Uğradığım haksızlığı kabul edemiyorum dediğim gibi çok yalvarmaıs sonucunda affettim tam inanmışken doğuma az kalan bir sürede hayallerim başıma yıkıldı zorneden bu kadar kafaya takıyorsunuz bu adamı? hala bir şeyler mi hissediyorsunuz?
sanırım ilk açtığınız konuydu, ona da yorum yapmıştım. diğer konularınızı da biliyorum. bence artık kendinize gelmeniz gerekiyor.
Çok sağolun az az geliyor grlmesede veriyorum elbet gelir diye ama doymuyor mama yiyenr kadarMerhaba pumpkin reis tekrardan hoşgeldin, bir gün şuraya "oh be kurtuldum bundan" diye yazacağın basligi gormek nasip olsun inşallah.
Madem bebeğine bisey hissetmiyor bebeği sorana kadar gösterme sende.
Süt içinde en son bebiş almıyordu memeyi şimdi hiç mi istemiyor yoksa sütun mu gelmiyor???
Bu konuları ne kadar dusunmemeye gayret et desem de illa ki dusuneceksin..
Bebeğin için dusunmemeye çabala en azından..
Allah şu kara bulutlari tez zamanda tependen alsın görtürsün..
Parasını pulunu istmeşyorumn anlaşmalı boşanıp tez vakitte kurtılucsm koronadan sonra inş. Umarım hiç kimse onu çekmez ve ömrü boyunca mutsuz olurÖncelikle allah bebeginizi size bağışlasın . Hassas bi donemdesiniz . Kesinlikle yalniz kalmamaya calisin. Yalniz kaldığınız zamanlarda kendinize bi uğraş bulun. Mümkünse düşüncelere dalmayacaginiz bi uğraş olsun. Düşünmemek insanın elinde değil. Ama dedigimi yapmaya çalışın. Boşanma davasını açın ve donuna kadar alın o pisliğin. Bakalım gelirini çocuklarına nafaka olarak verince böyle g.t sallayabilecek mi? Hem böyle bi düşüncesiz asalağı kim kabul eder. Hayatı boyunca sefil olacak. Sizin ödülünüz de onu o halde görmek olacak
Benim zoruma gidende bu parasını pulunu istemem mutsuz olduğunu gördüğüm gün içim soğur ancakGerçekten üzmek istemem seni ama durumuna bakılırsa sen 2 çocukla(Allah eksik etmesin) hayatından ödün verirken o herif gününü gün edemez, oda bedelini ödemeli, mahkemeye ver birşeyler yap, nafaka veriyor mu, birşey hissetmezse hissetmesin ama gününü gün edemez tek sen sorumluluk almak zorunda değilsin ama analık işte!! Mecbursun, cidden bu erkeklerden nefret ediyorum ve cocuk yapmıyorum bu yüzden
Asla öyle birşey yapmam zatenÇocuk içinde travma zaten canım. Baba diye ağlıyor demiştin çünkü diğer konunda. 3 yaşında çocuğa babasını göstermemek ne olursa olsun çiğ bir harekettir. Karşındaki adam degil ama en azından kizin mutlu oluyor onunla konuşunca.
Reis bulgur gaz yapıyor ama deli gibi de süt yapıyor, dereotu ye bol su iç, meyve ye. Inşallah sütun bol bol artsın.Çok sağolun az az geliyor grlmesede veriyorum elbet gelir diye ama doymuyor mama yiyenr kadar
Sacmalama çocuklarına bakmak zorunda . Belki senin ihtiyacın olmayabilir ama niye ona kalsın ? Senin emeklerine yazık değil mi ? Alacaksın parayı , yosmalarla yiyecek parası kalmayacak . Hatta g.tune don alacak parası kalmayacak ki sefil olacak. Allahım perişan etsin tamam ama az sende yardımcı olParasını pulunu istmeşyorumn anlaşmalı boşanıp tez vakitte kurtılucsm koronadan sonra inş. Umarım hiç kimse onu çekmez ve ömrü boyunca mutsuz olur
Benim zoruma gidende bu parasını pulunu istemem mutsuz olduğunu gördüğüm gün içim soğur ancak
İnşallah tek dileğim bu ben evlendiğimde gerçekten çok güzel bir kızdım 60kilo 175boyunfa yüzüm zaten güzel. Eşimde aşırı kıskançtı evdne çıkarmadı beni o derece. Şimdi hamileliklerdn aşırı kilo aldım ve veremeyeceğini sanıyor. Ona en büyük kötülük de eski halime dönmem olacak uyuma bile uyuyamaz o. İlk önce kendim için sonra ona inat eskisinden bile daha güzel olacağımKonularıni biliyorum. Bebeğin sağlıklı doğmuş çok sevindimeşin denecek kışı de mutlu olamayacak ve hala sana iq su düşük cümlelerle laf sokmaya çalışması düşündüğünü yaradı olduğunu gösterir. Ama aklı olmayınca böyle yapıyor senin canını yakmak için.
Çocuklar sanırm vaktini yeterince alıyordur ama uyuyunca falan boşluğa düşersen ağlıyorum demissin ya meditasyon müzikleri ya da eğlenceli netflix filmleri izleyerek onu düşünmeme çalış. Ağır bir travma ama mutlaka bitecek biliyorsun. Bunlar zor evet ama geçecek. Onun iki yakası zaten bir araya gelmez. 10 günlük bebek ya masum günahsız bebek var ortada. Sen merak etme. Sürundüğünü goreceksin ❤
Bebek de onu hissetmiyor zaten o önce onu bi düşünsün. Sen canını sıkma. O melek yavrunun hiçbir günahı yok. O seçmedi o babayı.Arkadaşlar önceki konularımı bilirsiniz 9aylık hamileyken eşim(lafın gelişi) bir ay kadar önce beni bırakıp gitmişti. Doğum yaptım 10gün oldu arayıp haber vermedim çünkü gittiğinde bir kere bile bebeği arayıp sormadı. 3yaşındaki kızımla da ara ara görüşüyorlar.
