- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Anlamadığım konu şu, cinsellik kendi vücudunu bile tanıyamayacak, araştıramayacak, soramayacak kadar büyük bir tabuyken evlilik dışı ilişki nasıl ve neden yaşanıyor?
Doktor nasıl kan gelmemesi mümkün değil der ? Böyle birşey imkansız
Balayı sistiti diye bir şey duymadınız mı hiç? Zorlamaya gerek yok, sistit olmuş kız.
Yok artik tecavüz degil bir hafta tuvaletimde hep yanma agri oldu yani
İyide benden de gelmedi . Demek istediğim gelmemesi değil doktor nasıl böyle birşey olamaz kanaması olması lazımdı der ?İmkansiz değil. Bende gelmedi zamaninda
Doktor hiçbir şey dememiş. Tanı koyması gerekmez miydi o halde?
Bi bilsemİyide benden de gelmedi . Demek istediğim gelmemesi değil doktor nasıl böyle birşey olamaz kanaması olması lazımdı der ?
Gibi iste cok zor durumdayim yaŞimdiki durumunuz ne ayrıldınız mı?
Doktor hiçbir şey dememiş. Tanı koyması gerekmez miydi o halde?
Özele gittimDoktora gittiğinden bile şüpheliyim ben açıkçası. Ya da gerçekten merdiven altı bir yere gitti. Şikayetlerini anlattığında sistit olduğunu anlamayacak bir doktor olduğunu sanmıyorum.
Bir arkadaş yukarıda yazmış doktor diplomayı bir milyoncudan almış diye . Bende katılıyorum kesin öyle olmuş yoksa böyle söyler mi allah aşkına ya .Bi bilsem
Özele gittim
Ozel hastane kadin hastaliklari ve dogum uzmaniÖzel ne? Özel hastane mi, özel muayenehane mi? Doktorun jinekolog olduğuna emin misiniz? Söylediğiniz şeyler o kadar mantıksız ki insanın karşınızda bir doktor olduğuna inanası gelmiyor. Ya doktor doktor değil ya siz söylediklerini yanlış anladınız.
Cinselligin sebep oldugu idrar yolu yanması bitür bakterilerin idrar yoluna infilaak etmesi diyelim.O noluyor sistit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?