Evet haklısınız.. Kendi aptallığımHer seferinde kelimesi kilit nokta burada. Bazı şanslar tek seferliktir.
Geçmiş olsun ne diyelim.
Coronayı =)Boşanmak için neyi bekliosunuz? Gerci corona var ama
Bebeğimin sütü kesildiği için ayrı üzülüyorum ama yinede emzirmeye ve sağmaya devam ediyorum gelmesi için elimden gelen herşeyi yapıyorum kesildi deyip asla bırakmadım. Evet bu insana ikinci çocuk çok akılsızlığımı ama kızım olduğu için pişman değilim iyi ki var.. Tek isteğim bize yaşattıklarını yaşamadan ölmesin ve bian önce kurtulayımBen sizin önceki konularınızı da biliyorum. Bu adam adam değil, yetişkin hiç değil. Siz de en kısa zamanda online terapiye başlayın. Bu tipe 2. Çocuk fazlaymış zaten ama olmuş. Kalkın ve güçlü olun o bebeğin sütünün kesilmesine hakkınız yok. Vakit kaybetmeden terapi ve o adamla ve çevresiyle irtibatı kesin bir an önce.
Valla sabahlara kadar wp da karı kız peşinde koşuyor. Teyzesinin bana söyleyeceğini de tahmin edemez gerçek hisleri çocuk umrunda bile değil.Gerçek hisleri olmadığını düşünüyorum. Seni yaralamak için yapıyor bence.
Bütün gün oturup aa napmış diye takip etmiyorum ama ara sıra aklıma gelince bakıyorum. Hastanede yaşadıklarımı hissettiklerimi ben biliyorum onu ömrümün sonuna kadar asla affetmeyeceğimide biliyorum.. Sadece yaptıklarının yanına kalması canımı yakıyor ben burda iki çocuğumla neden ben bunları hakedecek ne yaptım diye kafayı yerken onun hayatına bakması ağrıma gidiyor sadeceSizin bütün konularınızı hatırlıyorum. Adamın böyle olmasına hiç şaşırmadım evliliğiniz boyunca çok farklı bir karakter değilmiş zaten. Neden annenizden eşinizin durumunu kontrol ediyorsunuz orasını anlamadım. Önüme bakıyorum diyorsunuz ama hayır siz saplanıp kalmışsınız. Neden öyle oldu, nasıl böyle oldu vs vs bunlara cevap bulsanız da sonuç değişmeyecek. Artık gerçek anlamda önünüze bakın.
Tek üzüldüğüm nokta bu.. Ben ona gerçekten inandım şans verdim elimden gelen herşeyi yaptım tam doğum yapıcam beraber bebeğinizi büyütücez dediğim anda tepetaklak oldum. Ve ben burda neden diye kafayı yerken hazmedemezken onun hayatına bakıyor olması içimi acıtıyor. Sevgi artık gerçekten yok böyle biri sevilmez zaten artık ama içim çok acıyorNe güzel iki tane evladın olmuş o adamın ağzına yüzüne fazla üzülme
Bundan sonra 2 tane güzel çocuğun var boşansa bile artık çocuğu olanlara üzülmüyorum seviniyorum en azından çocuğu var diye
Eşin yaptığını anlayacağı erdeme inşallah birgün ulaşır acıttığı yerden o da acısın
Bir lohusanın sütünün kesilmesine sebep olan insan gün yüzü görmesin
Bütün gün oturup aa napmış diye takip etmiyorum ama ara sıra aklıma gelince bakıyorum. Hastanede yaşadıklarımı hissettiklerimi ben biliyorum onu ömrümün sonuna kadar asla affetmeyeceğimide biliyorum.. Sadece yaptıklarının yanına kalması canımı yakıyor ben burda iki çocuğumla neden ben bunları hakedecek ne yaptım diye kafayı yerken onun hayatına bakması ağrıma gidiyor sadece
İnanın bütün gün kendime dediğim şey artık düşünme düşünmenin sana bir faydası yok onada bir zararı o orda kendi hayatına bakarken sen burda boş yere kendini yıprstıyorsun ayağa kalk ve çocukların için güçlü bir anne ol. Bu cümleyi tekrsrlamaktan kafayı yicem ama olmuyor sürekli bana yaptığı bu haksızlık aklıma geliyor asla unutamıyorum, asla hazmedemiyorum el kadar bebeğim 3 yaşında kızım baktıkça kahroluyorum..Tamam anlıyorum da kendi kendinize dövünmektesin, kafanızda kurup cevap aramaktan, düşünüp sinir bozmaktan başka yapabileceğiniz bir şey var mı hayır yok. Olan oldu artık hiç değilse çocuklarınız için önünüze bakın. Bu dram halinden güçlenip toparlanıp artık çıkmanız lazım bu durum sadece size zarar.
Tek üzüldüğüm nokta bu.. Ben ona gerçekten inandım şans verdim elimden gelen herşeyi yaptım tam doğum yapıcam beraber bebeğinizi büyütücez dediğim anda tepetaklak oldum. Ve ben burda neden diye kafayı yerken hazmedemezken onun hayatına bakıyor olması içimi acıtıyor. Sevgi artık gerçekten yok böyle biri sevilmez zaten artık ama içim çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?