Biseksüelim

ülkede herkes heteroseksüel...ötekileştirilen azınlık(!) grupsa özenti, sapkın, hasta (görmezden gelmeye bayılırız, aman bizde olmaz öyle eşcinsel durumlar...(zaten biz dört dörtlük bir ülkeyiz işsizlik sıkıntısı, çocuk gelinler, kadın cinayetleri vs. olmadığı gibi eşcinsellik de yok bizde!)

Böyle durumlara bakış açısı şu açılan konuda bile ortaya kondu. Ota çöpe dert denilip konu açılan sayfada, konu sahibinin çevresiyle paylaşmaktan tereddüt ettiği bir durumu burda açmasıyla agresif tutumlu cevaplar, alay ediliyor sanmalar sanki eşcinsel insan hiç yok da burada dalga geçmek için konu açılmış gibi...ki bence biseksüellik/eşcinsellik bir dert değil insanların dayatması ile sorunmuş gibi algılanıyor.

Eşcinsellik/Biseksüellik hastalık değil, nasıl heteroseksüel olmak doğuştan gelmişse yani bir kadın olarak bir erkeğe aşık olacağınızı hesaplamadan içgüdüsel olarak yaşıyorsanız eşcinsellik de aynı şekilde insanların içinde var olan bir durum. Ama toplum olarak ötekileştirildiği ve görmezden gelindiği için, insanlar hislerini açıkça yaşamıyor NEDEN çünkü bu durumu ötekileştiren toplumun deyimiyle "eşcinsellik sapkınlık". Bırakın artık bazı şeyleri görmezden gelmeyi, çevrenizde bile olabilir gelecekte ailenizde olabilir kınadığınız şeyler başınıza gelirse bir gün, el uzatmak yerine karanlıklara itmeyin insanları, biraz bilinçli olun. Size zorla birisi hemcinsinize ilginiz olması gerektiğini dayatsa hoş mu? Aynı şekilde eşcinsel birine de mutlaka karşı cinse bir şey hissetmesi gerektiği konusunda dayatmanız kesinlikle ters ve anlamsız.

Konu sahibi arkadaşım, LGBT derneklerine gidip oradaki insanlarla tanışıp kafandaki soru işaretlerini giderebilirsin. Profosyonel bir yardım da alabilirsin psikologlardan, yani yaşayacağın süreç için destek alabilirsin. Sen burda görüldüğü gibi tü kaka bir şey yapmıyorsun. Sakın kendini kötü hissedip, anormal olduğunu düşünme. Destek alırken heteroseksüel olmam gerek mantığıyla değil de cinsel kimliğini aramak maksatlı destek al.

Birbirimizi yargılamadan, tercihlerimize saygı duyacağımız günler hiç gelmeyecek gibi hissediyorum böyle konulara gelen yorumları gördükçe üzülüyorum. Mantık çerçevesinde düşünüp, arkadaşımıza iyi niyetle yaklaşan tüm KK kadınlarını öpüyorum

desteklerim derken ??? sevgi falan değil gay ve lezbiyenlik sadece cinsel bi tatmin olan ilişkileri canlandırıyor gözümde... aşk filan.. neyse ya ok destekleyin.. yani oğlun bi erkekle gelse odasına gire vs vs aa aferim mutlu olduğun şeklde yaşa der destek mi vereceksn

tamm özgürce yaşayın.... ama bu kadınlar kulübü olmasın.. kadınlara ilgi duyuyorum diosunuz.. yani erkeklerin duyduğu ilgi oluyo bu.. o zaman burada bulunman ne kadar doğru bilemem.. o zaman gay olanlar da bu sitede olmalı.. onlar kadın gibi.... lez, gay, homo bilmem daha neler varsa haydi toplaşıp sohbet edelim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trans olmadığı sürece kadının kadına ilgisi olması, aşık olması onu erkekleştirmez kadın yine kadındır. Gayler kadın gibi değildir, transeksüeller yani kendisini karşı cinse ait hisseden kimseler kadın veya erkek gibidir. Bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen.

Burası kadınlar kulubu, heteroseksüeller kulubu varsa buyrun sizi oraya alalım...

Yazıp yazmamak konusunda bende çok gittim geldim.
Bu durum hastalık mı? Eğilim mi? Sapkınlık mı? Yoksa Doğuştan gelen bir durum mu bilmiyorum, yaşamadım, yaşayana tanık olmadım ve kimsenin yaşamasını da istemem..
Ama verebileceğim tek tavsiye var emin olmadan kendinizi buna şartlandırmayın,
Tavsiye edilen sitelere girmeden, o tür yaşam koşullarını araştırmadan, makaleleri vs okumadan, o tür arkadaşlıklar edinmeden önce yapmanız gereken ilk ve en önemli iş bu konuda sizi tanıyacak ve durumunuza kesin tanı koyacak bir uzamana gitmenizdir.

