Birlikte Zayıflayalım :))

kızlar akşamı biraz fazla kaçırdım faulye ve kısır yedim bide neskafe içtim daha bişey yemicem yatarkende ip atlarım artık tamamlarım inşallah

yarına artık görüşürüz kızlar ders çalışsam iyi olacak iyi akşamlı diyetler

kızlar akşamı biraz fazla kaçırdım faulye ve kısır yedim bide neskafe içtim daha bişey yemicem yatarkende ip atlarım artık tamamlarım inşallah

ben akşam 1 kase çorba az salata birazda meyve yedim gece 300 kere ip atladım 50 kere squat hareketi yaptım ama gece sahura kalkıp ekmek yedim

Miraç kandilin mübarek olsun arkdaşım oruç tutuyosun galiba bugün Allah kabul etsin . o kadarcık ekmekten bişey olmaz ben dün akşam elmalı kurabiye yaptım yemedim sabah 4 tane birden yedim ama halada vermeye devam ediyoruz kiloları fazla kasmayada gerek yok biraz dikkat ve spor herşeyi düzeltiyor 75 kilo olmuşum bende şimdi ip atlıcam ,mekik çekerim biraz göbekler gitsin demi

beni yalnız bıraktınız aşkolsun size kızlar neyse

hiç öyle olurmu ya hep birlikteyiz hatta dün biraz daha araştırdım ip atlamak heryeri çalıştırdığı için sabah 300 akşam 300 kere ip atladığımızda uyurken bile metobalizma çalışıp kalori vermeye devam eediyomuşuz:))

bu arada seninde kandilin mübarek olsun zayıflıcaz kaldığımız yerden:)

nebilim öteki arkadaşlara katıldın sandım ben ilk baş eliptik bisiklet düşünüyodum tabi maddi durum elvermeyince eşimde ip atla dedi ilk önce olurmu öyle şey falan dedim araştırdım gerçektende senin dediğin gibi tiüm kas gruplarını çalıştırıyor.benim için biraz zor ama çünkü kaval kemiğin çok ağrıyor kilodan olsa gerek

az önce bir diğer konuya yazdım kız diyetisyene gidiomuşda iyi kilo vermiş ama sabahları elma sirkesi içio ben bikere denedim midemin yanmasından baygınlık geçirdim istifra falan kaç gün yattım evde ama sabah aç karna yağları yakıo die çok okudum da orda görünce onun etkisiylemi okadar zayıfladı die :)

hıııııııııııııım tamam arkadaşım anladım bende bakıyorum kim ne kadar vermiş ne yapmış diye ama her zaman dedikleri evde bulunmuyorki bu diyetler aslında pahalı ya :) he bu arada sayaçlı ipler varmış kaç tane atladığını yazıyomuş ,bide sanırım sporcu sütyeni almak gerekmiş çünkü sarkma yapabilirmiş .demin uzmantvden dinledim bilmiyorum böyle söylemek suçmu saatte 1000den fazla kalori yakmak mümkünmüş

elma sirkesini ayça kaya önermiyor diye biliyorum çoğu insan içiyor ama bence sağlıklı değil salatada kullan daha iyi veya tok karna

Salatalarda kullan hem şifa kaynağı öğlen bir kase nohut,bir kepçe semiz otu yemeği,bide karpuz yedim daha açıkmadım midem şiş yoksa yeşil çay içecektim galiba bende karatay diyetini uygulayacam biraz kendime uyarlayıp şekeri kullanmayı bıraktım ama ekmekği nasıl keserim bilmiyorum hadi hayırlısı

bende niyetliyim ama öyle çok açlık hissetmiyorum oyüzden yesemde abartmam çorba salata gibi düşük kalori ile beslenirim ekmeği bende çok seviyorum ama azaltınca faydasını çok gördüğümüze eminim şekeri bende kestim 1 çay bardağına yarım çay kaşıktan saha az şeker katıyorum yeşilçayı hiç şekersiz içiyorum

yeşilçayada alıştınya ekmeğede alışırsın .karar aldım yarın tam başlıcam bir hafta denicem yoksa tabiricaizse benden adam olmaz akşam erken yedim ama çooooook 6 da bitirdim yemek işini ip atlarım mekik çekip yatarım artık

ben dün akşam biraz fazla kaçırdım ama 300 kere ip atladım sabah uyandığımda terazi 59 u gösteriodu inan çok mutlu oldum bende bugünden itibaren daha sıkı yönetimdeyim sabah bir galete 1 domates 1 salatalık 4 tane zeytin çok azim ettim kararlıyım bu sefer:)

bende saat 6 dan sonra bişey yemedim ama kaç poğoca ve kurabiye yediğimi sayamadım :) arada bir yerlerden bir ilham geliyor doymuyorum ne yesem.bende 300 ip atladım biraz mekik çektim bide zumba dansı diye bişey varmış saatte 500 kalori harcıyomuşsun ondanda biraz yaptım çok eğlenceli tavsiye ederim zumba didem diye yazarsan çıkar dokturum programınada çıkıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…