Biseksüel eş

Arkadaşlar selam herkese. Bu konuyu burdan tanınan bir arkadaşım için açıyorum. Kendisi açmak istemedi ifşa olmak istemiyor. O yüzden benden rica etti. Cevaplarınızı okuyacak.
Arkadaşım evli iki küçük çocuğu var ve yaşadığı şehirde bir üniversitede öğrenci. Okulunun bitmesine bir yıl kaldı. Geçtiğimiz hafta eşinin telefonuna bir bildirim gelmiş ve açıp baktığında dünyası başına yıkılmış....
Bu bildirim eş cinsel bir siteden gelmiş, açıp baktığında yüzlerce adamla mesajlaşmalar, görüşme talebi görmüş. Uygunsuz fotoğraflarını göndermiş. Aktif olarak belirtmiş kendisini. (anlatabilmişimdir umarım)
Hemen gidip göstermiş ve ailesini aramış onlar geldiğinde onlara da söylemiş ve boşanma davası açıp 15 gün sonraya gün almış.
Düzenli normal bir cinsel hayatları olduğunu ve hiç anlamadığını söylüyor. Çok şaşkın donmuş gibi. Kime nasıl açıklayacağım diyor. Okulda var bir taraftan. Bir taraftan çocukları. Okulu bitirip hayatını sürdürebilmesi için tavsiyelerinizi bekliyor.
Bu arada ailesi başka şehirde. Ailesinin yanına giderse okul kalacak ve emeklerim boşa gidecek diyor. Ailesi bu şehirde bırakmaz. Eşi ise kesinlikle reddediyor. Ağlıyor yalvarıyor. "sen beni beğenmediğini söylüyordun, psikolojim çok bozuldu" demiş. Arkadaşımın vermil olduğu cevapları tahmin edersiniz...
Yardımlarınızı bekliyor hanımlar.

1 yıllığına annesi gelsin yanında kalsın
Ya da yakın başka bir akrabası

O degil de hemen bir hastaneye gidip testler yapsın.
Escinsel iliskide hastalık geçme olasılığı çok yükseliyor, kendisi de eşi ile beraber olduğu için onada bulaşmış olabilir .
Yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla doktordunuz yanılmıyorsam. Eşcinsel ilişkide hastalık geçme olasılığı neden yükseliyor acaba? Daha öncede duymuştum bu durumu ama nedeni hakkında mantık yürütemedim.

Bence de bir erkekle aldatmış olması sorun, homofobik olduğum için değil, evliliğin başında yalanla başlandığı için sorun.Bu kadar ciddi bir şeyi evlenmeden önce konuşup kararı da karşı tarafa bırakması gerekirdi.Sadece cinsel aldatma değil kandırılma da var işin içinde.Ben biseksüelim ona göre karar ver denilmesi gerekir evlilik öncesi.Her insan bunu umursamayacak diye bir kaide yok sonuçta.

Yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla doktordunuz yanılmıyorsam. Eşcinsel ilişkide hastalık geçme olasılığı neden yükseliyor acaba? Daha öncede duymuştum bu durumu ama nedeni hakkında mantık yürütemedim.

Anal ilişki.

Vajina ve anüs tabakaları farklı,vajinanınki daha kalın diye hatırlıyorum.

Insallah saglıgına bisey olmamıstır kadının öncelikle.
Her begenilmeyen birey gidip hemcinsine yurumuyor.
Karsı cinsle yapsa dedıgıne bu Kucuk hak verıcem de, hemcınsleıne yurumus herıf. Pislik.

Insallah saglıgına bisey olmamıstır kadının öncelikle.
Her begenilmeyen birey gidip hemcinsine yurumuyor.
Karsı cinsle yapsa dedıgıne bu Kucuk hak verıcem de, hemcınsleıne yurumus herıf. Pislik.
Aynen öyle. Herkesin hayatında beğenilmediği zamanlar olmuştur. O zaman herkes kendi cinsi ile mi birlikte olsun. Net bir şekilde yönelimi buymuş ama kıza söylememiş. Çok üzgünüm onun için...

Arkadaşınızın düştüğü çok zor bir durum, hiçbir kadın düşmek istemezdi; öncelikle Allah yardımcısı olsun.🙏🏻
Boşanmaktan başka yapacak birşeyi yok, bu şekilde evliliklerini yürütmeleri çok zor. Bir de çocuklar var. En azından onlar da etkilenmeden bu evliliği kimseye bir açıklama yapmaya gerek duymadan “olmadı anlaşamadık” diyerek bitirmek. Madem böyleydi niye evlenir ki bu adamlar, onu da anlamam.
Arkadaşın için herşeyin hayırlısı olmasını dilerim...

Arkadaşınızın düştüğü çok zor bir durum, hiçbir kadın düşmek istemezdi; öncelikle Allah yardımcısı olsun.🙏🏻
Boşanmaktan başka yapacak birşeyi yok, bu şekilde evliliklerini yürütmeleri çok zor. Bir de çocuklar var. En azından onlar da etkilenmeden bu evliliği kimseye bir açıklama yapmaya gerek duymadan “olmadı anlaşamadık” diyerek bitirmek. Madem böyleydi niye evlenir ki bu adamlar, onu da anlamam.
Arkadaşın için herşeyin hayırlısı olmasını dilerim...
Teşekkürler. Umarım öyle olur🙏

Bence çok sağlıklı düşünüyor erkekle aldatmak ile kadinla aldatmak arasinda dağlar kadar fark var.arkadasiniza çok hak verdim.kadinla aldatmasina belki bir defa şans verebilirdi ama bu iğrenç durumun ne izahı ne affı olamaz Allah korusun.bu aldatmanin ötesinde cinsel yönelim ve cinsel kimlik durumunu açığa çıkarmış.en başta arkadaşınızı kandırıp paravan bir evlilik yapmis.yalan üstüne yalan.

😂😂😂😂

Bence ilk iş acilen bir dra gidip hpv, aids gibi. Cinsel hastalık testleri yaptırsın
Allah yardımcısı olsun
Ne pislik adammıs cocuklarının yuzune nasıl bakıyormus

Ne okuyor bölüm ne ?
Işletme vs falansa aöf den de devam edebilir.
Daha başka bir bölümse yatay geçiş isteyebilir olmazsa sadece Sınavlar için o Şehre gelir. O da olmadı 1 seneliğine ev tutar okula devam eder ailesinden biri de yanında olur.

Ailesine gerçeği söylesin adamdan da ayrılsın.

İşte tamda bu yüzden gereksiz yorumunuz zaten.
Fazla mı kraldan çok kralcısınız acaba?Başka mesajlarda kahkaha emojisi kullanan herkese tepki göstermelisiniz bu durumda ya da kendi akrabasından , arkadaşlarından örnek verenlere de.Zira arkadaşınızla ilgili değil verilen örnekler.Arkadaşiniza,ona yol gösterecek yorumlara odaklanın ,gereksiz polemiğe girmeyin.

Biz kime güvenicez artık ya eşimize,sevgilimize,dostumuza gerçekten inanamıyorum herkes şaka gibi :olamaz:

Back
X