birrr derdimmm var kızlarr lütfen sizde yardımcı olun :(

evet aynı fikirdeyim çok doğru yazmışsınız, bazı kısa boylu bayanlar topuklu ayakkabıyı öyle abartıyorlar ki YÜRÜYEN AYAKKABI GİBİ göründüklerinin farkında olmuyorlar küçücük boy kocaman ayakkabı cidden komik oluyor oysa kısa boylu bayanlar çok aşırı yüksek topuklu giymeden de gayet hoş ve zarif görünebilirler

senın ne ıstedıgın onemlı kımseyede aldırma havanı da at bence 1.70 ımrum kı kılomda var gıyıyorum herkes de bakıyo valla ohhh

Vazgeçme bence sen kendini nasıl iyi hissediyorsan ... Zaten her kadın topuklu ayakkabılarla kendini iyi hisseder... Kimseyi takma ne derlerse desin kötü bir şey mi ..kıskanıyorlar işte ... ( 1,60 boyundaki biri söylüyor bunu)

bu da dertmi canım giyersin nolucak her kadına yakışır topuklu ayrıca boyun çok aşırı uzun değil ki
çok sırık olurum diyosan 5 cmlik topuklu filan giy platform olmasın

bu arada diğer sayfalara baktım da kısa boylu bayanlara yakışmıyo demişler ama bence onlara da çok yakışıyo havaları değişiyo sonuçta topuklu giyince
fizik güzel olduktan sonra herkese yakışıyo bence

Son düzenleme:
Giy gitsin yaa elalemin lafına ne bakıyorsun.. Keyfine bak. Eminim çokta yakısır

1.70 im daha uzun olabilirdi boyum .
Her türlü giyerim topukluyu .

Yuruyen ayakkabi, bu cok iyi bir tanim olmus, gercekten oyle oluyor.
Uzun boylu kadinlar da duz taban giyince hele de ayak numarasi buyuk olunca ordek gibi gorunuyorlar

fazla uzun degilsinki bence gayette yakisir.zayifsan ozellikle stilettoyu cok yakistiriyorum.ben cok seviyorum boyumda 1.67 musait ama bacaklarimda biraz fazlam var yakismaz diye giyemiyorum malesef

ben de 1.71im ama giyiyorum gayet de yakışıyor ama bana da diyenler var boşverin onları,bi kere topuklu alt destek verdiği için vücudu daha şekilli gösterir, yani kalça biraz havaya kalkar, bacaklar daha düzgün gözükür yürünebiliyorsa falan. bence gayet şık durursunuz

Boyum 1.70, mis gibi de giyerim...
Kim ne derse desin umursama, sen kendine yakistirdigini yap...
Eminim cok da zarif, guzel olursun...

saolun kızlar ama çevremdekiler öyle demiyor iste herkesden laf sokuyo boyun uzun dye bugün bir nişana gittim babet gymstm kızın biri bana topuklu giymemişsindir umarım dedi cok bozuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…