Bu durumdan mutlu musunuz yoksa değil misiniz bilemem ve her iki durumda da sizi yargılamak bana asla düşmez.
Kendimi düşünerek konuşuyorum ALLAH göstermesin başıma öyle bir şey gelmesini şahsen ben istemem ve o yüzden sizin de istemeyeceğinizi düşünerek yazıyorum.
Zira belki düşündüğünüz gibi değilsinizdir de psikolojik bir baskı, ortam, arkadaş vs gibi çeşitli unsurlar aklınızı karıştırmış olabilir.
Ama kendinizi, tam emin olmadan buna şartlandırırsanız bir zaman sonra önünü almak sizin için zorlaşabilir.

O yüzden burada yazmadan ve kendinizi her hangi bir kavrama yönlendirmeden önce varsa bir büyüğünüze danışarak yoksa da kendi başınıza bir uzamana mutlaka gidin ve önce içinde bulunduğunuz durumu kesin olarak öğrenin.

konuyu okurken hemen altdaki yorumlara bir baktım yoksa konu kitlenir yok bilmem ne ya bir durun Allah aşkına ya hemen ne kızın üstüne atlıyorsunuz yardım istemiş bizden belkide bizim vericeğimiz fikirlerle bu gibi yaklaşımlarından vazgeçicek soğuyacak ne biliyorsunuz. konu sahibine söyliceğim sözlere gelirsek bence hemen karar verme kendi şartlandırma belkide pskolojik sorunların vardı o yüzden böyle oldun zaman herşeyin ilacı yada bir pskoloğa gitmeni öneririm sana daha çok yardımcı olucaktır

ay cnm bn öyle değilim olsaydm bu alanda destekler dilediğini yaşa tadını çıkr derdm.....sizler gibi

İnsanlar cinsel dürtülerini kendileri seçmezler..Her ne kadar bir çok kişi bunu hastalık olarak görse bile bu bir hastalık değil yaradılış şeklidir. Eş cinselliği yok saymak sadece hayatın gerçeklerine gözlerini kapamaktır.

Arkadaşım sen farklısın, farklı yaratılmışsın.. Bunun için suçluluk duymana gerek yok.. Yaşını bilmiyorum belki gelip geçici belki kalıcıdır..

Yapman gereken öncelikle kendini bu şekilde kabullenip mutlu yaşamak.. Toplum seni asla senin gözünle görmez.. İnsanların sana haksızlık etmesine izin verme..

Bu arada Eş cinselliğe ön yargıyla yaklaşa arkadaşlara "BOBY İÇİN DUA ET" filmini şiddetle öneririm..

helal olsun size. ben de kendini dört dörtlük gören kadınların saçma sapan, cahilce ve empatisiz yazdığı yorumlar nedeniyle siteden soğuyorum. bu ne ön yargı ya. insanlar olağan dışı durumlarını paylaşabilir, dertleşmek ve kendi gibi olan kişilerin varlığının olup olmadığını sorgulayabilir. bölüm başlığı ' bir derdim var' değil mi?

hemen 'bu konu kapanır' ' burası Türkiye' falan gibi yorumlar. onun için ülke olarak bir adım ileri gidemiyoruz zaten. herkesi kendimize benzetmeye çalışmaktan yorulmadık mı? kaç milyon kişi yaşıyoruz şu ülkede herkesin aynı olması mümkün mü? cinsellik kısmına konu açarlar hemen yadırganır, zar diktireceğim derler hemen taşa tutulur. madem kaldıramayacaksınız konu içeriğini, o zaman okumayın, geçin kardeşim. yok illa kocamı çok seviyorum, kocamla kavga ettim, çocuğum şöyle, arkadaşım şöyle mi olacak mevzular. hayat bu kadar değil. kimseyi yadırgamayın, yargılmayın. Allah başınıza getirmeden ölmezsiniz şayet.

eleştirilerinizi ve düşüncelerinizi kalp kırmadan saygı ile belirtin lütfen. insanlık bunu gerektirir. yaradılanı da yaradandan ötürü sevin ve sayın. yargılamak bize düşmüyor çünkü.

O zaman sizin oglunuz bir kiz ile eve geldiginde siz hemen yatak odusunu gösterip " aferin mutlu ol oglum" mu diyorsunuz? Gey olmak neden her zaman seks'e baglaniyor? Nasil heteroseksüel insanlarda hersey seks degilse, geylerdede böyle degil.

