Birlikte Zayıflayalım :))

eyyvahhh bende çok yiyodum yatana kadar saatte 12 gibi yatıyodum .sakın yapma çok kilo alıyosun hadi gün içinde yediklerin neyse yatarken yediklerin bitiriyor seni.örnek var bak ben:) hem tatile falan gitmicenmi onlar aklına gelsin motive ol.beraber diyete başlayalı bıraktım akşamdan sonra yemeği çok nadir .

bu sabah 300 ip atladım 2 subardağı su içtim yemek öncesi ,kahvaltıda 1 yumurta çok az ekmek ,maydanoz salatası yaptım onu yesim bide çay şekersiz pek iştahım yok dünün pişmanlığı var galiba az kalsın market açacaktım

ben geçen hafta çok motive olmuştum haftasonu herşeyi alt üst etti ama bugün tekrar devam artık kaçamak çok yok akşam yemeği çorba salatadan ibaret sonrası yok :)

çok güzel gerçekten ip atlamak sen dedikten sonra denedim anında basenlerimde hissetim biz bu sabah yürücektik arkadaşm bacaklarım çok ağrıo diyince çıkmadık bende tek üşendim:)

ben geçen hafta çok motive olmuştum haftasonu herşeyi alt üst etti ama bugün tekrar devam artık kaçamak çok yok akşam yemeği çorba salatadan ibaret sonrası yok :)
aksam yemegını bu sekılde yıyınce bak farkı goreceksın cnm

çok güzel gerçekten ip atlamak sen dedikten sonra denedim anında basenlerimde hissetim biz bu sabah yürücektik arkadaşm bacaklarım çok ağrıo diyince çıkmadık bende tek üşendim:)
usenme bence ben hep tek cıkıyorum ama bu hafta o kadar yogunum kı her aksam bır programım var o yuzden yuruyuslerım aksıyacak bu hafta

caım karın kasları ıcın mekık cekebılrısın bende hıc olmadı normal dogum ucude ebnım hıc gobek yok bende gobek usude dmduz yanı fızıgım duzgun ))
cok ta zorlama bence ılk zamanlardasın daha

okadar çok yiyorumki bu akşam canım hamurişi istio diye kalktım yaptım sanki ben diyetde değilim bide normalde öyle üşengeçimki su içmeye erinirim ama aklım boğazımda bu akşam:))

hadı madem ızın gunun olsun ama abartmayaydın keske

sbh az corba ıctım bugun oğleye napıcam hıc bılmıyorum yogurt bıttı yogurt yağayım bugun aksama turkce olımpıyatları var oraya gıtcem erken yerım baya bi artık bugun de yuruyuemem sanırım bu arada dun arkadasta kacımradım hıc aksam yemegıde yemedım cunku orada 7bucukta yemıstım tartımın pılı azalmıstı sanıımr sabah onu degıstım

bende normal doğum yaptım ama demek vucut yapısı ile alakalı babama çekmişim bu konuda 73 ile hamile kaldım o zaman bile biraz vardı .onada bir çözüm buluruz artık. üç çocuk ,iş ,ev hepsinin üstesinden geliyosun maşallah göbekmi kalır sende :)

dün abartmazdım ama malum günler zzor geçiyor ondan öyle oldu bugün daha dikkatliyim araöğün şimdi yicem yeşil çayla ,3 kayısı ve 2 erik

aslında müzikle beraber yürüyüş bambaşka hem ruhu dinleniyor insanın hem bedeni ,imkanlar kısıtlı olunca bu kjadar oluyor .ip atladığında sırt kaslarında çalışıyor daha dik duruyosun ,basenlerde daha sıkı oluyor en önemlisi zindelik veriyor kolay yorulmuyorum bencede devam et ama dikkat et alt kattan misafirliğe gelebilirler :) malum çok ses çıkıyor

maşşallah gerçekten hem 3 çocuk hem okadar yoğunluk herşeye yetişiosun ve bizden daha çok azimlisin bende akşam yemelerime dikkat edicem ramazana kadar vericem sıkılaşcam inş.

