- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
yoğurdun yağ yakma etkisi oluduğunu bilmiodum ben ayda yılda bir yoğurt yerdim yemeye çalışim ozamn:) yeşilçay ben içmeye çalışıyorum ama haftada 2 tane falan eğer çok etkisi varsa sevmesemde hergün 1 tane içeyim bari:)
ayça kayanın diyetleri aslında güzel bide uzman olduğu için yapılabilir biz hangisini yapcaz kendimize göremi ayarlıcazdiyetleri onada bir karar verelim.yoğurdu aslında sevmem ama bu diyet olayına başlayalı yiyorum . diğer arkadaşlarada bakıyorum gerçektende çoğu yeşil çay içiyor bizde içebiliriz niye olmasın. ben akşama daha karar veremedim öğle yemeğini yeni yedim maalesef.semizotlu yoğurt ve bir tabak sebze yemeği ekmek yemedim geç kaldım diye
ben haftasonu evde değildim abartmak ki ne abartmak diyet ne falan oldum yani okadar yedim bu akşamdan itibaren tekrar düzeliyorum ama bu halime rağmen 60 kiloya düşmüşüm oda çok ilginç:) neyse ben spora devam ediyim yeşilçay ve yogurt yemeye başlıyayım:)
kızlar görüşemedik artık kusura bakmayın arkadaşım vardı benimde yanımda bende cimbomlukıza katıldım yedim de yedim ama yarın tam takım hazırım .cimbomlukız senide azminden dolayı kutlarım çok kısa sürede hedefe doğru ilerliyosun.nazlıbahar sendende iyi haberler bekliyoruz. çok sabırlısın sana maşallah diyorum hiç bozmamışın diyetini.diyet yolundan azcık şaşsam inan sana bakıyorum yine tekrardan kendimi toparlıyorum.bana gelirse ben kilo verdimmi anlayamadım.anneme gisip tartıldım 78 çıktı.tartı aldım evde tartıldım 75.5 çıktı. kesin olsun dedim bide dışarda şu vücut yağ indenksini ayıran tartılarla tartıldım 72.5çıktım.bende anlamadım ben şimdi kaç kiloyum matematik sorusu gibi
kahvaltı super lmus cokta az yıyıp vucudu alıstırıp bıtırınce tekrar yemeye baslıyoruz hoooooop alıyoruz bence az az hepsınden yanmelıben bugüne sporla başlayamadım ama kahvaltıda tek bir dilim ekmek yedim biraz sucuk 1 tanede salatalık bende bugünden itibaren tekrar hazırım nazlıbaharın iradesi maşallah diyelim:) zerder seninki gerçekten 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş:)
bende spor yapamadım kahvaltıyıda biraz abarttım yazmayayım en iyisi :).öğle yoğurtla kayısı ycem sadece 10 bucuk gibi de yeşil çay içerim .
yeşilçay dedin aklıma getirdin bende içeyim hemen :) bende gece 1 de yatarken yediklerimi yazmadım:):)
anne olmak böyle bişey heralde önce insanın evladı değer kazanıyor allah sağ salim büyümek nasip etsin:) günde 700 gr ozaman 3 günde 2 kg iyiymiş gerçekten bende inşaallah vericem almam gereken intikamıda alıcam ablamın nişanında abiye giyip erkeklerin canını okucam biraz:)
ohhhh çok güzel yapmışsın çatır çatır çatlasınlar kıranlara ders olsun :)) aynen bikaç kilo daha verelim daha iyi olsun :) ben bugün 2 saat arşivdeydm merdiven in çık falan belki 500 kere indm çıktım akşamda arkadaşla buluşcaz yürüyüş için sözüm var ama çok yorulmuş durumdayım:)
yeteri kadar spor yapıyosun ama fazla yorma kendini bıkkınlık gelir sonra hasta olmayalımda .sağlık için yapıyoruz bu kadar eziyeti ,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?