Birlikte Zayıflayalım :))

daha varmış sizin nişana o zaman verirsin bizim düğün haziran sonu 29 elbiseyi zaten aldım mecburen o kadar kiloyla giycez sen bari güzel ol madem intikam almak istiyosun gerçi ben artık yeni güzel bir sayfa açmanı bir daha da düşünmemeni isterdim senin için doğru insan değilmiş demekki hayırlısı belkide budur takma kafana Rabbim inşallah sana değer veren gerçekten mutlu edecek insanı çıkarır karşına .akşam yemeğini güzel ye bence sonra dayanamayıp gece yersin bak

umarım sende istediğin kiloya kavuşur bu düğüne olmasa bile hayatının geleceğine istediğin kiloyla kavuşursun bilmiyorum ya unutamadım daha belkide hiç bir sorunumuz yokken ansızın ortadan kaybolmasını kabullenemedim intikam derken özel bişe yapmıcam ya kendime bakcam güzel alımlı çekici bi kız olcam faceten falan silmedi beni daha izmittede denk gelir mutlaka görür beni o gün ne hissedicek onu merak ediyorum

inşallah kavuşuruz. en azından tek bir kelimeyi insan hak ediyor ya 2 sene geçmiş beraber hiçmi insanın hakkın yok ya sürekli kafanda neden sorusu olursa nasıl unutcan hiç arayıp sormadınmı nebileyim facebooktan falan msj göndermedinmi .inşallah çooook pişman olur seni görünce canım boşverrrr

aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi bana hep sen çok iyisin çok temiz yüreklisin ben seni hakediyomuyum diyodu bilmiorum ya ben aileme ev aldım kredi borcunu ödüyorum bu temmuz ayında bitcekti ve biz babama sölicektik ama yalan oldu neyse canım ya yaşayıp görcez neler olcak neler bitcek..

öyle hakkında hayırlısı olsun canım diyetin nası gidiyor ben memnun değilim açım çünkü akşam yemeği yememe reağmen çayla geçiştircem sen açıkıyomusun

kemal sunalın rahmetlinin çok güzel bir lafı var onu söyleyi çok isterdim yarın bigün barışırsınız enişte olur bellimi olur söylemeyim eniyisi

kemal sunalın rahmetlinin çok güzel bir lafı var onu söyleyi çok isterdim yarın bigün barışırsınız enişte olur bellimi olur söylemeyim eniyisi

cnm ya ahh keşke dönse ama dönmez.. neyse ya benim diyet fazla yerinde sayılmaz açıkçası hep kalorili şeyler yedim ama cumartesi sabahı gezmeye bi başladım pazar bu saat evdeyim işte oyüzden almada vermede yok 59 çıktım şimdi yine ama adet şişkinliğide var belki bikaç gram gitmiştir:):)

ben dün akşam bir buçuk saat kadar tenpolu yürüdüm bugün ayça kaya diyetine başladım sabah kahvaltısı 1 domates 1 salatalık 2 zeytin ara öğün olarak yeşilçay bu hafta daha kararlıyım dün güzel bi foto çekindim faceye attım bu haftanın sonunda dahada güzel olmamak için sebep yok:)

Günaydın demeeiçin çok geç kaldım ama kalvye bozuldu bende öteekni anca kurdum benimde hafta sonu kaçamaklıydı bakma dün saat 21 döne yedim yaarım ekmek arası ondaan önceki gecebiber dolması yedim zateen geç yemiştim.kaahvaaltı ve öğle ymeği tamm da akşamlar işi bozuyor ben doymmuyrum bdiyeetle ekmek olmayınca sabah spor yapamadım kahvaltıda da domatees salatalık bol maydonoz semizotu ,zeytin ,iki günkurusu kayısı ,çay şekersiz, 3 tanepaatates kızartması birqazdaa fındık vardı bu araadaa ben 55 oldum bakma sen çizelgeye o kadar kaçamaktann sonra

ya bak bugünden itibaren kaçamağı elimizden geldiği kadar kısalım yoksa olmucak böyle ben kaçamak yapıom sen yapıon hiç teşvik yok birbrimizi az önce öğlen yemeğine indim fırın makarna taze fasulye sebze çorbası var hiçbirini yemem oyüzden salatalık domates vardı salata kısmında ondan aldım 1 dilim ekmek onu yedim arkadaş aç kaldık dürüm pide bişeyler söyleyelim dedi olmaz dedim öyle yapa yapa şiştik eti form falan aldıralım akşam üstü o bizi biraz daha tok tutar dedim sende kalorili kaçamkları elinden geldiğince kısmaya çalış yada kaçamaklar akşam vaktine yakın olmasınki gün içinde vücudumuz yaksın

tamam olur dikkat ederim öğle yemeğini şimdi yedim işlerim vardı bir tabak fasulye eşil ve 2 yumurtlı piyaz , yoğurtda vardı ama sonraya bıratım doydum çünkü 2 saat sonra kahve içerim 3 tane liyt bisküvi şimdi ders çalışmam lazım amaarrada bakıyorum ne var ne yok diye sen çok az yiyosun bu arrada halsiz kalmıyomusun

cnm şuan için bi halsizlik falan yok daha bugün ilk defa bukadar iradeli başladım inş.devam edebilirim yoruldum artık hergün diyet demekten oyüzden irademizle yapalım die düşündüm

ya aslında bu karataya başlamadan önce çok rahat tutuyodum kendimi akşamları ama ekmekği kesince gerçektende çok erken acıkıyosun ve halsşz kalıyosun alışma süreci şekerde ible bu kadar etkilenmedim

ya aslında bu karataya başlamadan önce çok rahat tutuyodum kendimi akşamları ama ekmekği kesince gerçektende çok erken acıkıyosun ve halsşz kalıyosun alışma süreci şekerde ible bu kadar etkilenmedim

bide akşamları ben gibi geç yatıosan mide kazınmaktan bi garip oluyo malesef

hiç sorma hemde nasıl mide kazınması süt içince gerci iyi oluyodu ya yeşil çay içsek geçermi acaba . bende bugün buğday ruşeynni aldım daha önceden çok faydsaını duymuştum.tokluk hisside veriyomuş bence sende kullan yoğurtla beraber yenebiliyor.bende kahvemi içyim 5şi bekliyodum malum geç yedim yemeği 3 tanede bisküvi yetermi bilmem ama neyse

yeşilçayı sevenler belki tokluk hissine ulaşırlarda ben işkence bitsin die içiyorum:) 3 bisküvü yetmio gerçekten ama mideleri küçültmek için baştan dayanmalıyız sonra belki daha iyi seviyeye geliriz

şekersiz içemiyorm 1 çay kaşığı katyorum akşam yemeğinide yedim saat 18 bucukta oda döner bu son olsun eşim yüzünden yeşilçaydan başka bişey yok yemicem ve 400 kerrede ip atlarrım artık yettmez ama iyi akşmlar sabah görüşürüz cimbomlu biliyorm dikkat etcektim ama ders çaışcÆm diye yemeek yapmadm ondan oldu bidaha söz yok (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…