Biseksüel eş

Ben sadece hepinize şunu soruyorum bu adam kocanız değil de oğlunuz olsa da aynı şekilde sırtınızdan atmaya mı bakardınız ben bu hanıma ne olursa olsun bu erkeği düzeltmek senin vazifen de demiyorum sadece bu olay öncesi nasıl bir ilişkiniz vardı bu emeği versen hak eder mi özünde nasıl bir insan diyorum ve tamam kadın çocuklarını alıp kurtarsın kendini bundan sonra o adama o çocukları rahatca gönderebilecekmi şu durumda asla oğlunu bile babasına bırakamayacak. Hayat boyu kurtulduk sanmalarina rağmen sıkıntı devam edecek bunun bir hastalık olduğunu düşündüğüm için bu şekilde yazdım adama hak verdiğim için değil

Bu nasil bir homofobik bir aciklamadir!! LGBT'liler pedofil degildir!! Ne demek kendi oglunu bile yollayamaz?
Bu ülkenin kanayan yarasidir incest, aile ici tecavüz. Ve bunu yapan hep heteroseksüel cikiyor. Hatta cogu dinine düskün. LGBTli olmak bir hastalik degil!!

Ben özgür konusma taraftariyim fakat bu yazdigin nefret sucu. Kibliyorum.

Kadın homofobik değil. Üzüldüğü tek şey böyle bir yönelimi vardı neden evlendi iki çocuk sahibi olduk diyor. Çok ciddi bir travma yaşıyor.

Iste diyorum, yönelimi ile ne alaka? Bir kadin ile aldatsa, bu sorulari sormayacakmiydi?

Sorun aldatmasi, bi olmasi degil.

Adam gay olsa, aynisini demem. O halde adamda, tipki bu kadin gibi, toplumun kurbani olurdu. Mecburen paravan evlilik yapma durumunda kalmistir derim.

Ancak bu konudaki adam bi. Her bi olan, partnerini aldatmiyor. Hadi diyelim en fazla artik bir kadin ile degilde, bir erkek ile beraber olmak isterse, bosanma diye birsey var.

Yani benim icin ha kadin ile, ha erkek ile aldatsin, fark etmez. Sonuc hep bosanma olur benim nezdimde.

Yani ben emin olamadım ama gay olsa kadınla ilişkiden imtina eder sanırım. Arkadaşımın söylediği şey ise, eşi çok istekliymiş, hatta kadın istemediğinde bile onu istekli hale getirmek için uğraşıyormuş.

Adam Gay değildir. Her iki cinsiyetide arzuluyordur. Kisaca Biseksüel işte. Bu sebepten arkadaşın haticeye değilde neticeye konsantre olsun. Adam aldatmış. Konu bu.

Kac defa aldatıldığını bilmediği icin Check up yaptırsin. Herhangi bir hastalik bulaşmış olabilir. Adam kadinlarla aldatmış olsaydi ayni yorumu yazardim.

Iste diyorum, yönelimi ile ne alaka? Bir kadin ile aldatsa, bu sorulari sormayacakmiydi?

Sorun aldatmasi, bi olmasi degil.

Adam gay olsa, aynisini demem. O halde adamda, tipki bu kadin gibi, toplumun kurbani olurdu. Mecburen paravan evlilik yapma durumunda kalmistir derim.

Ancak bu konudaki adam bi. Her bi olan, partnerini aldatmiyor. Hadi diyelim en fazla artik bir kadin ile degilde, bir erkek ile beraber olmak isterse, bosanma diye birsey var.

Yani benim icin ha kadin ile, ha erkek ile aldatsin, fark etmez. Sonuc hep bosanma olur benim nezdimde.
Evet bende bu şekilde düşünüyorum.

Bende tam tersi ya.İleride eşim beni bir erkekle aldatsa sanırım daha az incinirdim.Neden bilmem,belki kendi cinsimle aldatılınca bunu rekabet olarak görüyorumdur bilinçaltımda.

Galiba bende. Şimdi kesin birşey diyemem ama galiba eşim beni bir erkekle aldatsa bende daha az incinirdim.
Ama sonucda aldatma işte...aldatmanin siniflandirmasi olmuyor...
Karışık işler :/

O degil de hemen bir hastaneye gidip testler yapsın.
Escinsel iliskide hastalık geçme olasılığı çok yükseliyor, kendisi de eşi ile beraber olduğu için onada bulaşmış olabilir .
Umarım olmamıştır öyle birşey. Okuyor yazdıklarınızı araştırıyordu hangi bölüme gitmesi gerektiğini falan.

