- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
aynı mutluluğu bende yaşıyorum ben sabah aç karnına tartıldım ve 74 kiloydum tabi yemek yedikten sonra 74.500 olduk ama başardığımız kesin.karataya başladım bende 2 yumurta peynirli az tereyağlı,3 günkurusu kayısı , 2 erik ,fındık yedim ama az,emkek yemesim ama bitane arada kurabiye götürdüm şimdi pazara gidiyorum ,he sabahta ip atladım 300 kere ve mekik
en iyisi sen ayça kayayı dene bende karatayı ikisinide test etmiş oluruz ben iki gündür abartıyorum ama düzelcem inşallah.günde yarım kilo gidiyor kesin buda ip atlamakla oluyor benim için çünkü çok yiyorum tamam yemicem akşama bir tabak sebze yemeği birazda karpuz hepsi bu başka bişey yok
en iyisi sen ayça kayayı dene bende karatayı ikisinide test etmiş oluruz ben iki gündür abartıyorum ama düzelcem inşallah.günde yarım kilo gidiyor kesin buda ip atlamakla oluyor benim için çünkü çok yiyorum tamam yemicem akşama bir tabak sebze yemeği birazda karpuz hepsi bu başka bişey yok
kolay gelsin inşallah sizlerde verirsiniz kiloları karatayla zorlanmadan gidiyor kilolar
peki ozaman bende yarın ayça kayaya başlıyayım sonuca göre devam ederiz ama sporun çok etkisi olduğu kesin[/QUOTEtamam ozman yarın görüşürüz Bide moralim bozuldu yeniden 75 olunca :) ya halbuki çok az yemiştim Allah Allah:))
peki ozaman bende yarın ayça kayaya başlıyayım sonuca göre devam ederiz ama sporun çok etkisi olduğu kesin[/QUOTEtamam ozman yarın görüşürüz Bide moralim bozuldu yeniden 75 olunca :) ya halbuki çok az yemiştim Allah Allah:))
cnm hiç moralini bozma sporda yapıyoruz ya insan hareket ettikçe kasları şişer kilo dengesi ona göre değişirmiş oyüzden uzmanlar sürekli tartınmayın diyorlar motivasyonumuz tam gaz devam ediyoruz :)
kızlar şole bı gecmısı okudum da masallah baya guzel sonuclar alınmaya baslamıs cok guzel ya ben aynı yerımde wsayıyıorum sanırım duraklama donemındeyım ama bu hafta spor yapamadım hıc cok yogun gecıyor okul kapanak ya artık ocukların etkınlıkelrı bıtmıyor bı bırı bı bırı yetısmeye calısıyorum bende ıste sımdı ohgluma sımsek mekkuın psata yapıcam tarıf bakınıyorum pazartesıye hazı olmas lazmım ona baslıcam temızlık bı yandan bebek derken vakıt gecıyro haftaya son haftam artık annemın yanına gıtcem bakalım neleer olacak
bende sabah onu düşünüyodum birden kilo vertmeyi beklemesem iyi olcak yoksa pes etcem evdede yapacak bişey bulamıyor insan sürekli bakası geliyor bağımlımıyım neyim.bende 350 kere ip atladım sonra kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta domates,salatalık,maydonoz semizotu peynir 2 tane günkurusu 4 zeytin yedim bide çay şekersiz ekmek yemedim ama bişey eksik kalıyor sanki enerjim düştü ekmek olmadığı için alışırız inşallah.he bu arada maşallah bu kadar sporu yapıp bide işe gidiyosun çok az yiyosun rambo olacak nikin sonunda heeeeeeee dikkat et,:)))
olmadı şimdi ben kararveriyorum bu seferde sen bozuyosun çok merak ettim senin iş yerinin karşınında pastahanemi var yoksa senmi orda çalışıyon nerden buluyosun kız. hadi ben benim buzdolabıyla kanka oldum yakında tavla atcaz da sen niye böyle yapıyon.Şaka bir yana harbiden sıkıldım böyle olmaktan senin o kadar kilon yok pek zor olmaz senin için ama ben yaşıtım şeyleri giyememekten hep büyük güzel olmayan kıyafetleri giymekten bıktım bende çıtırpıtır olup güzel giyinmek istiyorum hamileydimde ondan kaldı da yok aslında böyle bişey tamamen tembellik kendini salmışlıktan ,çoğu insan görüyorum dal gibi ya hiç cocuk olmamış dersin.Sırf kendime kızıyorum bu halde olduğum için hem sen düğün için kıyafet aldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?