- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Aynı şeyi söyledim eşime. Bazen yemek yapamıyordum bebekten dolayı. Sorun olmuyordu sadece eşim varken ama şimdi çeşit çeşit yemek yapmak zorunda hissediyorum. Bebegim peşimden ağlasa da. Eşim de yemeğin lafını yapacaksan yemek yapma dedi. Beni anlamak yerine benimle zıtlaşıyorKayina nikah duser..esinde ayri bi tuhaf neden sizi o halde birakip eglenmeye gidiyorhem kapalisin rahat edemiyorsun, bunun banyosu var wc si var.. insan baskasinin evinde rahat edemez birde 1-2 hafta degil idare edesin, ne kadar zaman belli degil.. birde sen belki tost yapio yersin aksam, yumurta kirarsin.. ama biri olunca olmaz.. birde erkeklerin cogu yemek seciyor bence cok kotu bir durum asla kabul etme
Ztn seni evde birakip gittiyse baska ne denir?Aynı şeyi söyledim eşime. Bazen yemek yapamıyordum bebekten dolayı. Sorun olmuyordu sadece eşim varken ama şimdi çeşit çeşit yemek yapmak zorunda hissediyorum. Bebegim peşimden ağlasa da. Eşim de yemeğin lafını yapacaksan yemek yapma dedi. Beni anlamak yerine benimle zıtlaşıyor
Dusundum de benim kendi ailemde boyle bir sey olsa kesin ne varmiski kardesi onun derler gelini gormezden gelirler . Ayy ne bicim ailede buyudum ben ya . Annem babam iyi insanlar ama bunu dusunurler yani boş bakaralar. Mesela hatirliyorum abim cok haylazdi iş hayatini gorsun diye kucukken istanbula dayimin yanina gondermislerdi yengem oyle takintili biri degil ama kesinlikle nefret etmistirBazi ailelerin rahatligina hayret ediyorum vallaha..ne münasebet kabul etmeyin. Esiniz de madem kardesile yasamak istiyordu evlenmeseymis
Yorumunuzu okuyunca evet bu dedim. Annesinin bana yaptıklarını söyleyince aynı bu cümleyi kurmuştu bana. "Sen zaten annemi sevmiyorsun."Kabul edilebilir bi durum değil zaten izin vermeyin tavrınızı koyun
Bu erkeklere evlenince gelen güncellemeden nefret ediyorum evlendikleri kadını aileleri için tehdit olarak görüyorlar isteğiniz bu kadar normalken size bunu teklif bile etmemesi gerekirken “sen zaten benim ailemi sevmiyorsun “diye abuk sabuk suçlamalar imalar sanki kendisi aynı durumu kabul edermiş gibi
Yüz vermeyin gerekirse tartışın herkes haddini bilsin size bunu dayatamaz
Genel bi durum bu çoğu erkek böyle ne yazıkki kişisel almayın daha da üzülmeyin siz tavrınızı koyun çünkü durumu kabullenip ağırlasanız bile asla takdir edilmeyecek ki takdir görmek için kendi evinizde diken üstünde yaşamaya da değmezYorumunuzu okuyunca evet bu dedim. Annesinin bana yaptıklarını söyleyince aynı bu cümleyi kurmuştu bana. "Sen zaten annemi sevmiyorsun."
Gerçekten ailesi için tehdit olarak görüyor ama biz neyiz aile değil miyiz? Bu çok acıttı şu an
Yapma gerçekten. Kendine kadar yap, kaynının yüzüne karşı da şurada ev varmış burada ev varmış diye söyle. Kocaya bak ya, minnet edeceğine bir de çemkiriyor.Aynı şeyi söyledim eşime. Bazen yemek yapamıyordum bebekten dolayı. Sorun olmuyordu sadece eşim varken ama şimdi çeşit çeşit yemek yapmak zorunda hissediyorum. Bebegim peşimden ağlasa da. Eşim de yemeğin lafını yapacaksan yemek yapma dedi. Beni anlamak yerine benimle zıtlaşıyor
Dusundum de benim kendi ailemde boyle bir sey olsa kesin ne varmiski kardesi onun derler gelini gormezden gelirler . Ayy ne bicim ailede buyudum ben ya . Annem babam iyi insanlar ama bunu dusunurler yani boş bakaralar. Mesela hatirliyorum abim cok haylazdi iş hayatini gorsun diye kucukken istanbula dayimin yanina gondermislerdi yengem oyle takintili biri degil ama kesinlikle nefret etmistirdayimin karisi . Abimede uzuldum simdi . Geri dondugunde hic mutlu degildi .
ortada fol yok yumurta yokken eşimle geçen gün anne babalar yaşlanıp elden ayaktan düşünce mevzusu açıldı. Valla aynı apartmanda ya da bitişik nizam bir ev tutulur, bakıcı tutulur, ev üstüne ev olmaz dedim diye eşim biraz bozuldu. Erkekler için hava hoş, anlamıyorlar, kadın da istemeyen kötü gelin oluyor.
Kendine yapılsa kapısından sokmaz.Yorumunuzu okuyunca evet bu dedim. Annesinin bana yaptıklarını söyleyince aynı bu cümleyi kurmuştu bana. "Sen zaten annemi sevmiyorsun."
Gerçekten ailesi için tehdit olarak görüyor ama biz neyiz aile değil miyiz? Bu çok acıttı şu an
Yorumunuzu okuyunca evet bu dedim. Annesinin bana yaptıklarını söyleyince aynı bu cümleyi kurmuştu bana. "Sen zaten annemi sevmiyorsun."
Ben de kiralar pahalı diye bu fikirde olduklarını düşündüm. Başka türlü para yetiştiremez zaten. Bence kalsın para biriktirip ev alınca çıkarKiralar o kadar yüksek ki bu kardeş istese de istemese de sizinle kalmak zorunda. Ayrıca siz de çalismiyorsaniz eve katkı sağlar diye düşünüyor olabilir eşiniz. Siz de çalismiyorsaniz eşinizin kardeşine bakmayı kabul etmek zorunda kalacaksınız sanırım.
abartmıyorsunuz.size haram olan biriyle yalnız kalamazsınız.Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?