- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
daha varmış sizin nişana o zaman verirsin bizim düğün haziran sonu 29 elbiseyi zaten aldım mecburen o kadar kiloyla giycez sen bari güzel ol madem intikam almak istiyosun gerçi ben artık yeni güzel bir sayfa açmanı bir daha da düşünmemeni isterdim senin için doğru insan değilmiş demekki hayırlısı belkide budur takma kafana Rabbim inşallah sana değer veren gerçekten mutlu edecek insanı çıkarır karşına .akşam yemeğini güzel ye bence sonra dayanamayıp gece yersin bak
inşallah kavuşuruz. en azından tek bir kelimeyi insan hak ediyor ya 2 sene geçmiş beraber hiçmi insanın hakkın yok ya sürekli kafanda neden sorusu olursa nasıl unutcan hiç arayıp sormadınmı nebileyim facebooktan falan msj göndermedinmi .inşallah çooook pişman olur seni görünce canım boşverrrr
kemal sunalın rahmetlinin çok güzel bir lafı var onu söyleyi çok isterdim yarın bigün barışırsınız enişte olur bellimi olur söylemeyim eniyisi
Günaydın demeeiçin çok geç kaldım ama kalvye bozuldu bende öteekni anca kurdum benimde hafta sonu kaçamaklıydı bakma dün saat 21 döne yedim yaarım ekmek arası ondaan önceki gecebiber dolması yedim zateen geç yemiştim.kaahvaaltı ve öğle ymeği tamm da akşamlar işi bozuyor ben doymmuyrum bdiyeetle ekmek olmayınca sabah spor yapamadım kahvaltıda da domatees salatalık bol maydonoz semizotu ,zeytin ,iki günkurusu kayısı ,çay şekersiz, 3 tanepaatates kızartması birqazdaa fındık vardı bu araadaa ben 55 oldum bakma sen çizelgeye o kadar kaçamaktann sonra
tamam olur dikkat ederim öğle yemeğini şimdi yedim işlerim vardı bir tabak fasulye eşil ve 2 yumurtlı piyaz , yoğurtda vardı ama sonraya bıratım doydum çünkü 2 saat sonra kahve içerim 3 tane liyt bisküvi şimdi ders çalışmam lazım amaarrada bakıyorum ne var ne yok diye sen çok az yiyosun bu arrada halsiz kalmıyomusun
ya aslında bu karataya başlamadan önce çok rahat tutuyodum kendimi akşamları ama ekmekği kesince gerçektende çok erken acıkıyosun ve halsşz kalıyosun alışma süreci şekerde ible bu kadar etkilenmedim
hiç sorma hemde nasıl mide kazınması süt içince gerci iyi oluyodu ya yeşil çay içsek geçermi acaba . bende bugün buğday ruşeynni aldım daha önceden çok faydsaını duymuştum.tokluk hisside veriyomuş bence sende kullan yoğurtla beraber yenebiliyor.bende kahvemi içyim 5şi bekliyodum malum geç yedim yemeği 3 tanede bisküvi yetermi bilmem ama neyse
içilen çaylar mesela ben bir kupa kahve içiyorum buda mideyi büyültürmüki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?