Umarım olmamıştır öyle birşey. Okuyor yazdıklarınızı araştırıyordu hangi bölüme gitmesi gerektiğini falan.
Kadın doğuma gidip açıkça anlatması gerekiyor .
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için kontrol istiyorum diye .
Merak etmesin ama hasta gizliliği var hic bir sıkıntı çıkmaz.

Arkadaşlar selam herkese. Bu konuyu burdan tanınan bir arkadaşım için açıyorum. Kendisi açmak istemedi ifşa olmak istemiyor. O yüzden benden rica etti. Cevaplarınızı okuyacak.
Arkadaşım evli iki küçük çocuğu var ve yaşadığı şehirde bir üniversitede öğrenci. Okulunun bitmesine bir yıl kaldı. Geçtiğimiz hafta eşinin telefonuna bir bildirim gelmiş ve açıp baktığında dünyası başına yıkılmış....
Bu bildirim eş cinsel bir siteden gelmiş, açıp baktığında yüzlerce adamla mesajlaşmalar, görüşme talebi görmüş. Uygunsuz fotoğraflarını göndermiş. Aktif olarak belirtmiş kendisini. (anlatabilmişimdir umarım)
Hemen gidip göstermiş ve ailesini aramış onlar geldiğinde onlara da söylemiş ve boşanma davası açıp 15 gün sonraya gün almış.
Düzenli normal bir cinsel hayatları olduğunu ve hiç anlamadığını söylüyor. Çok şaşkın donmuş gibi. Kime nasıl açıklayacağım diyor. Okulda var bir taraftan. Bir taraftan çocukları. Okulu bitirip hayatını sürdürebilmesi için tavsiyelerinizi bekliyor.
Bu arada ailesi başka şehirde. Ailesinin yanına giderse okul kalacak ve emeklerim boşa gidecek diyor. Ailesi bu şehirde bırakmaz. Eşi ise kesinlikle reddediyor. Ağlıyor yalvarıyor. "sen beni beğenmediğini söylüyordun, psikolojim çok bozuldu" demiş. Arkadaşımın vermil olduğu cevapları tahmin edersiniz...
Yardımlarınızı bekliyor hanımlar.
Kendi okulunu bitirsin Anladığım kadarıyla ailesi herkes her şeyi biliyor gün almasına rağmen hala kendi evinde demek ki boşanmayı tam olarak kendi de istemiyor hem ailesi neden götürmemiş hala o yüzden çoçukları ve kendi için 1 yıl idare etsin okulunu bitirsin bunu demek ne kadar doğru bilmiyordum ama bu zamana kadar bir şey anlamamış madem ve %100 emin değil anladığım kadarıyla bir yandan da eşine de inanmak istiyor bence 1 şansı çocukları da hak ediyor hem bu 1 yılda eşinin tavırlarına göre karar verir

Son düzenleme:
Ay yeri değilde dünde bir eş cinsel eşimi taciz etmiş,herif elden gideyeah diye gülme krizine girdim. Adamida görsen kurt bıyık,sert bi abimiz diyoduk meğerse abla çıktı diye şok geçirmiş. Konuyu okunca aklima geldi yine. Boşansın tabikide kessinlikle affetmesin. Zaten insanin midesi almaz ya bu ne🤢

Kendi okulunu bitirsin Anladığım kadarıyla ailesi herkes her şeyi biliyor gün almasına rağmen hala kendi evinde demek ki boşanmayı tam olarak kendi de istemiyor hem ailesi neden götürmemiş hala o yüzden çoçukları ve kendi için 1 yıl idare etsin okulunu bitirsin bunu demek ne kadar doğru bilmiyordum ama bu zamana kadar bir şey anlamamış madem ve %100 emin değil anladığım kadarıyla bir yandan da eşine de inanmak istiyor bence 1 şansı eşi de çocukları da hak ediyor hem bu 1 yılda eşinin tavırlarına göre karar verir
Ailesine söylemedi henüz,yalnızca eşinin ailesi biliyor. Aynı evde değiller dava açtığı gün eşini göndermiş.

