebilir bence. Sonucta yatsa yatsa ya bi gun yatar yada iki gun. Bosver onlari kafana takma hic.

Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda
Eneheheue
Ne var bunda kiz :D
Uyusun iste, yabanci degil ya annesi.
Hem seni dusundugunden yapiyordur ;)

Burda annesini özlemiştir yorumları var o kadar saçma o kadar saçma gelıyor ki. Kesinlikle annesi ile yatmamalı dinen de oluru yok . Kız evlat gibi degıl durumlar . Buna izin vermeyin

Şimdi düşününce adamın pijamalarını giyip annesine koşması oldukça garip ama biraz da komik :KK70:

Kendi açımdan düşününce de gidip annemle ya da babamla uyumamın nesi garip aaa diyorum. Bilemedim :KK53:

Hastalık sadece aynı yatakta yatmaktan bulaşmaz. Bulaşacaksa aynı evin içinde havadan da kaparsın. Gereksiz ve saçma olmuş annesiyle yatması.

Eşiniz grip olmuş hamilesiniz ve birkaç kere inşallah bana bulaştırmazsın demişsin kaynanan ayrı yatın o zaman deyince de yok canım birşey olmaz demişsiniz o zaman bir kaç kere tekrar etmeseydiniz rahatsız olduğunuzu. Ne var yatsın ne olacak ki alamadım ben kıskanmışsınız işte ama geçici bir durum sonuçta ve hamilesiniz.

Çocuğu sonuçta yaşı kaç olursa olsun annesinin gözünde çocuktur hala . Annecimi bulsamda bende uyusam :( çok uzağız

Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
uyuz olurdum
benım kv dem de bçyle bir talepte bulunabilirdi
eşim ne yapar bilemedim :)

Sen mesajı gönderip birde üstüne istersen yat annenle kendin bilirsin derken gayet cool söylemişsin, şimdi niye alınganlık yaptin anlamadım.
Kusura bakma ma ıstanbullu gelin dizisindeki evlenen Dilaranin kocasısın annesiyle (korkuyor kadın) diye yattığı sahne aklima geldi

ortada garip bir durum yok. hamilesin diye seni düşünmüşler. yatma zamanıymış belli ki gitmiş orda yatmış bu kadar basit. ayrıca annesini de özlemiş olabilir neden bu kadar ilginç geliyor ki? normal zamanda gidip anasının dibinde yatmadığı belli.

gidip yatması değil de bu kıskanır da ki bu kısmına kesinlikle takılırdım...

Back
X