Meyan kökünü kabuk tarçın ve karanfille isliyorum. Süzerek buzla tüketiyoruz. Antebin özel bir içeceği özellikle Ramazan' da yaparız. Tamamen doğal şeker yok.Şerbet hazır şerbet mi canım.
2 bardak fazla kaçmış sanki
Ne yedin bugün bakalım ?
Meyan kökünü kabuk tarçın ve karanfille isliyorum. Süzerek buzla tüketiyoruz. Antebin özel bir içeceği özellikle Ramazan' da yaparız. Tamamen doğal şeker yok.
Antepliyim canım. Gerçekten yemeklerimiz harikadır. Et ve bulgur ağırlıklıOo antepli misinn? Sizin yemekler nefis yaa
Antepliyim canım. Gerçekten yemeklerimiz harikadır. Et ve bulgur ağırlıklısalcamiz dolmamiz kebaplar....yiyen bilir tabi....bu sayfada yemek reklamı da olmuyor ama napim memleketimden uzak olunca özlemişim valla.
Antepliyim canım. Gerçekten yemeklerimiz harikadır. Et ve bulgur ağırlıklısalcamiz dolmamiz kebaplar....yiyen bilir tabi....bu sayfada yemek reklamı da olmuyor ama napim memleketimden uzak olunca özlemişim valla.
Minnak bir parça yeseydin keşke.bu saatte aklına gelmesi çok tehlikeli. Unutturacak bir şeyler yap bence...Antepe bir kez gittim yemekler çok güzeldi gerçekten, zayıflayıp gitmek lazım
Ay iftarda iradeliydim pide yemedim ama şimdi çok canım çekiyor, kulağımı çekin
Minnak bir parça yeseydin keşke.bu saatte aklına gelmesi çok tehlikeli. Unutturacak bir şeyler yap bence...
Ooo misss o zaman.Meyan kökünü kabuk tarçın ve karanfille isliyorum. Süzerek buzla tüketiyoruz. Antebin özel bir içeceği özellikle Ramazan' da yaparız. Tamamen doğal şeker yok.
Günaydın canım. Kahvaltı da ne yedin ?Günaydııınn kızçelerrrr❤
siz oruçsunuz diye hiç yazmadım cnmGünaydın canım. Kahvaltı da ne yedin ?
Sen daha kolay oluyorsa foto da yuklesen olur
kızz çok az öyle yapmaBen de oruclu degilim bugun diyete basladom şükürsimdi kahve iciyorum ogleden sonra da xls icicem aksam da sadece corba icmeyi dusunuyorum bakalim yarina kac kilo pardon odem gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?