- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
kızlar akşamı biraz fazla kaçırdım faulye ve kısır yedim bide neskafe içtim daha bişey yemicem yatarkende ip atlarım artık tamamlarım inşallah
beni yalnız bıraktınız aşkolsun size kızlar neyse
Miraç kandilin mübarek olsun arkdaşım oruç tutuyosun galiba bugün Allah kabul etsin . o kadarcık ekmekten bişey olmaz ben dün akşam elmalı kurabiye yaptım yemedim sabah 4 tane birden yedim ama halada vermeye devam ediyoruz kiloları fazla kasmayada gerek yok biraz dikkat ve spor herşeyi düzeltiyor 75 kilo olmuşum bende şimdi ip atlıcam ,mekik çekerim biraz göbekler gitsin demi
nebilim öteki arkadaşlara katıldın sandım ben ilk baş eliptik bisiklet düşünüyodum tabi maddi durum elvermeyince eşimde ip atla dedi ilk önce olurmu öyle şey falan dedim araştırdım gerçektende senin dediğin gibi tiüm kas gruplarını çalıştırıyor.benim için biraz zor ama çünkü kaval kemiğin çok ağrıyor kilodan olsa gerek
az önce bir diğer konuya yazdım kız diyetisyene gidiomuşda iyi kilo vermiş ama sabahları elma sirkesi içio ben bikere denedim midemin yanmasından baygınlık geçirdim istifra falan kaç gün yattım evde ama sabah aç karna yağları yakıo die çok okudum da orda görünce onun etkisiylemi okadar zayıfladı die :)
elma sirkesini ayça kaya önermiyor diye biliyorum çoğu insan içiyor ama bence sağlıklı değil salatada kullan daha iyi veya tok karna
Salatalarda kullan hem şifa kaynağı öğlen bir kase nohut,bir kepçe semiz otu yemeği,bide karpuz yedim daha açıkmadım midem şiş yoksa yeşil çay içecektim galiba bende karatay diyetini uygulayacam biraz kendime uyarlayıp şekeri kullanmayı bıraktım ama ekmekği nasıl keserim bilmiyorum hadi hayırlısı
Bende geldim geç oldu ama
yeşilçayada alıştınya ekmeğede alışırsın .karar aldım yarın tam başlıcam bir hafta denicem yoksa tabiricaizse benden adam olmaz akşam erken yedim ama çooooook 6 da bitirdim yemek işini ip atlarım mekik çekip yatarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?