Ben varim tatlim.yazin dolgu sandalet dışında topuk giymiyorum giyemiyorummbenim canım kıymetli olduğundan sadece abiye giyince topuklu giyiyorum onda bile pişman oluyorum
boyum 1.69bence bacakları kalın olanlara yakışmıyor ama herkes istediğini giyer benimkiler o kadar kalın değil yakışıyor ona rağmen giymiyorum. benim gibi topuklu sevmeyen var mıdır ki acaba
O zaman benim için Beren Saat e sıkı bir tane çak.Yahu ipli kukla gibi yürüyor topukluylaKendinize yakıştırıyorsanız etrafın ne dediğine umursamadan giyin.
Benim boyum da 1,72. Üstelik alçak topuk sevmediğim için genelde 10 cm civarında topuklularım. Evet biraz "deve gibi" oluyorum ama kime ne
Ayrıca kalın bacağı da daha ince gösterir yüksek topuk.
Ancak bir de topukluyla yürüyemediği halde topuklu giyenler var ki, aramızda varsa kusura bakmasın hanımlar ama, ağzına ağzına vurasım geliyor onların
meraba kızlar 1.72 boyum var ve topuklu giyemiyorum cok istiyorum giymek ama çevremdeki herkes cok uzun olursun sırık gibi gezersin falan diyolar ama illa düğünlerde de giymek gerekiyoo sizce ne yapmalıyım giysem cokmu kötü durur
maşşallah forumda manken doluymuşama pek inanmadım herkes boyunu abartıyo arkadaşlar yapmayın :)
Kendinize yakıştırıyorsanız etrafın ne dediğine umursamadan giyin.
Benim boyum da 1,72. Üstelik alçak topuk sevmediğim için genelde 10 cm civarında topuklularım. Evet biraz "deve gibi" oluyorum ama kime ne
Ayrıca kalın bacağı da daha ince gösterir yüksek topuk.
Ancak bir de topukluyla yürüyemediği halde topuklu giyenler var ki, aramızda varsa kusura bakmasın hanımlar ama, ağzına ağzına vurasım geliyor onların
Pratik?Topukluyla yürümek zamanla öğrenilen bir şey.Ne yapsınlar ?
meraba kızlar 1.72 boyum var ve topuklu giyemiyorum cok istiyorum giymek ama çevremdeki herkes cok uzun olursun sırık gibi gezersin falan diyolar ama illa düğünlerde de giymek gerekiyoo sizce ne yapmalıyım giysem cokmu kötü durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?