Teyzesi sordu doğuma girdiğimi ona söyledim beni sürekli zaten arar eş olacak kişiyle de bu olaylardan dolayı araları bozuk benimle iyi o söylemiş ona anneme çocuk doğdumu haber verin diye mesaj atmış ben haber verdirmedim daha sonra fotoğrafını attırdım neyse dedim. Fotoğrafa cevap bile vermemiş annemlere annenlerle bir sorunu olmadığı halde.
Neyse daha sonra hiç birşekilde çocuğu arayıp sormadı kızımı arıyor görüntülü konuşuyorlar asla o odada durmuyorum 3yaşındkai kızım baba kardeşim oldu dediğinde sadece güzeli sevşyomusun dedi göstereyim mi sana dediğinde ben seni görmek için aradım dedi =)
Teyzesiyle görüştüm onada demişki tuhaf geldi hiçbirşey hissedemedim. ( bebeği görünce) gerçekten çok ağrıma gitti zaten sütüm kesildi gelmiyor sürekli emziriyorum yinede ama bu nasıl insan ben bilmiyorum. Benim wp da falan yok o beni engelledi bende onu ama annemde ekli kızımla görüşüyorlar ordan bide wp durumunda video paylaşmış daha iyisini bulacakmışsın b.. Bulursun diye. =) bir insan nasıl böyle olabilir ben bilmiyorum hrörn yıllarıma mı üzüleyim bu adama her seferinde güvenmeme mi bilmiyorum artık kafayı yicem
Görüştüğü biri var şuan ona eminim. Valla çocuğuyla resmi var wp da durumda kızların adıı yazı yor genede kızlar konuşuyor şimdiki gençleri anlamak zor wcli adama meraklılar Allah ıslah etsin alsınlar ben gördüm hayrını onlarda görürNe diyeyim geberiri umarim Coronadan sen de mezari basinda dans edersin. Bu adam tekrar evlenir de mutlu olur diye uzulme sakin, evlense de yine bir b.k olmaz bundan obur kadinlarin da hayatini berbat ettigiyle kalir
Buna kim kiz ariyorsa ayrica serefsiz, adam berbat baba koca degil adam degil baba degil bir de buna kiz mi bakiyorlar ? Bulduklari kiz sen once yeni dogmuz bebene babalik yap ne soytari olmus kari arama derdine dusmus demicek mi?
Yavrumun tabiki suçu yok ona ben yeterim dedesi yeter babam babasından daha öok babalık yapıyor hiçbirşeyin eksik etmiyor ne desek anında alıyor benim maddi anlamda kimseye ihtiyacım yok çocuklarımın daBebek de onu hissetmiyor zaten o önce onu bi düşünsün. Sen canını sıkma. O melek yavrunun hiçbir günahı yok. O seçmedi o babayı.
Pumpkin reis D O N U N A K A D A R A L A C A K S I N. Kurtulayım bitsin diye bisey yok kendine tazminat almasan bile bebelere nafaka şart!Parasını pulunu istmeşyorumn anlaşmalı boşanıp tez vakitte kurtılucsm koronadan sonra inş. Umarım hiç kimse onu çekmez ve ömrü boyunca mutsuz olur
Çocuklara nafaka isteyeceğim. Kendime istemeyeceğim ve tazminat istemeyeceğimParasını pulunu alırsanız mutsuz olur neden istemiyorsun verecek o 2 çocuğun nafakasını. Çocuklarımın rizklarini kızlarla mi yesin? Herşeyi al. Ne alabiliyorsan neyi varsa. Ne yapsan ona müstehak. Pislik herif.
Çocuklara alacağımPumpkin reis D O N U N A K A D A R A L A C A K S I N. Kurtulayım bitsin diye bisey yok kendine tazminat almasan bile bebelere nafaka şart!
Ay hiç güleceğim yoktuSacmalama çocuklarına bakmak zorunda . Belki senin ihtiyacın olmayabilir ama niye ona kalsın ? Senin emeklerine yazık değil mi ? Alacaksın parayı , yosmalarla yiyecek parası kalmayacak . Hatta g.tune don alacak parası kalmayacak ki sefil olacak. Allahım perişan etsin tamam ama az sende yardımcı ol
Görüştüğü biri var şuan ona eminim. Valla çocuğuyla resmi var wp da durumda kızların adıı yazı yor genede kızlar konuşuyor şimdiki gençleri anlamak zor wcli adama meraklılar Allah ıslah etsin alsınlar ben gördüm hayrını onlarda görür
Hepsini yapıyorum sıcak suyla falan masaj yaparak yıkıyorum.. Hoşaf içiyorumReis bulgur gaz yapıyor ama deli gibi de süt yapıyor, dereotu ye bol su iç, meyve ye. Inşallah sütun bol bol artsın.
Iste tazminat .sen tazminat istemeyince vay be ne kadar gururlu tazminat bile istemedi demeyecek yani gözünde yuceltmeyecek seni. Perişan et diyoruz sanaÇocuklara nafaka isteyeceğim. Kendime istemeyeceğim ve tazminat istemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?