- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canım burda başka bir arkadaşıma da gelmiş bu . O doyuruculugu iyi değil, çabuk aciktiriyor diyor. Bakalım senin yorumun nasıl olacak.Ben de oruclu degilim bugun diyete basladom şükürsimdi kahve iciyorum ogleden sonra da xls icicem aksam da sadece corba icmeyi dusunuyorum bakalim yarina kac kilo pardon odem gidecek
Ay bi kac gun su midemi kucultmem lazim yoksa ipin ucunu kaciriyorum yakızz çok az öyle yapma
3 gunden sonra faydasini gormus genelde herkes bakalim insallah ise yarar bi kere denedim tadi da hosuma gitmistiCanım burda başka bir arkadaşıma da gelmiş bu . O doyuruculugu iyi değil, çabuk aciktiriyor diyor. Bakalım senin yorumun nasıl olacak.
bazen yemek istemiyor insan ama her zaman yapma tavsiyemAy bi kac gun su midemi kucultmem lazim yoksa ipin ucunu kaciriyorum ya3 gun boyle devam edecegim bi nevi detoks gibi
Ben kullandığım dönemler 2 günde bir içiyorum canım. Yoksa dediğin gibi tembelleame olabilirAclik otu deyince aklima gelen insanlarilk Elisya tavsiye etmisti dimi tembellesirse bagirsaklar senden bilirim ama gercekten kurtarici
Kullanip kilo aliyormusum bi debazen yemek istemiyor insan ama her zaman yapma tavsiyem
bi de o kullandığın ürünün arkasında besin bilgilerine bak derim
Aynen ben haftada 2 den fazla tuketmemeye calisiyorumBen kullandığım dönemler 2 günde bir içiyorum canım. Yoksa dediğin gibi tembelleame olabilir
bazen yemek istemiyor insan ama her zaman yapma tavsiyem
bi de o kullandığın ürünün arkasında besin bilgilerine bak derim
Aynen bakalim 3 günlük sonuca gore devam ederim artik
Çok değil canım.Bugün çok acıkmıştım biraz fazla yedimm
1 kase yoğurt çorbası
1 küçük kasenin yarısı yoğurtlu haşlanmış kabak
2.5 biber dolması
Bol salata
Şimdi sütlü kahve ile kuru kayısı yerim herhalde
Anteple bağlantının olması çok güzel...sakıncası yoksa aslen nerelisin? Halanlar iş icabı mi oradalar yoksa gelin mi gittiler? Dayin da oradaymış... akrabalarin yarisi Antep'te yaşıyor bence şanslısın.Ooo misss o zaman.
Geçen sene bir ramazan davetinde yapmışlardı. Değişik bir tat.
Antep'te 2 halam 1 dayım yaşıyor. Bayılırım yemeklerine.
Biz biraz daginigiz canım.Anteple bağlantının olması çok güzel...sakıncası yoksa aslen nerelisin? Halanlar iş icabı mi oradalar yoksa gelin mi gittiler? Dayin da oradaymış... akrabalarin yarisi Antep'te yaşıyor bence şanslısın.
Çok değil canım.
Yani biber dolmaları küçüktür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?