Birlikte Zayıflayalım :))

aynı mutluluğu bende yaşıyorum ben sabah aç karnına tartıldım ve 74 kiloydum tabi yemek yedikten sonra 74.500 olduk ama başardığımız kesin.karataya başladım bende 2 yumurta peynirli az tereyağlı,3 günkurusu kayısı , 2 erik ,fındık yedim ama az,emkek yemesim ama bitane arada kurabiye götürdüm şimdi pazara gidiyorum ,he sabahta ip atladım 300 kere ve mekik

bencede yaptığımız kaçamaklara rağmen gerçekten başarabiliyoruz:) ben diyete sadık kalamıyorum amaa dün ayça kaya 1 haftada 3,5 kilo diyetini okudum güzele benzio aslında ama yapabilirmiyim kesin bişe yok:) bende bu sabah yarım saat tempolu yürüdüm eve geldim 300 tane ip atladım bide yatarak 50 kere bacaklarımı açıp kapadım kalbimi kulaklarımda hissediyordum hemen duş aldm kıyafetler ıslaktı haftaya haftasonu daha mutlu olucaz inş. hedeflere doğru ilerliyoruz :))

en iyisi sen ayça kayayı dene bende karatayı ikisinide test etmiş oluruz ben iki gündür abartıyorum ama düzelcem inşallah.günde yarım kilo gidiyor kesin buda ip atlamakla oluyor benim için çünkü çok yiyorum tamam yemicem akşama bir tabak sebze yemeği birazda karpuz hepsi bu başka bişey yok

kolay gelsin inşallah sizlerde verirsiniz kiloları karatayla zorlanmadan gidiyor kilolar

peki ozaman bende yarın ayça kayaya başlıyayım sonuca göre devam ederiz ama sporun çok etkisi olduğu kesin

kolay gelsin inşallah sizlerde verirsiniz kiloları karatayla zorlanmadan gidiyor kilolar

sağolsın kardelennn inşallah bizde senin gibi kilo veririz.çok güzel kilo vermişsin
inşallah kısa süreden ve sağlılı istediğin kiloya kavuşursun bolbol Rabbim sabır versin

bu sabah ayça kaya diyetine başladım sabah kalktım 45 dakika tempolu yürüdüm sonra eve geldim 300 kere ip atladım yere yatıp 100 kere sağ sonra 100 kere sol bacağımı kaldırdım 50 tane sguat hareketi yaptım sonra kahvaltı 1 domates 1 salatalık 4 zeytinden ibaretti ama işe gelene kadar işyerinde poğça yedim ama diyete devam:)

kızlar gunydın nasılsınız
ıkı gundur gıremedım yogunum bıraz kusura bkamyın nasıl gıdıyor dıyetler bakalım benım ıkı gundur bıraz aksadı dıkkat edemedım

bende sabah onu düşünüyodum birden kilo vertmeyi beklemesem iyi olcak yoksa pes etcem evdede yapacak bişey bulamıyor insan sürekli bakası geliyor bağımlımıyım neyim.bende 350 kere ip atladım sonra kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta domates,salatalık,maydonoz semizotu peynir 2 tane günkurusu 4 zeytin yedim bide çay şekersiz ekmek yemedim ama bişey eksik kalıyor sanki enerjim düştü ekmek olmadığı için alışırız inşallah.he bu arada maşallah bu kadar sporu yapıp bide işe gidiyosun çok az yiyosun rambo olacak nikin sonunda heeeeeeee dikkat et,:)))

kızlar şole bı gecmısı okudum da masallah baya guzel sonuclar alınmaya baslamıs cok guzel ya ben aynı yerımde wsayıyıorum sanırım duraklama donemındeyım ama bu hafta spor yapamadım hıc cok yogun gecıyor okul kapanak ya artık ocukların etkınlıkelrı bıtmıyor bı bırı bı bırı yetısmeye calısıyorum bende ıste sımdı ohgluma sımsek mekkuın psata yapıcam tarıf bakınıyorum pazartesıye hazı olmas lazmım ona baslıcam temızlık bı yandan bebek derken vakıt gecıyro haftaya son haftam artık annemın yanına gıtcem bakalım neleer olacak