Galiba Türkiyede anne olarak karsini döven, aldatan, kumarbaz,kaç sefer ayrilmis evlenmis,... oglunun desteklenmesi normal (nede oglun oluyor o zaman, yani satsan satamazsin anne olarak). Oglun gey çikarsa aman aman anne olarak artik sirtini çevirmen gerek çünkü gey olmak kaka, igreç. Gerçekten çok ilginç bir durum.

Benim soruma neden cevap vermek istemiyorsunuz? Madem gey olmak sadece özenti, kendini tatmin etmek icinmis, neden irak gibi ülkelerde gey insanlar var? Birçok gey var, ailelerini kaybetmisler sirf gey olduklarindan dolayi. Böyle nasil bir özenti olabilir? Kim istiyerek gey olmak isterki?

Canım,şimdi sana ablaların yazmış ya,bu bir tercihtir,olabilir,Türkiye de hoş karşılanmaz,herkesin kendi hayatı.........
Şimdi sen buraya evli erkekle beraberim veya kaynanamdan dertliyim diye konu aç,gör sen o tercih meselesi ,herkesin kedi hayatı filan diyenlerin çoğunu.Hiçbiri kendi evladının kardeşinin böyle olmasını hoş karşılamaz.Türkiye de de kimseyi afaroz etmiyorlar.Bu ülke yıllarca,Zeki Müren i,Bülent Ersoy u alkışladı albümlerini aldı.Fatih Ürek,aydın,Cemil ipekçi..... onu bırak etraf travesti,homoseksüel,biseksüel,lezbiyen dolu.Zorluk çekiyor yadırganıyorlardır ama hayatımızda var.Kimse bu saydığım sanatçıları bu özelliklerinden dolayı taşlamıyor.

Senin meselene gelirsek,Herşeyden önce karşı cinsle bir cinsel tecrübe yaşayıp,önce ne hissettiğini,algılaman gerek.yazdığın yorumlardan anladığım kadarıyla,sen kimlik kargaşası yaşamıyor, durumunun farkındasın.Savunmaların,bu konudaki bilgin epey bir deneyim kazandığını gösteriyor.Eğer ben halimden memnunum diyorsan,bu bir hastalık veyahormonal,psikolojik şu bu değil diyorsan,dini ve toplumsal boyutu umrumda değil de diyorsan,ben her zorluğa göğüs germeye hazırım gibi bir kahramanlığa da hazırsan, o sana önerilen bu tür insanların olduğu gruba dahil olup,onların etkinliklerinde bulunup,yeni senden insanlar tanıyabilir hayatını devam ettirirsin.Çünkü tercih kısmı budur işin.Bu şekilde yaşamayı tercih etmek.

Yok abla ben böyle olmak istemezdim ama dürtülerim bu yönde fakat ben böyle olmak istemiyorum,dünya üzerindeki denge doğrultusunda her normal insan gibi bir erkek tarafından sevilmek,bir erkek ile evlenip,annelik gibi mukaddes bir duyguyu yaşamak,evladıma anne baba olmayı,aile kavramını da öğreterek yaşamk istiyorum diyorsan,DOKTORA GİDECEKSİN.Bu tür gruplardan uzak duracaksın.Çoğunluktan etkilenmek,topluluk psikolojisi kavramları senin eğilimini tetikler.HERŞEY BEYİNDE BAŞLAR BEYİNDE BİTER.Kilo alma olayı bile beyinle alakalı bir dürtüdür.Yeme dürtüsü.Gittiğin uzman,çocukluğunda yaşadığın,genç kızlığında yaşadığın bir olay veya bulunduğun çevrenin faktörlerini süzgeçten geçirmene yardımcı olur.

Bak tatlım,insanlar dişi ve erkek olarak doğar ve ürerler.Bir de çift cinsiyetli doğanlar var.Yani hem vajina hem penisle doğan.Bu Allah'tandır.Allah tan dahi olsa,ameliyatla tedavi olma şansı var.Bunun dışındakiler Allah tan doğuştan değil,birtakım faktörlerden oluşan dürtülerdir.Ben de sana diyebilirim git nasıl istiyorsan yaşa.Senin hayatın.Milleti umursama.Sen bildiğini yaşa.Peki,kendi iç dünyana nasıl kabul ettireceksin.Nasıl başa çıkacaksın.İnsan kendini iyi hissetse,karşısına çıkan 5 kişi solgun hasta görünüyorsun dese,hemen üstüne hastalık psikolojisi çökerken,senin için çok güzel bir elbiseyi giydiğinde,bütün gün karşılaştığın her insan elbisen yakışmamış güzel değil deyip etkilenirken,nasıl olacakta milletin lafına toplumun değer yargılarını hiçe sayarak mutlu olacaksın.Bak sen daha internetteki bir sitenin forumundaki yorumları kaldıramıyorsun.Önündeki koca hayatta karşına çıkan yüzlece insanın verebileceği tepkileri nasıl kaldıracaksın.İnsanlar bir kaynanayla başa çıkamazken,sen onca insanla nasıl başa çıkacaksın.

