- 9 Eylül 2013
- 247
- 53
- 43
- Konu Sahibi PinkysWorld
-
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
SANA İLGİ DUYMAM MERAK ETME.......
saol ya valla duysan napardımumarım doğru şeylere yönlendirirler sni özgürlük bilmem ne diye belki bi anlık geçici hedeflerle hayatın mahvolmaz....burada bazıları çok güzel ılımlı şeyler söyler.. kendi yakını olsa kmbilir ne hale gelir.. bence dr. git ve yönelimini değiştir.. ki lezbiyen değilim biseksüelim diyorsun...
saol ya valla duysan napardımumarım doğru şeylere yönlendirirler sni özgürlük bilmem ne diye belki bi anlık geçici hedeflerle hayatın mahvolmaz....burada bazıları çok güzel ılımlı şeyler söyler.. kendi yakını olsa kmbilir ne hale gelir.. bence dr. git ve yönelimini değiştir.. ki lezbiyen değilim biseksüelim diyorsun...
yakını olsa üzülür tabi biz iyi bişey süper bişey demiyoruz ama olduysa napalım onu konuşuyoruz burda
Türkiyeden mümkün olduğunca uzaklara kaçın...
LGBT sayfalarında ya da forumlarda falan yazılanları bir oku, incele bir süre. Kendine yakın gördüğün bir kişiyle fikir alışverişinde bulun. O ne hissetmiş, ilk zamanlarda nasıl fark etmiş, ilişki kurduğu insanlar ne düşünüyormuş falan... Ama daha çok yazdıklarından kendine yakın olan kişileri seç ki kendinde olanı ayırt edebilmene yardımcı olsun. Psikolojik bir geçiş de olabilir şu an yaşadığın gerçekten biseksüel veya lezbiyen de olabilirsin, bence bir kadınla duygusal bir şeyler yaşamaya yaklaştığında anlarsın bunu en iyi, ne bileyim mesela öpmek mideni bulandırabilir ya da zevk verebilir. Ben bir kadını öpsem, ıyhh düşünmesi bile kötü ama sen eğer bundan zevk alıyorsan o yoldan al yürü devam et, doğru yoldasın
Bir de benden sana tavsiye, arkadaşlarına söyleme hemen. Kız arkadaşların bir kere senden uzaklaşır çünkü kendilerini risk altında görürler; sanki tüm erkek arkadaşlarımızla duygusal olarak bir şeyler yaşıyormuşuz gibi... Erkekler de ne kadar çirkinleşebileceklerini çok yakın zamanda gördüm söylemek istemezsin. Emin olana kadar sadece seninle aynı hisseden birilerini bulursan onunla konuş.
Zor bir yol bu ülkede, kolay gelsin sana
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
inşAllah arkadaşımGidip geliyorum zaten Fransaya ilerdede Fransa yada New Yorkta yaşıycam inşallah
merhaba:)
öncelikle eşcinsellikten sapkınlıkmış,suçmuş gibi bahseden bir arkadaşın yorumlarını okudum. hiçbir şeyi kınamamak gerekir, kimsenin çocuklarının heteroseksüel olacağının garantisi yok. yargılamak çok kolay da, kınadığınız şeyi yaşamazsınız umarım.
