Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

Aksam rosto kofte corba 1 kasık mantı 1 kasik kuru fasulye yedim ekmek yemedim spora yarin baslicam bugun ablam evdeydi yapamadim da newestcim insallah

newest şekerim hayırlı olsun günlüğün...
bugün itibari ile bende başlayabildim diyete... tabi senin katkılarınla.... tabiki daha dikkatli olabilirsem ve tabiki üşenmezsem artık bu diyetimi devam ettirmek istiyorum... İnşallah aranıza benide alırsınız... ve birlikte şu ağırlıklarımızdan kurtuluruz...

menü çok güzel canım hiç kaçamak yok.

insallah böyle kacamaksiz gider bütün hafta. tabi haftada 1 defa canimin cok cektigi seyi yeme izni verdim kendime. eger cok cekiyorsa tabi ve fazla abartmadan.

akşam yemeğim
salata
2 kaşık tarhana çorbası
yarım kaşık bulgur pilavı
1 çay bardağı yoğurt

birkaç saat sonra spor yapmak istiyorum. yorgunum ama bakalım inş enerjim ona da yeter

seninde menün cok güzel cnm.. sende bu irade ve azim oldugu sürece kesin yaparsin sporu bence ama cok yorgunsan fazla yorma kendini

*** SPORDAN HEMEN SONRA
1 cay bardagi yagsiz süt

*** AKSAM ***
Mercimekli ispanakli yemek, üstüne yaklasik 1 cay bardagi kadar yogurt

Yemekten bir kac saat sonra eger canim isterse biraz egzersiz yapmayi planliyorum.

Ya bir sey sorucagim. Yesil cay denildigi kadar ise yariyormu zayiflamada. Icmeye calistim ama tadi hicte güzel degilmis, icim bulandi resmen..

Aksam rosto kofte corba 1 kasık mantı 1 kasik kuru fasulye yedim ekmek yemedim spora yarin baslicam bugun ablam evdeydi yapamadim da newestcim insallah
afiyet olsun tatlım mantıyı az yemişsin tebrik ederim canım

sana da hayırlı olsun diyetin datlım gıymatlım.üşenirsen atla gel bize beraber yeriz benim menüyü. hoş geldin sefalar getirdin.bide jilliana baktınmı millet nası incelmiş. yada bizi kandırıyolar fotoshopla

ay canım teşekkür ederim. bende senin gibi bir gün akşam yemekte serbestim. cuma akşamları.

Son düzenleme:
şimdi jillian level 1 yaptım 27 dk. yine bittimm... benden bu kadar bu günlük..herkeslere iyi gecelr şekerler...2:18::18::18::18::18::18:

canım herkes işe yarıo diyo demekki yarıyor. ben diyet yapsamda yapmasamda içiyorum.yani faydası varmı yokmu bilmiyorum

İyi akşamlar arkadaşlar,bugünü güç bela atlattım sayılır,bir kaç gün zorlanacağımı biliyorum...Ama yılmak yokkkk...
SABAH 1 bardak süt içip spora gittim
SAAT 11 de kahvaltı 2 dilim ekmek,peynir,yumurta,kahve şekersiz sade
ÖĞLEN 15
8 kaşık mercimek,2 kaşık makarna yoğurt
AKŞAM
1 kase çorba,izmir köfte salata
1 tane ekler
2 saat spor vaptım,fitness

sana da hayırlı olsun diyetin datlım gıymatlım.üşenirsen atla gel bize beraber yeriz benim menüyü. hoş geldin sefalar getirdin.bide jilliana baktınmı millet nası incelmiş. yada bizi kandırıyolar fotoshopla

sağolasın... şekerim....
jilliana bakamadım ama sen yinede her ihtimali düşün...! ya fotoshopsa....yazık o ağrılara

