Birlikte yaşanılan eve gelen eski sevgili

Son defa sevişelim vedalaşalım demişler.
Yalnız bu genişlikle son olmaz.
Birinin birlikte yaşadığı sevgilisi var biri evlenmek üzere.
Al birini vur ötekine.
Kızmaktan fazlasını yapmalısın.
Sağlıkçıyım yoğun çalışıyorum günaşırı 24 saat çalışmamın arasında kovdum resmen uyanıp işe geldim moralim sıfır

Ağzından kaçırmamıştır o belki kız tehdit etmiştir söylerim diye
Şöyle oldu aslında tesadüfen mesajlarını görüp orda buluşmaya dair bir şey yazmadığı halde blöf yaptım kapalı konuştum o suçluluk psikolojisiyle ele verdi

?
Sevgiliniz ne zaman ayrıldı eski sevgilisinden?

Hayır bir hafta filan olmus ve o arada siz birlikte yasamaya karar verdiyseniz normal karsilanir

Eski sevgiliye ne vedasi arkadas sevgiliniz sıvamıs resmen..
Üç ay oldu önceden de mesajlarını görmüştüm bu kaçıncı veda diye ayrı kızdım zaten

Her ne nedenle eve getirmişse o kısmı beni ilgilendirmiyor. Ama ortak ve özel alanınıza eski sevgilisini getiren insanın size, varlığınıza, hayatındaki yerinize ve kattığınız anlama verdiği değer sıfırın altıdır! Abartmış mıyım sorunuza tüylerim diken diken oldu. Acilen kurtarın kendinizi böyle insanlardan

3 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi evleniyormuş

bu hızla evlenen kızımız da eski sevgili ile vedaya yeni sevgili ile birlikte yaşadığı eve gelmiş

ben genişim derdim de bu ne hız

yani bırakın adam ile o kadının garipliklerini de siz ve kadının nişanlısı da çok hızlı geldi

hayat cidden artık bu kadar hızlı mı akıyor

3 ayda eski sevgiliden ayrılıp yani sevgili bulup birlikte yaşamaya nasıl başlanıyor hatta evlilik aşamasına nasıl geliniyor

Baskıyla söylediği sözlerle karar mekanizmamı öyle şaşırttı ki beni suçlu çıkarmaya çalıştı

Adınıza sevindim. Şimdi gitsin kiminle vedalasiyorsa vedalassin. Bana göre mesele o eve getirmek de değil vedalaşmak. Dun ayrılıp bu gün ilişkiniz başlamadıysa ne vedası bu?
Evleneceği için vedalaşıyormuş kızın bekarlığa vedası gibi bir şey

Ayrıldıklarında vedalaşmaları yetmemiş mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…