konuya dönersek, elbette bu bir hastalık filan değil, bence de bir uzmandan yardım almalısınız, ama heteroseksüel olmak için değil, yalnızca kendinizi bulmanız için. biseksüelseniz biseksüelsinizdir. bu tedavi ihtiyacı olan bir durum değil. bir tane arkadaşım var, biseksüel, ama kendisi erkek. bana bunu ilk söylediğinde gayet açık görüşlü bir insan olmama rağmen şaşırmıştım. şaşırma sebebim etrafımda böyle bir durumu hiç duymadığım içindi. eminim bilmediğim birçok heteroseksüel olmayan arkadaşım vardır ama bunu paylaşmak ülkemizde maalesef büyük sıkıntı.zaten sadece iki arkadaşı biliyordu durumu,feminen hareketleri filan da yok sanıldığı gibi. neyse konuya dönersek kendisi biseksüel ama kadınlardan daha çok erkeklere ilgi duyuyor. hatta bazı sitelerden birileriyle tanışıp bir şeyler yaşadığından bahsetmişti ve çok mutluydu. bir kadınla bir erkek nasıl ilişki yaşarken çok mutlu oluyor, problemleri olduğunda üzülüp acı çekiyorsa o da erkek arkadaşıyla yaşadığı duygusal olaylarda aynı şeyleri hissediyordu gördüğüm kadarıyla. yani bunun cinsellikten öte bir boyutu da var. fakat şunu söylemem gerekir ki, 20 yaşındaymışsınız, oldukça gençsiniz. bunun bir kimlik arayışı olduğu kanaatindeyim daha çok. eğer bir uzmana danışıp yolunuzu aydınlattıktan sonra biseksüel olduğunuzdan emin olursanız da bunu bir problem olarak görmeyin, dünyada bilinenden çok ama çok daha fazla heteroseksüel var. yalnızca yargılanmaktan korkup söylemeye çekiniyorlar. bedeniniz de, hayatınız da, kalbiniz de size ait. mutlu olacağınız şekilde yaşayın. sevgiler :)
evet kimseye söyleyemembasıtrmaya çalışcam başka çarem yok
siz heteroseksüel ve lezbiyenlik kavramı arasındaki farkı bilemeyecek kadar bilginiz yoksa yoruma değer değil...ama şunu belirteyim birisi doğuştan gelen diğeri sonradan.. bu konu sahibi eğer hetero olsa normal olarak yönelimiyle mutlu olmalısın derdim.. elinde değil ama baştan beri öyle bi olgu yokken sonradan oluşuosa bu psikolojik, ve diğer çevresel etkilerdir. en doğru şey istediğini yap demektense elinden geldiğince buna kapılmamaya çaba göstermesi ve tedavi olmasıdır......bugüne kadar yokmuş yeni oluşmuş.....20 yıldır olmayıp şimdi oluşması hetero olması mı... herkesin başına herşey gelebilir.. umarım olmaz derken olurda görürsün gibi çatırtıları duyuyor.. EŞCİNSEL OLMASI FORUMA YORUM YAPARAK ONA İSTEDİĞİNİ YAŞA DİYENLERİ MUTLU EDECEKSE BANANE YAŞASIN :)))
siz heteroseksüel ve lezbiyenlik kavramı arasındaki farkı bilemeyecek kadar bilginiz yoksa yoruma değer değil...ama şunu belirteyim birisi doğuştan gelen diğeri sonradan.. bu konu sahibi eğer hetero olsa normal olarak yönelimiyle mutlu olmalısın derdim.. elinde değil ama baştan beri öyle bi olgu yokken sonradan oluşuosa bu psikolojik, ve diğer çevresel etkilerdir. en doğru şey istediğini yap demektense elinden geldiğince buna kapılmamaya çaba göstermesi ve tedavi olmasıdır......bugüne kadar yokmuş yeni oluşmuş.....20 yıldır olmayıp şimdi oluşması hetero olması mı... herkesin başına herşey gelebilir.. umarım olmaz derken olurda görürsün gibi çatırtıları duyuyor.. EŞCİNSEL OLMASI FORUMA YORUM YAPARAK ONA İSTEDİĞİNİ YAŞA DİYENLERİ MUTLU EDECEKSE BANANE YAŞASIN :)))
Bağnaz bi insan değilim ama tekrar tekrar okudukça gerçekten geriliorm..ve seni anlamazlar falan filanlara şaşırıorm.. Böyle yapıldıkça bu karışıklığı yaşayan gençler ve çocuklar o yolda hak verenler var diye ısrarla gidecek.. Bu hormonal olsa bu yaşa kadar tespit edilerek tedavi edilirdi.. Bu özentilik.. Herşeye doymuşluk ve yeni arayışlar.. Arkadaşlar kardeşlerimiz var çocuklarınız olacak... Ve ister misiniz gay yada lezbian olsun??? Dini açıdan değerlendirmek bana düşmez.. O kadar yeterli değilim belki ama insancıl açıdan hormonal bi sorun yoksa normal diye alkış tutmamalı yol göstermeliyiz bence...gay arkadaşarınızdan uzak durun bence...
Homosu,bisosu,heterosu...
Hay maşAllah,Türkçe lugatımıza neler girmiş bizim vallahi.
Normalde biriyle mesajlaşırken Türkçe yi katlederiz,ama iş entel kelimelere gelince bi ton kelime üretiriz.
Heteroseksüel,biseksüel,homoseksüel....(yanlış yazmışımdır belkide: )
Bir sürü şeylerler öğrenmişiz,bizi avrupa birliğine neden almıyorlar acaba hala?
Günümüzde bir ekmeğin fiyatını bilmeyecek kişileriz belkide,ama heterosu,bisosu,homusu almış başını gidiyor pes,içim şişti bu kelimelerin anlamlarını okudukça.
Ne çok şey biliyormuşuz biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?