Birşey hissedemedim diyen baba müsveddesi..

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar önceki konularımı bilirsiniz 9aylık hamileyken eşim(lafın gelişi) bir ay kadar önce beni bırakıp gitmişti. Doğum yaptım 10gün oldu arayıp haber vermedim çünkü gittiğinde bir kere bile bebeği arayıp sormadı. 3yaşındaki kızımla da ara ara görüşüyorlar.

Teyzesi sordu doğuma girdiğimi ona söyledim beni sürekli zaten arar eş olacak kişiyle de bu olaylardan dolayı araları bozuk benimle iyi o söylemiş ona anneme çocuk doğdumu haber verin diye mesaj atmış ben haber verdirmedim daha sonra fotoğrafını attırdım neyse dedim. Fotoğrafa cevap bile vermemiş annemlere annenlerle bir sorunu olmadığı halde.

Neyse daha sonra hiç birşekilde çocuğu arayıp sormadı kızımı arıyor görüntülü konuşuyorlar asla o odada durmuyorum 3yaşındkai kızım baba kardeşim oldu dediğinde sadece güzeli sevşyomusun dedi göstereyim mi sana dediğinde ben seni görmek için aradım dedi =)

Teyzesiyle görüştüm onada demişki tuhaf geldi hiçbirşey hissedemedim. ( bebeği görünce) gerçekten çok ağrıma gitti zaten sütüm kesildi gelmiyor sürekli emziriyorum yinede ama bu nasıl insan ben bilmiyorum. Benim wp da falan yok o beni engelledi bende onu ama annemde ekli kızımla görüşüyorlar ordan bide wp durumunda video paylaşmış daha iyisini bulacakmışsın b.. Bulursun diye. =) bir insan nasıl böyle olabilir ben bilmiyorum hrörn yıllarıma mı üzüleyim bu adama her seferinde güvenmeme mi bilmiyorum artık kafayı yicem

Ben sizin önceki konularınızı da biliyorum. Bu adam adam değil, yetişkin hiç değil. Siz de en kısa zamanda online terapiye başlayın. Bu tipe 2. Çocuk fazlaymış zaten ama olmuş. Kalkın ve güçlü olun o bebeğin sütünün kesilmesine hakkınız yok. Vakit kaybetmeden terapi ve o adamla ve çevresiyle irtibatı kesin bir an önce.

Bebeğimin sütü kesildiği için ayrı üzülüyorum ama yinede emzirmeye ve sağmaya devam ediyorum gelmesi için elimden gelen herşeyi yapıyorum kesildi deyip asla bırakmadım. Evet bu insana ikinci çocuk çok akılsızlığımı ama kızım olduğu için pişman değilim iyi ki var.. Tek isteğim bize yaşattıklarını yaşamadan ölmesin ve bian önce kurtulayım

Sizin bütün konularınızı hatırlıyorum. Adamın böyle olmasına hiç şaşırmadım evliliğiniz boyunca çok farklı bir karakter değilmiş zaten. Neden annenizden eşinizin durumunu kontrol ediyorsunuz orasını anlamadım. Önüme bakıyorum diyorsunuz ama hayır siz saplanıp kalmışsınız. Neden öyle oldu, nasıl böyle oldu vs vs bunlara cevap bulsanız da sonuç değişmeyecek. Artık gerçek anlamda önünüze bakın. Lafın gelişi eşim yazdığınıza göre gözden çıkartmışsınız kimin peşinde koşarsa koşsun umurunuzda olmasın artık

Ne güzel iki tane evladın olmuş o adamın ağzına yüzüne fazla üzülme

Bundan sonra 2 tane güzel çocuğun var boşansa bile artık çocuğu olanlara üzülmüyorum seviniyorum en azından çocuğu var diye

Eşin yaptığını anlayacağı erdeme inşallah birgün ulaşır acıttığı yerden o da acısın

Bir lohusanın sütünün kesilmesine sebep olan insan gün yüzü görmesin

Bütün gün oturup aa napmış diye takip etmiyorum ama ara sıra aklıma gelince bakıyorum. Hastanede yaşadıklarımı hissettiklerimi ben biliyorum onu ömrümün sonuna kadar asla affetmeyeceğimide biliyorum.. Sadece yaptıklarının yanına kalması canımı yakıyor ben burda iki çocuğumla neden ben bunları hakedecek ne yaptım diye kafayı yerken onun hayatına bakması ağrıma gidiyor sadece

