ben daha bu seviyeyey ulasmadım o yuzden yazmıyım birlilte yasayıp aileler gelme gitmem tatiller varsa bi imzamı sana engel anlamadım ki sacmalık yanii o kadar da degilHerkese iyi günler.
Sorum özellikle evlenmeden önce birlikte yaşayanlara. Evlenmeden önce birlikte yaşamak ve evlilik hangi noktalarda farklı olur? Öncelikli cevap aileler sanırım. Çift ailelerden farklı bir şehirde yaşayacak ama yine de illa ki gidip gelmeler, aile içi ilişkiler tatiller olur tabiki. Peki başka hangi konularda farklılık oluyor aynı evin içinde evlenince?
Ben çok yapıyordum onuBen evli olup aynı evde yaşamakla evlenmeden yaşamanın arasında tek fark görüyorum o da tahammül.Evli olunca bazı şeylere biraz daha tolerans tanınabiliyor ama evlenmeden beraber yaşandığında bir yanlış davranışta ben bunu çekmek zorunda mıyım diye sorgulama çok yapılıyor .
Biz yaşadık birkaç ay yaza evlenmeyi düşünüyoruz umarım çok bir fark olmaz çünkü çok iyi anlaştık aynı evin içinde.18 yaşında ergenler değilseniz bir fark olmaz. 2 tarafta olgun ve bir ev sorumluluğu alıyorsa iyi de olur. Bazen çok saçma şeyler duyuyorum. Neymiş her halini görüyormuş da evlenmeyi istemiyormuş da.. Bunlari ancak ergen beyinli insanlar der. Sevdiğiniz ile birlikteyseniz zaten her hali hoşunuza gider. Şu da var ki sevgililik kavramının dışına çıkılıyor. Kafede 2 saat gördüğünüz insan ve aynı evde kaldığınız insan bir değil. Daha iyi tanıma fırsatı verdiği de aşikar. Zihniyet olarak güveniyorsanız çıkın. Ben bir ayrımı olduğunu düşünmüyorum. Herkes fatura ödüyor, akşam olunca yemek yiyor. Abartmaya gerek yok.
Biz yaşadık birkaç ay yaza evlenmeyi düşünüyoruz umarım çok bir fark olmaz çünkü çok iyi anlaştık aynı evin içinde.
Teşekkür ederim :)Aslında çoğu çift aile yüzünden sorun yaşıyor. Düzeninizi korumaya çalışın. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Tebrikler şimdiden :)
Evet zaten bu yaz evleniyoruz .Sorum birlikte yaşamaktan farkları neler olur şeklinde .Evlilik müessesesi kadını korur. Evlilik dışı beraberlik erkeğin ekmeğine yağ sürmektir. Şahsi kanaatim.
Sanırım soruyu doğru soramadım :) biz zaten bu yaz evleniyoruz yani evlensek mi birlikte mi yaşasak diye sormuyorum. Evlenince neler değişir birlikte yaşamaya göre, bunu soruyorum.birbirleri ile resmi bir bağ kurmadan evlerini sorumluluklarını bedenlerini maddi getirilerini en önemlisi maneviyatlarını paylaşan insanlara şaşıyorum
resmiyet kadın ve erkeğin hukuki haklarını korumak içindir doğru
ama benim tüm varımı varlığımı önüne serdiğim adam
sıkıldım yaw demekki olmuyomuş deyip ceketini alıp rahatça çekip gidebilecekse
ve ben ona hop nereye ben senin karınım! otur bakaalım ayrılıksa maddi manevi haklarımı ver diyemiceksem
olmaz.. çünkü iki tarafta özgür
sorumluluk yok
ihtimalmidir acı şekilde bir sona ulaşmak ihtimaldir..
evliyken de ihtimaldir o da dogru
ama en azından haklarım var..
sonraki yaşamımda daha az gözyaşı döküp hayata devam edebilmem için
Sanırım soruyu doğru soramadım :) biz zaten bu yaz evleniyoruz yani evlensek mi birlikte mi yaşasak diye sormuyorum. Evlenince neler değişir birlikte yaşamaya göre, bunu soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?