Birşey konuşuyoruz müsaade eder misin?

Ailesi yok ya yanında ondan geri vites yapmıştır.
Madem pardon değil afedersin söylemini kötü amaçla söylememiş, o halde hangi amaçla söylemiş? Söylemesinin ne gereği varmış onu açıklasın.

soyle hazir cevap olsam bu kadar ezilmezdim...

Bana boyle bişi yapsa aglarim komaya girerim çok zoruma gider ha.. İstedikleri kişi hakkında konuşsunlar umrumda olmaz bende o ailenin bi ferdiyim ne saklayabilir ki benden esim ayıp çok ayıp.. Bari bi şekilde bahaneyle yollasaydi git bak bakiyim ben içerde miyim diyip salak yerine koysa bile bu kadar rencide olmam herhalde...

Asla gaz vermek değil niyetim,fakat neymiş niyet,terbiye etmekti sanırım.Yaptığını temizlesin o zaman

O densizliği kimlerin yanında yaptıysa özrü de onların yanında dilemeli, yok öyle kalabalıkta horozlanıp tenhada özür dilemek.

Son düzenleme:
Adam ailesiyle konusabilir önemli bi meseledir olabilir ama ztn sen pardon diyip cıkmıssın kalkıpta afedersin diceksin demesi ne managg. Adama dönüpte havan kime, kalktı yine bi havalandın demezlermi. Güç hissetti bi anda ailesi yanında yaa.

Eşinizin tavrı yanlış. Tamam aile arasında özel bir sorunları olabilir ama verdiği tepki hiç hoş değil. Mesela sen otururken dışarı çağırıp özel bir konu konuşuyoruz içeride bekleyebilir misin? Diyebilirdi.
Mutfaktan çıkarken seni düzeltmeye çalışması da çok yersiz. Kime kendini ispatlıyor. Mevzuyu çok uzatmayın ama hatasını da anlamasını sağlayın.

Abovvv... ben olsam eve gelince gebertirdim.... ailesinin yanında bana asla öyle birşey diyemez .. onların bilip benim bilmediğim birseyde olamaz .... ha belki onların meselesidir ama yinede musade eder misin demesi hemde onların yaninda çok çok çok ayıp .. kesinlikle bozulmakta çok haklisin

Normal değil bence. Genel huyu bu değildir belki ama o noktada bariz bi şekilde kaba davranmış. Diğerleri de araya girip yok be kızım şaka yapıyo otur oturduğun yerde vs demezse o durumda bi daha gitmem evlerine şahsen...

Valla bana cok normal geldi. O anda acil gorusulmesi gereken onemli ve ailevi bir konu varsa ne yapacaklardi? Siz kirilmayin diye farkli bir gun mu toplansinlar? Mesela kp cisini tutamiyor diyelim, ciddi rahatsiz dedi dr da. Bu konuyu sizin yaninizda konusmak istemeyebilirler. Ya da bir mal iki kardese paylastirilacaktir, sizi neden ilgilendirsin ki? Ay ben mi cok rahatim bilemedim, ben olsam kusura bakmayin der cikardim

Eşin sacmalamis özel konu bile olsa ki senden saklayacak biseyi olamaz velevki öyle evden çıkmanı bekleyip devam edebilirlerdi madem ben duymamaliyim birdaha gelmem rahat rahat konuşun der çıkardım bide üstüne dahada dayilanmis

Gercek aile kari koca ve varsa cocuktur..oncelik siz olmalisiniz.sizden gizli ne var ki? Ne demek bu? Ben olsam ozur dileyip cantami alip direk evden cikar giderdim.bir daha da asla o eve gitmezdim.. esiniz size ailesinin yaninda afedersiniz kopek gibi davranmis.. Alinganlik falan degil dupeduz terbiyesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…