Dünkü menüm:

sabah: kepek ekmekli sandaviç( domates peynir 3 zeytin)(70gr ekmek)
ara:3 kayısı 1 bardak yeşil çay
öğle: yemeğim olmadığından çok az ekmek peynir
ara,: 1 armut 1 çay bardağı süt
ara: 2 adet grissini
akşam:haşlanmış tavuk, 2 kaşık pilav ve bol salata
ara: 2 dilim portakal
ilk gün biraz aralar fazla oldu ama inşallah düzene girer...
inşallah öğleleride yemek yapabilirim.. malum okuldan sonra evde ne varsa onu yiyorum:2: ama buna bir care bulmak gerekiyor...

bugün:
sabah: kepekli sandaviç 1 bardak çay
ara : 3 adet kayısı 1 bardak yeşil çay
malum okul menüsü anca böyle oluyor.... Allah herkesin azmini arttırsın...

günaydın hanımlar şuan kahvaltımı yapıyorum ama önce yeşilçayımı içtim

kahvaltım= roka
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
1 acı biber

kuzummm süperrr..maşallahın varr..haftada 2.5 kilooo :))çok sewindimmm..ben yazdım okudun umarım 65.5..yarım kilo..(ama adetimm ..hemen kılıfı uydurdumm..:))

elma sekerimm 1.2 süperr vallahi..sporsuz olmuoo..inşallah bende başlarım..

katrecim aramıza hoşgeldin..:))baktıgımda liste çok kalabalık gözüküodu ama okudugumda fazladan bişi göremedimm..

günaydın hanımlar şuan kahvaltımı yapıyorum ama önce yeşilçayımı içtim

kahvaltım= roka
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
1 acı biber

tatlım kilonu göremedimm bennn..en son kilon ne??adetim ben yine de tartıldımm65.5 çıktımm..sporda yapmadım..seninle aynı kiloda başladık..inşallahh birbirimizi kamçılarsak belki istediğimiz kilolara ineriz..senin maşallahın varr spor yapıosun..yediklerine dikkat ediosunn..dewam et canımm daha ii olcakk inşallahh..:))

mevtülcüm 65.100 gram 1 haftadır spor yapmıyodum adetliydim şimdi başlıcam yapmaya

şimdi jillian level 1 yaptım 27 dk. yine bittimm... benden bu kadar bu günlük..herkeslere iyi gecelr şekerler...2:18::18::18::18::18::18:

süpersinnnn, yorgunda olsan spor yapacagini biliyordum nedense

canım herkes işe yarıo diyo demekki yarıyor. ben diyet yapsamda yapmasamda içiyorum.yani faydası varmı yokmu bilmiyorum

ok cnm, bende ara sira icsem iyi olucak galiba..

Menü cok güzel olmus cnm, ama sporunu dahada begendim. Masallah 2 saat spor, süperrr

bence menün cok saglikli görünüyor. yazinca kalabalik görünür insanin gözüne ama sagliksiz hic birsey göremedim menünde. bu arada hosgeldin aramiza cnm

elma sekerimm 1.2 süperr vallahi..sporsuz olmuoo..inşallah bende başlarım..

cok tesekkür ederim mevtulcum.. sende iyi vermissin, haftaya dahada belli olur ne kadar verdigin

hepinize iyi günlerrrr.. bugün felaket kar firtinasi var, 5-10 santim kar yagidi burda. ona ragmen nasil bisikletle gelmisim ise inanamiyorum kendime. tabi buranin normal hali bu zaten, nezaman bahar görmüsüzki mart ayinda

*** Bugünki menüm ***

Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile

---- bisikletle ise gittim ----

Ara
1 yesil elma

Ögle
Taze fasülye
Yogurt

Ara
1 portakalim var onu yiyecegim

---- bisikletle fitnesse gidecem ----

Bugün 1 saat ZUMBA dansi yapacaz spor salonunda, hem cok eglenceli hemde cok kalori yakiyor

Fitnessden eve gelir gelmez yemegimi yine herzamanki gibi yedikten sonra sizlere yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…