Sana tavsiyem,doktora git,erkek arkadaş edin,bu yoldan geçmiş ve samimi bir dille tüm yaşadıklarını kaleme almış insanların kitaplarını oku.Ve bu durumu sana normalleştiren,senin tabii hakkınmış gibi gösteren herşey ve herkesten uzaklaş.Dini konuya girmeyin diyorsun ama,inancın ne yönde bilmiyorum ama yine de sana şöyle bir ufak yorum yapayım.Din bizim hayatımızın içinde.Neye kime inandığımız değil,inandığımız birşey olması önemli.Ki Allah a inanan biriysen,biz hapşurduğumuzda bile çok yaşa diye temennilerde bulunan,besmele çeken,her işte hayır ve şer arayan insanlarken,en ufak bir dara düştüğümüzde veya bir dileğimizin gerçekleşmesi için semaya ellerimizi açıp Allah a dua ederken,nasıl olur da hayatımızla ilgili önemli bir mevzuda Allah ı inandığımız şeyi dışarıda bırakırız.Ben sana dini yorum veya günah şu bu demeyeceğim.Neyin günah neyin sevap olduğunun takdiri Allah'ındır.Sadece şu tavsiye de bulunacağım.Dua et.Çok çok çok dua et.Allah'ım bana beni üzmeyecek benim için hayırlı olacak,dışlanmayacağım yolu göster ve yardımcım ol diye dua et.

ay cnm bn öyle değilim olsaydm bu alanda destekler dilediğini yaşa tadını çıkr derdm.....sizler gibi

Ben de sizin gibi heteroseksüel bir bireyim, yani erkeklere ilgi duyuyorum duygusal olarak. Ama aramızdaki fark; sizin gibi kendime müslüman değilim, herkesi anlamaya çalışıyorum. Arkadaşın hisleri utanılacak bir şey değil onu vurguladık burada ama siz demek ki ancak başınıza gelirse idrak edebileceksiniz durumu o da kendi çıkarlarınız uğruna, yazık.

sen kendini bulmuşsun tatım bence akışına bırak. doktorluk falan bir durum da yok ortada.. kendi cinsine ilgi duyman ne bir hastalık ne de bir tercih.. toplumumuzda klişeleşmiş kelimeler artık bunlar "kişinin kendi tercihi" falan... tercih mercih değil.. tamamen duygularının seni yönlendirmesi.. nasıl ki birşeye üzüldüğümüzde ağlıyorsak, sevindiğimizde gülüyorsak ve bunlar bir hastalık değil normal duygularsa, senin kendi cinsine karşı yakınlık hissetmen de bu kadar doğal birşey.. canını sıkma hiç sen olur mu ??

Senimi yiyicem ben burda? Site yöneticisi flan olsan tamamda sanane ya

Senimi yiyicem ben burda? Site yöneticisi flan olsan tamamda sanane ya

Sakin kalınız, PinkysWorld. Ne yazık ki, bu forumda bazı arkadaşlarımız sadece kendi hayatlarının ve yaşadıklarının doğru, diğerlerinin ise kabul edilemez ve dışlanması/ötekileştirilmesi gerektiğine inanıyor. Bunu görmek üzücü ama sizi yıpratmamalı. Siz neyin ne olduğunun farkında ve bilinçlisiniz. Kimsenin bu durumu seçme hakkı yok, olamaz da. Bunu inkar etmek, kendini inkar etmektir. Daha önceki mesajımı tekrara geçmeyeyim diye fazladan bir şey yazmayacağım. Yalnızca soğukkanlı kalınız rica ederim.

sayın konu sahibi dini inancınızın olup olmadığını bilmiyorum ama eğer Müslüman sanız kadının kadınla erkeğin erkekle sevişmesi haram bunu bu konuya yazmak benim borcum

yok eğer hıristiyan vs. diyecekseniz hz. muhammed mustafa sav. mağriple maşriğe peygamber olarak gönderildi yani islamdan sonra diğer dinler geçersiz peygamberimiz gelince ona tabi olunması gerektiği incil ve zeburdada yer alır buda dip not.

kimliğimde müslüman yazıyo hanımefendi ama ben inanırım yada inanmam burda kimseye açıklamak zorunda olduğumu düşünmüyorum

Her konuyu dine bağlamak zorunlumu bu sitede ? size göre müthiş birşey yapıyo olabilirsiniz belki sevap işledğnizi bile düşünüyosunuz bunu yaparak ama bu size göre ve sizin doğrularınız ben bu konuyu açtığıma pişman değilim zaten kadınların bakış açısını öğrenmek içinde açtım ve öğrendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…