Birlikte Zayıflayalım

Hosgeldin abla sana kapimiz hep acik ben de ozledim sizi valla biraz uzun oldu ara ama kusura bakmayin.yarindan sonra kendimi senin ellerine teslim etmeyi dusunuyorum etimde senin kemigimde
Lilimam bak ablam kiyamadi bana
Anla işte, kapı kapı dolaşıp insan arkadaşlarını arıyor. Hatirlasana bize ne fırça kaymıştin. Felegimiz şaştı. Ondan sonra beğenip geçer miyim seni tövbeler olsun. Ben de sizlerle tatlı tatlı kilo vermek istiyorum. Lilim gibi saldım kendimi hiç dikkat etmez oldum. Ben de sert eleştirilmek istiyorum. Yaşimdan mıdır , bazen sert üslubumdan kimse bana bir şey demiyor. İçimdeki muzip çocuğu görseniz körebe oynayasiniz gelir...o yüzden tatlım etini kemiğini yağını sakatatini güvenle teslim et bana ama eli maşalı Meryem abla etiketini çok da sevmiyorum. Hak edersen oklava imocisini ensende hissedersin o ayrı.... Buradaki nesen de çok hoşuma gitti. Hep huzurlu ol canım.
Hoşgeldinn♥ hayırlı ramazanlar ve sahular sana da, bolca kilo da verelim inşallahhh..
Bu arada sahuru beklerken 1 paket kepekli altınbaşaklardan yedim, çok acıktım sahurda az yemiştim beni affedin
Çok masum bir kacamak.
İftarda az yediğin için sahuru beklerken mı yedin?
Sahuru yaptın ettin, doymadin üzerine mı yedin....orasını pek anlayamadım. Suntalar çok kalorili değil çok şükür normal bisküvi yememişsin.
Ramazan'da yeşil çayin olumsuzluğunu bilmiyordum. Bugün kendini susuz hissedecek misin bize yaz olur mu? Sahur kahvaltın da pek güzelmiş
Sahur uyumadan beklenince illa birşeyler yemek.istiyor canımız.
Ben uyuyarak ölü taklidi yapacam 11 den sonraları ki, kaçamak olmasın :)
Ölü taklidi iyi fikir....Bunu başaramazsak kendimize sağlıklı kaçamaklar hazirlayabiliriz.
Hoşgeldin mi desem yoksa bende buralarda takılabilir miyim mi desem bilemedim çünkü bende bir anda burda buldum kendimi ablişkooo
Hoş buldum tatlım. Nefesini hissettiğim her yere gelirim ben. Mezunuz , özgürüz tehlike sinyalleri olursa bir sürü takım var. Çaycı vesilesiyle mi oldu? Elisyayi tanıyor muydun?
Kıyamadı mıı aceba avına hep böyle yaklaşır
Sessizce yaklaşıp haaaaaaaaam yapicam mesela
Takilin takilin gitmeyin sizin gibi örneklere ihtiyacimiz var
Güzel menü hazirlariz Lilimle. Kafaya koyduysak gram milim şaşmayiz. Çünkü biz bedenimizi seviyor ve onu koruyoruz. Takilmamiza izin verdiğin için de tesekkür ederim bitanecik Çaycim.
Aslında haklısın örnek olabilirim çünkü zayıflama zamanında çok disiplinliydim yaaani tanıyanlara sorun beni şimdi cozutmuş olsam da
Ben şahidim hakim bey...bir tencere yemek nasıl hupletilir ....gördü bu gözler
Sahurda bir büyük kase yoğurt 3 yk yulaf 1 tatlı kaşığı bal 1 yk chia tohumu yedim.. bıgün 1.5 kg vermişimdir umarım
Afiyet olsun Elisya...gün içinde acikmazsin umarım. Çok güzel öğle ve akşam menüsü olabilir ama sahur için endişeliyim. Deneyip sonucu göreceğiz artık.

Elisyayı tanımıyorum bebişim çayın peşine geldim şeker olduğum için
Sarfansarıyı tanıyorum bizim kpss grubunda
Aynen cicim biz özgürüz hahayyt bütün takımlara girip çıkarız ben heryerde geziyorm zaten seni de uygun yerlere etiketliyorum

Elisyanin kilosuna baktım da hayalimdeki yerde ama o 50 düşünüyor...boyle azimli kızların peşine takilacaksin işte...kovsa da takip edeceksin. Elisya günaydın çok konuşuyorum diye atmazsin beni dışarı di mi

Elhan Lilimam iyiki gekmissiniz sizin sohbetiniz neseniz de iyi gelecek takima inaniyorum.
Abla sert elestiri istiyorsan ensendeyim o zaman bundan sonra sana iyi gelecekse sıkı takibindeyim.

Yalniz kizlar ben bugun de cozuttum bu hafta kilomu bile soylemek istemiyorum bu sahurla beraber basliyorum soz baslamazsam ceza da verin raziyim toparlayamadim kendimi 3-5 kilo verdim onu da geri alacagim

Olur mu ya hep konuş hatta, pozitif insanları seviyoruuuz Önceki soruna cevap veriym kepekli bisküvi ve meyveleri sahuru beklerken yedim, sahurum az mı olmuş ki? Daha acıkmadım bakalım.. kiloma hiç bakma yağ oranım çok fazla bi dokunsan puding gibi bi kızım 50 olmak istiyorum sonra spor yaparım diyorum bu arada 1.5 kg verir miyim dedim 1 vermişim 55.5’im ama biliyoruz ki giden kilo yağ değil; ödemm.. ödem de olsa gitsin, tutacak halimiz yok

Tamam başla artık, başlamazsan ceza vermek bizim işimiz

Ramazan'da cozutmaya bir şey diyemiyorum canım. Parktaki oyun aletleri pek işine yaramıştı ...akşam iftardan sonra takilabilirsin . Elestirinin her şekline razıyım.

İyi akşamlar kızlar.. İftar menum;
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 kase yoğurtlu haşlanmış kabak

Arada 3 gün kurusu ve 110 kalorilik çikolata yedim sütlü kahveyle..
Şimdi de türk kahvesi yapıcamm..

Dün iftarda ne yediysem aynısını ısıtıp yedim.
Tarhana çorbası
Patlıcan musakka
Yarım tabak bulgur pilavı
Söğüş salata
Beş mis kokulu çilek
Meyan şerbeti iki bardak
Avuç içi pide
Sade Türk kahvesi ( az önce)

Canım sahurdan sonra 4 kez tuvalete çıktım akşama kadar.
Vücudum bu kadar suyu nerden çıkardı bilmiyorum
Normalde.yesil çayın bu kadar su attığını yani ödem.bilmiyirordum. öğrendim.

Ama susuzluk hissetmedim. Normalde de hissetmem zaten. Benim sorunum açlığın başıma.vurmasi

Şerbet hazır şerbet mi canım.
2 bardak fazla kaçmış sanki

İftar
1 kase mercimek çorba
1 tane kabak dolması
Yarım ev yapımı ıspanaklı gözleme. (Avucum kadardı, ince hamur)
Salata
1 hurma.

Üzerine türk.kahvesi
Şimdide yeşilçay iciyorum. İçine açlık otu çayı da attım. Normalde 10 yaprak atıyorum baya bağırsak çalıştırıyor. Şimdi 5 yaprak attım. Bedenim susuz kalmasin diye.

Yeşil çayı güvenle içebiliriz anlamına geliyor bu. Susuzluk hissetmemen gerçekten güzel. Açlık benim de başıma vuruyor. İlk gün çok kötüydü. Bugün hafif atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…