inan bende seni merak ediyodum nereye kayboldu diye Allah yardımcın olsun okullarda kapanıyor artık dinlenirsin İnsan annesine gidincede bir başka rahatlıyor ben öyle oluyorumda .bende tahmini okullar kapanınca anneme gidecem benim kardeşiminde düğünü var. ben pek yol alamadım ama cimbomlukız maşallah veriyor valla

bende basen olunca oyüzden yemekten önce spora ağırlık vermeye çalışıyorum sıkıldım gerçekten basenden şimdi etkisini görüyorum işe gelmeden önce yorucu olsada uykum açılır gibi olunca kendimi dinç hissediyorum umarım hep birlikte vericez:)

sen bu yoğunlukta iyi katılıosun bence süper enerjin var :)

bende hemen hemen hergün tartınıyorum sana dedim ama kendimde aynıyım insan hemen sonuç beklio:) geçen gün kardeşim sandviç yaptım salatalık peynir domates falan kendimeyse tabağa doğradım ekmek yok allahım dedim ya sabır bende yicem ama önce kilolar zor gerçekten :))

bende göbeğe yoğunlaştım valla bunlar diyetle gitmiyor kalıyor devam çalışmaya şimdi kabullendim yavaş ve sağlıklı zayıflamaya karatay diyeti uygulayan arkadaş zaten bir haftada 1 veya 1 bucuk kilo veriliyor demişti ,benim için çok az ama olsun arada nescafe golddu ikiye bölüp onu içtim şekersiz pek bu diyette önerilmiyor türk kahveside yoktu neyse öğlen salata ,canım çok şekerli istediğiiçiin meyveli yoğurt yaptım bir tabak sebze yemeği ve 2 kaşık nohut oda önerilmiyor ama yemek kaldı çöpe gitcek bitmedi:) çok yapmışım ekmek yok tabi bakalım kaçamak yapmayıncane olcak

kaçamamak yapmamak becerebilrsen süper ben kaçamakki tam kaçamak halka tatlı yedim:) öğle yemeğinde 1 köfte 2 kaşık makarna yedim:)

olmadı şimdi ben kararveriyorum bu seferde sen bozuyosun çok merak ettim senin iş yerinin karşınında pastahanemi var yoksa senmi orda çalışıyon nerden buluyosun kız. hadi ben benim buzdolabıyla kanka oldum yakında tavla atcaz da sen niye böyle yapıyon.Şaka bir yana harbiden sıkıldım böyle olmaktan senin o kadar kilon yok pek zor olmaz senin için ama ben yaşıtım şeyleri giyememekten hep büyük güzel olmayan kıyafetleri giymekten bıktım bende çıtırpıtır olup güzel giyinmek istiyorum hamileydimde ondan kaldı da yok aslında böyle bişey tamamen tembellik kendini salmışlıktan ,çoğu insan görüyorum dal gibi ya hiç cocuk olmamış dersin.Sırf kendime kızıyorum bu halde olduğum için hem sen düğün için kıyafet aldınmı

cnm ben fabrikada çalışıyorum ne bir market ne bir pastane hiçbişey yok her yer fabrika sade cuma günleri bizim erkekler cumaya gidince anlaştık her hafta birimiz tatlı alıyoruz yiyoruz ama merak etme hala kararlıyım akşam yemektn kısar sade çorba içerim vazgeçmedim yani bizde şuan düğün yokda ağustos sonu eylülde ablama nişan yaparız orda güzel elbise giymek istiyorum beni hiç bişey söylemeden giden 2 sene hayatımda olan adamdan intikam almak istiyorum bu kararlılığım buyüzden yoksa ben diyet yapmak spor yapmak hiç yapamam daha ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…