- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi pusulasizyolcu
-
Eşyalı evde oturuyorumiğrenç ya kim bilir evin hangi odasında seviştiler? o eşyalar kullanılır mı artık? çarşafları atın, koltukları halıları falan yıkamaya verin bence.
Sağlıkçıyım yoğun çalışıyorum günaşırı 24 saat çalışmamın arasında kovdum resmen uyanıp işe geldim moralim sıfırSon defa sevişelim vedalaşalım demişler.
Yalnız bu genişlikle son olmaz.
Birinin birlikte yaşadığı sevgilisi var biri evlenmek üzere.
Al birini vur ötekine.
Kızmaktan fazlasını yapmalısın.
Şöyle oldu aslında tesadüfen mesajlarını görüp orda buluşmaya dair bir şey yazmadığı halde blöf yaptım kapalı konuştum o suçluluk psikolojisiyle ele verdiAğzından kaçırmamıştır o belki kız tehdit etmiştir söylerim diye
Aynı şeyi söyledimAmaç vedalaşmak olsa telefonla ya da dışarda da olurdu canım .son sevişme olmuştur o .
Dipnot: bu kadar saf olmayın ya
Bence bu durum entrika olmaz karşı tarafı kurtarmak sevap kazanmak olur ...Onu ben de düşündüm ama böyle entrikalarla uğraşacak vaktim de enerjim de kalmadı
Üç ay oldu önceden de mesajlarını görmüştüm bu kaçıncı veda diye ayrı kızdım zaten?
Sevgiliniz ne zaman ayrıldı eski sevgilisinden?
Hayır bir hafta filan olmus ve o arada siz birlikte yasamaya karar verdiyseniz normal karsilanir
Eski sevgiliye ne vedasi arkadas sevgiliniz sıvamıs resmen..
Hayır kesinlikle bittiEvden kovmaniz az olmuş hayatınızdan kovmalısınız. Siz abartmış miyim diye sordugunuza gore devam edeceksiniz.
Her ne nedenle eve getirmişse o kısmı beni ilgilendirmiyor. Ama ortak ve özel alanınıza eski sevgilisini getiren insanın size, varlığınıza, hayatındaki yerinize ve kattığınız anlama verdiği değer sıfırın altıdır! Abartmış mıyım sorunuza tüylerim diken diken oldu. Acilen kurtarın kendinizi böyle insanlardanMerhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için evlenmek üzere olan eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
Tebrik ederim bunu sineye çekmediğiniz içinPostaladım gitti
Onlar f.body olarak devam ediyor o zamanÜç ay oldu önceden de mesajlarını görmüştüm bu kaçıncı veda diye ayrı kızdım zaten
Hayır kesinlikle bitti
Merhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için evlenmek üzere olan eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
Baskıyla söylediği sözlerle karar mekanizmamı öyle şaşırttı ki beni suçlu çıkarmaya çalıştıHer ne nedenle eve getirmişse o kısmı beni ilgilendirmiyor. Ama ortak ve özel alanınıza eski sevgilisini getiren insanın size, varlığınıza, hayatındaki yerinize ve kattığınız anlama verdiği değer sıfırın altıdır! Abartmış mıyım sorunuza tüylerim diken diken oldu. Acilen kurtarın kendinizi böyle insanlardan
Evleneceği için vedalaşıyormuş kızın bekarlığa vedası gibi bir şeyAdınıza sevindim. Şimdi gitsin kiminle vedalasiyorsa vedalassin. Bana göre mesele o eve getirmek de değil vedalaşmak. Dun ayrılıp bu gün ilişkiniz başlamadıysa ne vedası bu?
Ayrıldıklarında vedalaşmaları yetmemiş mi.Merhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için evlenmek üzere olan eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
Kesinlikle dönüşü yok seviyorum ama güvenmiyorum affetmek artık açık açı aldatabilnesi için izin olurduKararlarından net olan kadınları seviyorum
Bir dahada asla konuşma buna izin bile verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?