- Konu Sahibi pusulasizyolcu
-
Evleneceği için vedalaşıyormuş kızın bekarlığa vedası gibi bir şey
Ayrıldıklarında vedalaşmaları yetmemiş mi
Ne deseniz haklısınızKendisi evlenirken de bütün eski sevgililerini toplayıp bekarlığa veda mi edecekmiş? Çok aradınız mı bu tipi?
Bir şey söyleyeceğim eğer 10dk geldiyse direk ayrılın. 10dk sevişen biriyle ömür geçmezBence de
Bir şey söyleyeceğim eğer 10dk geldiyse direk ayrılın. 10dk sevişen biriyle ömür geçmez
Aklıma bekarlığa veda gecesinde zenci dansçıdan hamile kalan sosyetik gelin geldi.Evleneceği için vedalaşıyormuş kızın bekarlığa vedası gibi bir şey
İlk defa duydum ilginçmişAklıma bekarlığa veda gecesinde zenci dansçıdan hamile kalan sosyetik gelin geldi.
O değil de düğün hazırlıkları yüzünden ben son üç ay nişanlımın yüzünü zor gördüm, bunlar aşna fişneye kadar vakit buluyor çıldıracağım.
Ay ben şokAklıma bekarlığa veda gecesinde zenci dansçıdan hamile kalan sosyetik gelin geldi.
O değil de düğün hazırlıkları yüzünden ben son üç ay nişanlımın yüzünü zor gördüm, bunlar aşna fişneye kadar vakit buluyor çıldıracağım.
Benim evim hatta bunu üstüne basarak söyledim diye birHaklısınız bence saygısızlık yapmış size söylemeden yapılmamalı .. orası sizinse evini
Haklısınız bence saygısızlık yapmış size söylemeden yapılmamalı .. orası sizinse eviniz
Teşekkür ederim güzel ihtimaller için yer açtım mutsuz da olsam yalancı mutluluktan iyidirTebrik ederim bunu sineye çekmediğiniz için
Barışmayın dolu adam var
HangisiEski sevgili de garipmiş ha gelmişse. Ne garip insanlar var. Kenan doğulunun bir klibini hatırladım
Yavrucum bence onlar vedalardan yeniden dogmaya meyletmisler.Senin görebilmen icinde ekstra bir caba harcamis resmen rezil.Üç ay oldu önceden de mesajlarını görmüştüm bu kaçıncı veda diye ayrı kızdım zaten
Kızda da cesaret varmış yani böyle riske girilir mi ) gereksiz ceserat. Aklım karıştı klibi vardı yaHangisiaslında tehdit edecektim ama asıl suç çağıranda diye düşünüyorum
Ay ben şoknerede olmuş olay merak ettim detayları
seviserekmi vedalasmislarMerhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için evlenmek üzere olan eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
Bakmam lazımKızda da cesaret varmış yani böyle riske girilir mi ) gereksiz ceserat. Aklım karıştı klibi vardı ya
Kiz calci vallahi aynısı geçmişti içimden.on dk değildir bence o. Son kez sevişmişlerdir.
Muhtemelenseviserekmi vedalasmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?