Birşey hissedemedim diyen baba müsveddesi..

Senin şu an önceliğin yenidoğan bebeğin Onun icin hic birseye üzülme sütun kesilmesin kocan da zaten böyle adammış. Alışılan dert adamı öldürmez.melankoliyi birak. Toparlan güçlen çocukların icin kendini iyi hissetmen gerek.

Valla it iti ısırmazmış o hesap herhalde zaten benim zoruma da bu gidiyor geçen bebeğim kabız oldu mamadan dolayı sabaha kdr başında bekledim ağladım o acı çektikçe ben çektim sonra uyuya kaldı.. Başını bekliyorum tabi uyuya kalırım sancısı olur vs diye gece 4 falan dedim şu mala bakayım annemin telinden en son ne zaman çevrim içi olmuş bş baktım açık sürekli gir iyiydi r çıkıyor biriyle konuşuyor sinir krizi geçirdim biz burda bebeğimle perişan o orda keyfinde Allah dedim belasını versin sabaha kdr ağladım

Evet öldürmüyor bir nebze ben ne salağım diye süründürüyor

Konuşur canım benzerlerını bende yaşadım. Eve arkadaşlariyla rus kızlar bile getirdi ben terkedince. Öyle serefsizler çok. Ama asla mutlu olamaz sen merak etme.

Konuşur canım benzerlerını bende yaşadım. Eve arkadaşlariyla rus kızlar bile getirdi ben terkedince. Öyle serefsizler çok. Ama asla mutlu olamaz sen merak etme.
Dediğim gibi bu ilk değil daha önce çok yaşadım benzer şeyleri hep yalvardı affettim salaklık bende yani hakettim.

Uğradığım haksızlığı kabul edemiyorum dediğim gibi çok yalvarmaıs sonucunda affettim tam inanmışken doğuma az kalan bir sürede hayallerim başıma yıkıldı zor
kendinize bunu yapmayın nolur. çiçeği burnunda taze bir annesiniz. allaha şükür sağlığınızda bir sorun yok evlatlarınız yanınızda. kendinize bir uğraş bulun, 2. kez anne olmanın tadını çıkarın ve o adamı ezin geçin. ❤

Tek dileğim bu OTE="illuminae, post: 63464849, member: 824930"]
kendinize bunu yapmayın nolur. çiçeği burnunda taze bir annesiniz. allaha şükür sağlığınızda bir sorun yok evlatlarınız yanınızda. kendinize bir uğraş bulun, 2. kez anne olmanın tadını çıkarın ve o adamı ezin geçin. ❤
[/QUOTE]tek dileğim bu

O baba bozuntusu inşallah eşşekten düşmüşse döner.Tuttuğu dal kurur, attığı taşlar yerini bulmaz inşallah.
Bişey hissedememişmiş.
Bir d size daha iyisini bulacakmışsın b.k bulursun demiş ya kızlar sıraya mı girmiş onun icin? Ahlaksız pislik

Allahtan tek dileğim bana ve çocuklarıma yaptıkları yanına kalmasin

Affeden tarafın dava hakkı yoktur diye bir kural var hukukta.. Affetmeyeceksin kimseyi bu hayatta.. Allah kolaylık versin..

Bu konuya yazmadan gecemedim...
Bende gecen sene 3. Cocuguma hamileyken ayrilik karari alip cok zorlu bi surec sonrasi bosandim cok sükür. Simdi oglum 1 yaşında. Benim evliligimde hep sorunluydu, bosanma surecide, bosanma sonrasida. Hala sinirlerim (genelde çocuklardan dolayı olur) yerinden zıplar.
Benim size tavsiyem kendiniz icin de nafaka alin. Benim hikayem cok uzun. Ben birkac ay icin aldim, fakat daha toplu alcagim ve bosanma sonrasi hakkim olan nafakamdan vazgectim. Hayatini duzene koysun ortada cocuklar var diye (!) Sonuc? Tek odali bi evde hala yasamaya devam ediyor ve coronadan dolayi cocuklari annesine birakamadigi icin geceleri, haftayadan itibaren sevgilisiyle yasadigi 1 oda 1 salon evde kalcak cocuklar. Oglum 7, kizim 4 yasinda....
Su anda cok farkli gecirmeniz gereken zamanlari siz bu sekilde gecirirken onun orda hayatini yasamasi ne demek cok iyi bilirim. Ama sunu unutmayin zaman geciyo ve ben arkama bakip 1 kez bile pisman olmadim bu karari aldigimdan. Zoruma gidenlerde oldu, uzuldugum zamanlarda ama o adamla tekrar birarada olmayi dusunemedim hic. Allah kurtardi cunku biliyorum. Allah'a siginin. Ben oyle gecirdim halada oyle geciriyorum. Allah kalplerine hidayet versin insAlah sonucta cocuklarimizin babalari... En guzel gunler sizinle ve cocuklarinizla olsun umarim. Hic kimsenin yaptigida kimsenin yanina kalmaz muhakkak ama bunu beklemeyin. Cunku ne zaman siz hayatinizi yoluna koyar, o kisi artik umrunuzda olmaz; o zaman karsi tarafin dutugunu gorursunuz genelde. Ama onun kotu gune dusmesini beklemek sadece sizi yorar.
Uzun oldu kusura bakmayin.a

Yok öyle 2cocukla mutlu falan olamazsin çok mu kolay babasız 2 cocuk yetistirmek,ateşi, hastaligi,sendromu, nazi...Adam koca olmayabilir ama baba olacak gelecek görecek ,masrafını paylasacak alip kucagina sevecek ..Bebegin suçu ne anlamadım. Bağı koparmamak lazim bu cocuklarin mezuniyeti,okul gösterileri vb.olunca ne olacak.Arayip konuşun gelsin ilgilensin ne kadar serbest bırakırsanız o kadar rahat dolanır ortalikta bu adam
maddiyat talebiniz de olmalı.

Umarım bende başarırım sizi tebrik ederim güçlü bir insanmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…