geçen sabah 6 da kalktım ip atlıyorum uykudan ablam uyanmış sabah sabah kapıya milettimi dikcen dedi sonra kestim gerçekten çok ses çıkıyor:) yürüyüş benim oturduğum yerde öyle sahil kenarı yürüncek alan gibi bişey yok oyüzden sokak aralarında yürüyebiliyoruz dün akşam çıktım arkadaşımla bu akşamda çıkcam:)

bende babama cekmısım annem hep le der kolay kolay almam ısteyınce de hemen verırım bende hep 52 kıloydum taaa ki evlen dım ılk kızım oldu ben kılo almam havalrında yedıkce yedım hıc sutlac yemezdım gece kalkıp yer olsum asure yamaezdım gecelerı kase kase yer oldum eee sonunda 76 kıloya cıktım hala almam ben dıyorm sonra bı baktım esım bı gun bu gobek ne bole ıyıce şiştin sen bolemıydın beee mankandın demesın mı aaaanaaaa baana dank ettı e kızımda 5 yasındaydı ıkıncı couk ıstıyorum bı dıyet hop 63 oldum ve hamile kadım oğlum oldu sonrasınd yıne 63 le mınık kızma hamıle kaldım yıne 76 :))) ama bu sefer artık 60ta bıtırıyorum gercı boyle de herkes cok hos oldun 3 cocuk annesı gıbı degılsın dese de :))) kapalıyım ben bol gıyınıyorum o yuzden bıraz daha vermem lazım ki bol gıyınce şişko olmayalım :)))

3 cocuk var ama masallah kucukların ıkısı cok uslu nazar goz degmesın buyuk kızm cok aksiydı bebekken halada etkılerı var ama oda artık 9 yasında oldugu ıcın kendı ısnı kendı goruyor tabiki 3 cocuk zor ama işte benım kuzularım bana yardımcı hep 3 cocukla hıc evde duruyorum sureklı bıseylerle ugrasıyorum :)))

maşşallah gerçekten hem 3 çocuk hem okadar yoğunluk herşeye yetişiosun ve bizden daha çok azimlisin bende akşam yemelerime dikkat edicem ramazana kadar vericem sıkılaşcam inş.

aksama dıkkat gerısı gelır ınsallah

olsun cnm ya sen bulcaksın sana uygun alanalrı ıste benım bulundugum yerde duzcenın kaynaslı ılcasının bı cam agaclarının ıcınde boludagı eteklerınde kalıcı konutları yuruyus yolumuz yok denız menız hıc yok dagın tepesı ama ben napıyourm kalıcı konutların etrafında yuruyorum 20dakka cunku mınık kızımı buyuk kızıma bırakıp cıkıyorum bır tur atıp gelıyorum oda az da olsa yetyor bana tedırgın oluyorum uzun sure bırakamıyorum

oglen:tavuklu pataes ve mınık ıkı dılım ekmek bır acı bıber
ardında sekerım dustu sanırım bıraz bı tane cıkolata yedım :) arada yıyoum kı dıyetten cıkınca yerken vucut sasırmasın degılmı ama :))) bu da kendımı kandırmaca da olsun ıste
aksama da nesfıt dunuyorum artık ınsalllah dısarda olunca yemek aklıma gelmıyor benım

bende deniz kenarında oturuyourm sayılır bir güzel yürüme yeri var burda bende kızımdan dolayı çıkamıyorum.aman dikkat et nazlıbahar daha çok küçükler evde tek bırakma yokmu arkdaşın akraban onlara emanet et.ben öğlen yemeğini anca yedim salata , çorba, bir bardak ayran bir dilim ekmek araöğün karpuz akşama kısır yesem olurmu acaba

bende doğumdan sonra 8 kilo verebildim ama daha 10 kilo fazlalığım var

bende öğlen sade 1 kase çorba bir küçük dilim ekmek yedim okadar :) arada kaçamaklar olması lazımki biranda sıkılmayalım :)) bende yürüyüş olarak mahalle aralarında yürüyoruz deniz yürüyüş yolu falan bizdede yok malesef

akşam yemek saati çok geç yapmazsan olur bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…