Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor hiçbir şey dememiş. Tanı koyması gerekmez miydi o halde?

Doktora gittiğinden bile şüpheliyim ben açıkçası. Ya da gerçekten merdiven altı bir yere gitti. Şikayetlerini anlattığında sistit olduğunu anlamayacak bir doktor olduğunu sanmıyorum.

Özel ne? Özel hastane mi, özel muayenehane mi? Doktorun jinekolog olduğuna emin misiniz? Söylediğiniz şeyler o kadar mantıksız ki insanın karşınızda bir doktor olduğuna inanası gelmiyor. Ya doktor doktor değil ya siz söylediklerini yanlış anladınız.

Şimdi merak ettiğim adam seni terk edip bakire kız arayışına mı çıkacak? Hayır yani adam bonibon kadar beyniyle test etmeye calismis ama birseyden anladigi da yok. Çarşaf kana bulanacak sanıyordu sanırım. Bu konu var ya tam kara komedi örneği.

Off ki ne off...
Kendini ne duruma sokmuşsun.
Evlenmeden birliktelik?
Neden bu acele??
Anne/babanın haberi var mı bu durumdan?
Nişanlın ne ayak? Test mi ediyo, daha önce başkalarını da test etmiş mi? Üff...

Kreşte ucu biraz sivri oyuncaklar vardı. Bi kız cocugu üçgen prizmanın üstüne düştü kanaması olmuş yavrucagızın. Sonra ailesi vs. baya sıkıntılı bi süreç geçmişti. Bu kızcagıza kimse güvenmesin o zaman?

Ne diyeceğimi bilmiyorum. Senin adına üzüldüm sadece.

Ozel hastane kadin hastaliklari ve dogum uzmani

Ayrıca o adam olmamış adama söyle, eğer test için böyle bişey yaptıysa doktora gitseydi doktor söylerdi kızlık zarının olup olmadıgını. Kullan kullan at. Ne ala memleket ya. Onun ilk oldugunu nerden anlıcaz???

o nasıl doktor ya kan gelmek zorunda olmadığını da biz mi öğretelim ona.zaten dizilerdeki gibi çarşaf çarşaf gelen bir kan yok, doğru düzgün paniksiz bir ilişkide kan gelmek zorunluluğu da yok.evet arkadaşlara katılıyorum nişanlınızdan tiksindim.hayatınız boyunca hep bir şeyleri ispat mı edeceksiniz bu canlıya.doktora sağlığınız için gitmeliydiniz nişanlınızı bacak aranızın namusuna inandırmak için değil.

Konunuzu dışardan okuyup duruyordum.Dayanamayıp yorum yazmaya karar verdim.Doktor bile olsa olayın üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçtikten sonra yırtığın yeni mi,eski mi olduğunu anlayamaz zaten.Sadece yırtık varsa var,yoksa yok diyebilir.Kanama da, her yırtıkta görülmeyebilir.Hatta yırtık oluşacak diye bir şart yoktur.Herkesin yapısına göre değişir bu durum.Yüzeysel yırtıklarda kanama olmaması doğaldır.Bunu bir doktorun biliyor olması ve ona göre yorum yapması lazımdı zaten.Diğer bir konu da,şimdi ne yapmalısınız meselesi.Bu nişanlınız olacak adama bunları anlatın.Size inanmıyorsa ve inanmak istemiyorsa,yapacağınız birşey yok.Bu kadar sığ düşünceliyse,evlenmiş olsanız ne yapacaktı.Sizi babanızın evine geri gönderecekti demekki.Cahil bir adam.Kaç yaşında bilemiyorum ama,bu konularda o da bilgisiz olabilir.Kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…