Birlikte Zayıflayalım

Antepliyim canım. Gerçekten yemeklerimiz harikadır. Et ve bulgur ağırlıklı salcamiz dolmamiz kebaplar....yiyen bilir tabi....bu sayfada yemek reklamı da olmuyor ama napim memleketimden uzak olunca özlemişim valla.

Antepe bir kez gittim yemekler çok güzeldi gerçekten, zayıflayıp gitmek lazım
Ay iftarda iradeliydim pide yemedim ama şimdi çok canım çekiyor, kulağımı çekin

Antepliyim canım. Gerçekten yemeklerimiz harikadır. Et ve bulgur ağırlıklı salcamiz dolmamiz kebaplar....yiyen bilir tabi....bu sayfada yemek reklamı da olmuyor ama napim memleketimden uzak olunca özlemişim valla.

Antepe bir kez gittim yemekler çok güzeldi gerçekten, zayıflayıp gitmek lazım
Ay iftarda iradeliydim pide yemedim ama şimdi çok canım çekiyor, kulağımı çekin

Meyan kökünü kabuk tarçın ve karanfille isliyorum. Süzerek buzla tüketiyoruz. Antebin özel bir içeceği özellikle Ramazan' da yaparız. Tamamen doğal şeker yok.
Ooo misss o zaman.
Geçen sene bir ramazan davetinde yapmışlardı. Değişik bir tat.

Antep'te 2 halam 1 dayım yaşıyor. Bayılırım yemeklerine.

bn de intermittent fasting yapıyorum
bugün 14 saat oruç 10 saat yeme penceresi yapıcam
8.30-18.30
tabiki sporu da yapıyorum
p90x sayfasına bakındım dün biraz insanlar muhteşem olmuş, ben diet kısmına uyamıyordum o yüzden karın bölgem hala aynı şimdi ona taktım

Ben de oruclu degilim bugun diyete basladom şükür simdi kahve iciyorum ogleden sonra da xls icicem aksam da sadece corba icmeyi dusunuyorum bakalim yarina kac kilo pardon odem gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…