Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim cevaplarına ötürü. Kimisi normal demiş ,kimisi anormal demiş. Herkesin görüşü farklı olabilir. Ama ben gerçekten çok kırıldım.
Eve geldik eşime uzak davrandım hatta oğlumu uyuttuktan sonra dışarı çıktım birkaç saat dışarıda durdum. Eve geldikten sonra tekrar tavır yaptım. Biliyorum 'neden tavır yapıyorsun ağzına s.çsaydın' diyenler olacaktır. Ama benim yapım bu , bağırıp çağıramıyorum ne kadar istesem de.
Eşim ' neyin var senin , ben bişey mi yaptım ' demeye başladı. Hâlâ ne yaptığının farkında değildi yani. Ondan sonra artık ben açtım ağzımı yumdum gözümü. İçimde ne varsa döktüm. Konuştukları şey kaynımla ilgiliymiş galiba. Hatta benden önce görümcem gelmiş onu da kv göndermiş.Daha sonra konusabileceklerini , bana o şekilde davranmaması gerektiğini söyledim. ' Ben sana aynı şeyi yapsam nasıl hissederdin sadece bunu düşün. Empati kurmaya çalış' dedim . ' Böyle alınacağını düşünmedim, özür dilerim ' dedi. Seni kırmak istemedim dedi. Geldi sarıldı. Pardon değil afedersin lafını da kötü amaçla söylememiş.
Yine de diyorum keşke böyle birşey olmasaydı. Aramız çok gereksiz bir sebepten dolayı bozulmuş oldu.
soyle hazir cevap olsam bu kadar ezilmezdim...Buda birşey mi benim eşim salonda annesi ben ve kendi otururken kalkıp bana annemle özel birşey konuşucaz çıkarmısın demişti.E bende konuşmak isteyen sizsiniz bi zahmet siz çıkın diyerek ikisini de bozmuştum ay aklıma geldi şimdi
Asla gaz vermek değil niyetim,fakat neymiş niyet,terbiye etmekti sanırım.Yaptığını temizlesin o zamanAilesi yok ya yanında ondan geri vites yapmıştır.
Madem pardon değil afedersin söylemini kötü amaçla söylememiş, o halde hangi amaçla söylemiş? Söylemesinin ne gereği varmış onu açıklasın.
O densizliği kimlerin yanında yaptıysa özrü de onların yanında dilemeli, yok öyle kalabalıkta horozlanıp tenhada özür dilemek.Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim cevaplarına ötürü. Kimisi normal demiş ,kimisi anormal demiş. Herkesin görüşü farklı olabilir. Ama ben gerçekten çok kırıldım.
Eve geldik eşime uzak davrandım hatta oğlumu uyuttuktan sonra dışarı çıktım birkaç saat dışarıda durdum. Eve geldikten sonra tekrar tavır yaptım. Biliyorum 'neden tavır yapıyorsun ağzına s.çsaydın' diyenler olacaktır. Ama benim yapım bu , bağırıp çağıramıyorum ne kadar istesem de.
Eşim ' neyin var senin , ben bişey mi yaptım ' demeye başladı. Hâlâ ne yaptığının farkında değildi yani. Ondan sonra artık ben açtım ağzımı yumdum gözümü. İçimde ne varsa döktüm. Konuştukları şey kaynımla ilgiliymiş galiba. Hatta benden önce görümcem gelmiş onu da kv göndermiş.Daha sonra konusabileceklerini , bana o şekilde davranmaması gerektiğini söyledim. ' Ben sana aynı şeyi yapsam nasıl hissederdin sadece bunu düşün. Empati kurmaya çalış' dedim . ' Böyle alınacağını düşünmedim, özür dilerim ' dedi. Seni kırmak istemedim dedi. Geldi sarıldı. Pardon değil afedersin lafını da kötü amaçla söylememiş.
Yine de diyorum keşke böyle birşey olmasaydı. Aramız çok gereksiz bir sebepten dolayı bozulmuş oldu.
Eşin "ailesininyanındagötükalkangillerden" sanırım
Herkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Bu sabah kahvaltı için eşimin ailesine gittik. Kahvaltı yaptık masayı topladık vs. Kahvaltı yaptığımız mutfak masasında kahve icilecekti ' kimler iciyor ' diye sordu kv. Ben içmeyecegimi söyledim. Kaynım görümcemi bir yere götürecekti. Bizi de eve bırakacaktı. Neyse ben hazırlandım çocuğu da hazırladım. Bir baktım görümcemin çocuğu uyanmış onu uyutamak için odaya gitti. Ben de su içmek için mutfağa gittim. Kapı kapalıydı. İçeriye girdim. Kv , kp , eşim ve kaynım kahve içiyordu. Önce suyumu ictim sonrada nasılsa bekleyeceğim diye oturdum yanlarına. Herkes sus pus. Eşim bana demez mi ' biz birşey konuşuyoruz , müsaade eder misin ' diye. O kadar moralim bozuldu. Öyle rencide oldum ki. ' öyle mi pardon ' dedim ve kapıyı kapatıp çıktım. Arkamdan ' pardon değil afedersin demen gerekiyor' diyor.
Hâlbuki az önc kahve içmeye ben de davet edilmiştim. Ben orada özel konuştuklarını nerden bilebilirdim. Ayrıca o şekilde bana tavır alması doğru muydu ? Beni kıracağına başka bir zaman konuşsalardı ne olurdu ? Ben mi alınganlık yapıyorum. Eşimin bu yaptığı normal birşey mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?