Birlikte yarışıyoruz - kilolardan kurtuluyoruz!

maymimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
87
43
35
Sevgili hanımlar,

Yaz geliyor kilo vermem lazım derken sonunda yaz geldi çattı! Ben de bir süredir forumlarda takılıyorum ama bu aralar gözlemlediğim kadarıyla biraz silkelenmeye ihtiyacımız var. Ben de 1-2 başlıkta yazıyordum ama yeni bir başlangıca ve canlı bir başlığa ihtiyacım var. Benim gibi düşünen, yaz geldi ama ben pes etmedim diyen hanımlar birlikte yarışarak kilo vermeyelim mi? Her hafta pazartesi kilo bildirimi yaparak haftanın birincisi olmak için yarışalım ve hedef kilolarımıza ulaşalım! Benimle bu yola çıkacak arkadaşlar var mı?

Ekran Resmi 2015-06-03 11.51.07.png

Son düzenleme:
Ben varım. Perşembeyi seçmenin bir nedeni var mı? Ben genelde pazartesiden pazartesiye tartılırım.

Boyum 164 Şu anda 81 kiloyum hedefim 60. İki haftadır diyetteyim. 84.8 den düştüm

Boyum 164 Şu anda 81 kiloyum hedefim 60. İki haftadır diyetteyim. 84.8 den düştüm

2 haftada çok güzel kilo vermişsin gerçekten :KK24: Neler yapıyorsun? Ben de mart ayında 62.5 kilo ile başladım ama çok yavaş ilerledim, tam anlamıyla odaklanamadım diyete. 1 hafta dikkat etsem öbür hafta bozdum derken 58.5 - 59.5 kilo rası gidip geliyorum ama yarın sabah aç kana tartılıp yazıcam kilomu

Benim hem pcos hem de diyabet rahatsızlığım var. Kaç kere diyetisyene gittim verdikleri diyetler tamamen uymama rağmen fayda etmedi. Şok diyetlerle verdim ama sonrasında aldım. Şimdi karatay diyeti yapıyorum. Yoğurt ve hurma ile zayıflama bölümüne yazdım. Bu gün ona başladım deneme amaçlı. Bir hafta yapıp karataya devam edicem.Ekmeği, şekeri, diyabet yüzünden meyveyi tamamen kestim. Bu sabah şekerim 87 ydi. İlaçta kullanmıyorum. Şu aralar biraz yoğunum yürüyüş yapamıyorum ama spora başlayınca daha fark eder sanırım.

Benim hem pcos hem de diyabet rahatsızlığım var. Kaç kere diyetisyene gittim verdikleri diyetler tamamen uymama rağmen fayda etmedi. Şok diyetlerle verdim ama sonrasında aldım. Şimdi karatay diyeti yapıyorum. Yoğurt ve hurma ile zayıflama bölümüne yazdım. Bu gün ona başladım deneme amaçlı. Bir hafta yapıp karataya devam edicem.Ekmeği, şekeri, diyabet yüzünden meyveyi tamamen kestim. Bu sabah şekerim 87 ydi. İlaçta kullanmıyorum. Şu aralar biraz yoğunum yürüyüş yapamıyorum ama spora başlayınca daha fark eder sanırım.

Zaten çok güzel bir başlangıç yapmışsın eminim sporla daha da fark eder :KK49:

Sizin ikinizin de yolu kısa. Benim yolum çooook uzun.:110:

Sizin ikinizin de yolu kısa. Benim yolum çooook uzun.:110:
Emin ol ben bu yavaşlıkla seninle uzun süre beraber olurum :KK70: Hem ilk kilolar gerçekten çok kolay gidiyor asıl sıkıntı olan son kalan birkaç kilo! En önemlisi sabırlı olmak ve pes etmemek

kaju yiyerek bu mesaji yaziyorum az yememe ragmen kilo veremiyorum.

Birinci mesajdaki tabloda yer alan bilgileri eklersen arkadaşımız listeye ekleyecektir.

Ne zamandır mesaj yazamadım. Bu aralar çok yoğunum. Ben iki gündür 5 km yürüyorum ve hurma diyeti yapıyorum. Sizler neler yaptınız.

X