Tek üzüldüğüm nokta bu.. Ben ona gerçekten inandım şans verdim elimden gelen herşeyi yaptım tam doğum yapıcam beraber bebeğinizi büyütücez dediğim anda tepetaklak oldum. Ve ben burda neden diye kafayı yerken hazmedemezken onun hayatına bakıyor olması içimi acıtıyor. Sevgi artık gerçekten yok böyle biri sevilmez zaten artık ama içim çok acıyor

Tamam anlıyorum da kendi kendinize dövünmektesin, kafanızda kurup cevap aramaktan, düşünüp sinir bozmaktan başka yapabileceğiniz bir şey var mı hayır yok. Olan oldu artık hiç değilse çocuklarınız için önünüze bakın. Bu dram halinden güçlenip toparlanıp artık çıkmanız lazım bu durum sadece size zarar.

İnanın bütün gün kendime dediğim şey artık düşünme düşünmenin sana bir faydası yok onada bir zararı o orda kendi hayatına bakarken sen burda boş yere kendini yıprstıyorsun ayağa kalk ve çocukların için güçlü bir anne ol. Bu cümleyi tekrsrlamaktan kafayı yicem ama olmuyor sürekli bana yaptığı bu haksızlık aklıma geliyor asla unutamıyorum, asla hazmedemiyorum el kadar bebeğim 3 yaşında kızım baktıkça kahroluyorum..

Bir boşanma yaşamak bir insanın ölümüne üzülmekle aynı seviyede üzebilirmiş insanı.
Şu an aslında yas sürecindesin
Günden güne azalacak ama. Hep böyle sürmeyecek bunu düşünmek biraz rahatlatır.

Klasik ayrılık sonrası kadın üzülür erkek de hayatını yaşıyormuş gibi gösterir sahalara geri dönmüş gibi hala istenen beğenilen biri olduğunu görmek için sağa sola saldırır yabancı kadınları ekler takip eder likelar.

Sürekli çok mutluymuş gibi storyler atar.

Burada kadın aslında üzülmemeli doğru olan duygu soğumaktır.

Neden neden neden diye düşünerek acaba şöyle yapsaydım böyle yapsaydım daha iyi mi olurdu diye düşünmek pratikte yarar sağlamaz bazı şeylerin cevabı basittir sevmemiş olabilir ki zaten 8 aylık hamile karısını bırakmak bir insan evladı erkek için çok utanç verici bir hadise aslına bakarsan
Bunu seven erkek kolay kolay yapmaz.

Yani sen ne yaparsan yap gül bahçesi de olsan o adamı tutamazdın.

Allaha havale et.

Ve gerçekten takip etme stolk yapma

Nerede ne b.k yiyorsa yesin

Sen sürekli takip edersen kendi hayatına odaklanamazsın

Terapi almanı tavsiye ederim.

Yarın belki başka bir ilişkin olur tekrar bir şeyler yaşayabilirsin ya da sadece çocuklarınla ailenle mutlu bir hayatta yaşayabilirsin

Tek emin olduğum o adamın iki yakası bir araya gelmeyecek sen içini ferah tut

İnsan müsveddesi, bırakın nasıl davrandığını, söylediklerini vs bile düşünmenize gerek olmayan, basit, gelişmemiş biri. Siz her yaptığına, söylediğine taktıkça o da istediği gibi oynuyor. O kadar umursamasa sizi bloklamaz, çocukla görüşmeye çalışmazdı. Sizin yerinizde olsam çocukla da görüştürmem. İsteyen arar, gelir uzaktan görür diye. Bahaneniz de var, yeni doğum yaptınız ve virüs var. Siz hala adama ortam verdikçe, size laf sokmaya devam edecek. Neden adam yerine koyuyorsunuz ki? Birileri sürekli laf taşıyıp duruyor. Bana laf getirmeyin, kendisi ile ilgili tek kelime duymak istemiyorum diyebilir, her yerden bloklar ve avukatla görüştürebilirsiniz. Kendinizi koruyun. Siz korumadıkça, önlem almadıkça böyle az gelişmiş yaratıklar dram yaratıp, laf sokup duracak.

Odaginizi degistiton,bebek hayirli olsjn,umursamayin duymayin ilgilenmeyin;nit kotuden 2 evladim var cikarim bu oldu diyin,sutunuzde gelir hersey olur ,
Adam adam degil ,umursamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…