Arkadaşlar selam herkese. Bu konuyu burdan tanınan bir arkadaşım için açıyorum. Kendisi açmak istemedi ifşa olmak istemiyor. O yüzden benden rica etti. Cevaplarınızı okuyacak.
Arkadaşım evli iki küçük çocuğu var ve yaşadığı şehirde bir üniversitede öğrenci. Okulunun bitmesine bir yıl kaldı. Geçtiğimiz hafta eşinin telefonuna bir bildirim gelmiş ve açıp baktığında dünyası başına yıkılmış....
Bu bildirim eş cinsel bir siteden gelmiş, açıp baktığında yüzlerce adamla mesajlaşmalar, görüşme talebi görmüş. Uygunsuz fotoğraflarını göndermiş. Aktif olarak belirtmiş kendisini. (anlatabilmişimdir umarım)
Hemen gidip göstermiş ve ailesini aramış onlar geldiğinde onlara da söylemiş ve boşanma davası açıp 15 gün sonraya gün almış.
Düzenli normal bir cinsel hayatları olduğunu ve hiç anlamadığını söylüyor. Çok şaşkın donmuş gibi. Kime nasıl açıklayacağım diyor. Okulda var bir taraftan. Bir taraftan çocukları. Okulu bitirip hayatını sürdürebilmesi için tavsiyelerinizi bekliyor.
Bu arada ailesi başka şehirde. Ailesinin yanına giderse okul kalacak ve emeklerim boşa gidecek diyor. Ailesi bu şehirde bırakmaz. Eşi ise kesinlikle reddediyor. Ağlıyor yalvarıyor. "sen beni beğenmediğini söylüyordun, psikolojim çok bozuldu" demiş. Arkadaşımın vermil olduğu cevapları tahmin edersiniz...
Yardımlarınızı bekliyor hanımlar.
Anlaşamadık ayrıldık desin kimseye herşeyi açıklamak zorunda değil 1 yıl arkadaşınızın ailesi gelse beraber yaşasalar okul bitince memlekete geri dönseler olmaz mı acaba

Ailesine söylemedi henüz,yalnızca eşinin ailesi biliyor. Aynı evde değiller dava açtığı gün eşini göndermiş.
Hımmm ben o zaman yanlış anladım yazdıklarını ben her şeye rağmen aynı evde sanıyorum hala 1 yıl çoçukları için idare etsin yadaBu dönem idare etsin 2. Dönem içinde hocalarıyla konulsun vize ve finale tek gelsin devamsızlığı idare etmek için rica da bulunsun

Sonuçta adamın içinden gelen dürtüsel bir şey, onun da yapabileceği bilişi yok. Belli ki engelleyemiyor. Arkadaşınız ya böyle kabul edecek ya da bırakacak. Düzeleceğini beklemek saçma olur

Sonuçta adamın içinden gelen dürtüsel bir şey, onun da yapabileceği bilişi yok. Belli ki engelleyemiyor. Arkadaşınız ya böyle kabul edecek ya da bırakacak. Düzeleceğini beklemek saçma olur
Onda bir sorun yok zaten. Sorun aldatmış olması. Hiç evlenmemek ya da kendine engel olamıyorsa aldatmak yerine boşanmak gibi seçenekleri vardı.

Evet haklı olabilirsiniz de sağlıklı düşünemiyor şu anda. Çok çok kötü bir durumda
Bence çok sağlıklı düşünüyor erkekle aldatmak ile kadinla aldatmak arasinda dağlar kadar fark var.arkadasiniza çok hak verdim.kadinla aldatmasina belki bir defa şans verebilirdi ama bu iğrenç durumun ne izahı ne affı olamaz Allah korusun.bu aldatmanin ötesinde cinsel yönelim ve cinsel kimlik durumunu açığa çıkarmış.en başta arkadaşınızı kandırıp paravan bir evlilik yapmis.yalan üstüne yalan.

Açıkçası ben arkadaşınızın ailesinin okulunu bıraktırıp yanlarına taşınması için zorlayacağını sanmıyorum. Bence ailesi bir şekilde destek olacaktır. Boşanmadan sonra çocuklarının bakımı için nafaka alacak zaten. Boşanma nedeninin mahkemeye açıkça belirtir ve o mesajlaşmaları kanıt olarak sunabilirse tazminat da alır. Ailesine de anlaşamadık der. Bu şekilde evliliğini sürdürebilmesi zor.

Back
X