birrr derdimmm var kızlarr lütfen sizde yardımcı olun :(

ognayse

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
10
0
6
35
İstanbul
meraba kızlar 1.72 boyum var ve topuklu giyemiyorum cok istiyorum giymek ama çevremdeki herkes cok uzun olursun sırık gibi gezersin falan diyolar ama illa düğünlerde de giymek gerekiyoo sizce ne yapmalıyım giysem cokmu kötü durur

ben de 1.73 boyundayım ve topukludan da vazgecmem ...giy cnm sen aldırma başkalarına bana da derler , sonra bi ablam bana ddi ki o boyu kısa olup cekemeyenlerin iddiası boşver giy ne olacak ddi.cokta doğru.

Zaten senin topuklu giymen gerekiyor. Hic mi modaci dinlemedin, her zaman diyorlar, topuklu ayakkabilar uzun boylu kadinlar icindir onlari guzel ve zarif gosterir.
Kisa boylular topuklu giydiklerinde yanlarina gelince evet boylari uzar, ama karsidan bakinca boy algisini cirkin gosterir.
O yuzden bu isin uzmanlarina gore:
1. Uzun boylular, topuklu ayakkabi giyecek ve saclarini uzatacak.
2. Kisa boylular alcak topuklar kullanacak ve saclarini bellerine kadar uzatmayacak.
Nedense insanlarimiz tam tersini yapip kotu gorunuyorlar.
Dusunun bir bucuk metre bir kiz ve platform giymis, tamam boyu yukselir ama, topukla kendi boyu ayni gibi olur uzaktan bakan gercek boyunu daha kisa algilar.

Son düzenleme:
Bence topuklu uzun boylulara çok yakışıyor. Genelde giyme etme diyenler çekemeyenler oluyor :)

Yorum yapan arkadaşlar konu sahibini yüreklendirmek için kısa boyluları yerin dibine gömmek olmuyor ama 163 boyumla bozuluyorum

Modacılara da neymiş istersem ayağıma kadar uzatırım saçımı

Fizigin düzgünse topuklunun cok yakisacagina eminim. Uzun boylu ve fizigi düzgün hanimlara bence cok yakisiyor. Kisa boylu olup fizigi düzgün olan kadinlara da cok yakisiyor ama kilolu bayanlara yüksek topuklar hic olmuyor.

(1.77 bu kadin)

Mercani ayni hisse ben de kapildim ya.
Bence kisa boylu kadinlara da gayet yakisiyor. Ama tabi bacak boyu, kilo vs. etkenleri de var. Bu uzun boylu kadinlar icin de gecerli bence.

Ama kisa boylu kadinlara kisa saclar daha cok yakisiyor, itiraf et

1.72 boy hiç anormal bir boy değil.
1.80 lik hatunlar bile topuklu giyiniyorlar sen niye giyinmeyeceksin ki?
Bende senden 2 cm uzunum , hep giyerim topuklu

Yoo neden kötü dursun ki uzun bacaklarda daha çekici duruyor bence.. ben 1.76 boy'a giyorum valla

Aaa neden ki çok yakışır,benim bir arkadaşım var 180 boyunda normalde hiç giymez düğünde görünce şok olmuştuk çok sexi olmuştu
Boyum 160 ama banada yakışıyoGerçi pek kullanmıyorum ama giyincede yakışıyo

1.72 boyum var ayakkabılarımın yarısı topuklu giy canım çokta güzel oluyor

Son düzenleme:

Tabi canım bacak boyu, kilosu da önemli ama tak diye kısa boylulara yakışmıyor demek mantıksız bence. Zaten bu forumda ne zaman böyle konu açılsa kısa boylulara hiçbir şey yakıştırılmıyor en sonunda çıplak çıkacam dışarı o olacak

Kısa boylulara kısa saç daha çok yakışıyor ama saçlar kıvırcık olunca saçları kısaltmak büyük cesaret istiyor

Son düzenleme:
kk hatunlarınında hepsi uzun maşallah benim gibi pıtırcık minik yok mu

kk hatunlarınında hepsi uzun maşallah benim gibi pıtırcık minik yok mu

Ben varım canım 1.58 boy 51 kilo resmen çanta boyum at çantaya gezdir :))) Topuklu ayakkabıyıda yakıştırıyorum kendime öyle söyledikleri gibi kötü durmuyo yani :))

maşşallah forumda manken doluymuş ama pek inanmadım herkes boyunu abartıyo arkadaşlar yapmayın :)

Ben varım canım 1.58 boy 51 kilo resmen çanta boyum at çantaya gezdir :))) Topuklu ayakkabıyıda yakıştırıyorum kendime öyle söyledikleri gibi kötü durmuyo yani :))
aynen 160 boy 55 kilo minik bişiyim kışın topuk hiç yok hayatımda yazın dolgu giyiyorum sadece diğer türlü giyince büyük görünüyormuşum gibi hissediyorum

aynen 160 boy 55 kilo minik bişiyim kışın topuk hiç yok hayatımda yazın dolgu giyiyorum sadece diğer türlü giyince büyük görünüyormuşum gibi hissediyorum

Al bendende o kadar zaten 35 numara ayaklarım var ayakkabı zor buluyorum yaş oldu 21 bu saatten sonra ne uzarım ne de ayak büyür inşallah çoçuklarım bana benzemez hahahaha :)))

hep uzunlar cevap vermiş vee bende uzunum 1.73 benımde topuklu hiç sevmem rahat edemem salaş giyinmeyı sevıyorum bide ama bende aynı fıkırdeyım topuklu uzun boylu kadınlara daha cok yakısıyor..aksini söyleyenin çekemeyenler olduğunu düşünuyorum

Al bendende o kadar zaten 35 numara ayaklarım var ayakkabı zor buluyorum yaş oldu 21 bu saatten sonra ne uzarım ne de ayak büyür inşallah çoçuklarım bana benzemez hahahaha :)))
benim 36/5 güler misin ağlar mısın37 büyük 36 küçük oluyorbende 18 imneyse muniş abla konu dışından banlamasın bizikonu sahibi çekinmeden giyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Boyun kaç olursa olsun kıyafetine gittiğin yere vs. göre giyilir hiç kötü durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…