- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.812
- 733
- Konu Sahibi PinkysWorld
-
Hayir bagnaz bir insansiniz. Madem gey olmak özenti oluyor, irak gibi ülkelerdi gey olanlari öldürüyorlar ve yinede orda geyler yasiyor. Gey olmak çokmu harikada özenti olsun? Gey olarak güzelmi, zenginmi oluyorsun? Hayir, gey olarak ötekilestiriliyorsun, dislaniyorsun, eger birini seviyorsan askini doya doya yasiyamiyorsun,...
Gey olmak hormonal birsey degil, nasil hetereseksüel olmak hormonal birsey degilse. Eger benim çoçugum gey olursa elbette sevinçten zipliyacak halim yok fakat ben çoçugumu öyle kabul ederdim ve desteklerdim. Cocugumun mutlulugu herseyden daha önemli bence.
tamm özgürce yaşayın.... ama bu kadınlar kulübü olmasın.. kadınlara ilgi duyuyorum diosunuz.. yani erkeklerin duyduğu ilgi oluyo bu.. o zaman burada bulunman ne kadar doğru bilemem.. o zaman gay olanlar da bu sitede olmalı.. onlar kadın gibi.... lez, gay, homo bilmem daha neler varsa haydi toplaşıp sohbet edelim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trans olmadığı sürece kadının kadına ilgisi olması, aşık olması onu erkekleştirmez kadın yine kadındır. Gayler kadın gibi değildir, transeksüeller yani kendisini karşı cinse ait hisseden kimseler kadın veya erkek gibidir. Bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen.
Burası kadınlar kulubu, heteroseksüeller kulubu varsa buyrun sizi oraya alalım...
ülkede herkes heteroseksüel...ötekileştirilen azınlık(!) grupsa özenti, sapkın, hasta (görmezden gelmeye bayılırız, aman bizde olmaz öyle eşcinsel durumlar...(zaten biz dört dörtlük bir ülkeyiz işsizlik sıkıntısı, çocuk gelinler, kadın cinayetleri vs. olmadığı gibi eşcinsellik de yok bizde!)
Böyle durumlara bakış açısı şu açılan konuda bile ortaya kondu. Ota çöpe dert denilip konu açılan sayfada, konu sahibinin çevresiyle paylaşmaktan tereddüt ettiği bir durumu burda açmasıyla agresif tutumlu cevaplar, alay ediliyor sanmalar sanki eşcinsel insan hiç yok da burada dalga geçmek için konu açılmış gibi...ki bence biseksüellik/eşcinsellik bir dert değil insanların dayatması ile sorunmuş gibi algılanıyor.
Eşcinsellik/Biseksüellik hastalık değil, nasıl heteroseksüel olmak doğuştan gelmişse yani bir kadın olarak bir erkeğe aşık olacağınızı hesaplamadan içgüdüsel olarak yaşıyorsanız eşcinsellik de aynı şekilde insanların içinde var olan bir durum. Ama toplum olarak ötekileştirildiği ve görmezden gelindiği için, insanlar hislerini açıkça yaşamıyor NEDEN çünkü bu durumu ötekileştiren toplumun deyimiyle "eşcinsellik sapkınlık". Bırakın artık bazı şeyleri görmezden gelmeyi, çevrenizde bile olabilir gelecekte ailenizde olabilir kınadığınız şeyler başınıza gelirse bir gün, el uzatmak yerine karanlıklara itmeyin insanları, biraz bilinçli olun. Size zorla birisi hemcinsinize ilginiz olması gerektiğini dayatsa hoş mu? Aynı şekilde eşcinsel birine de mutlaka karşı cinse bir şey hissetmesi gerektiği konusunda dayatmanız kesinlikle ters ve anlamsız.
Konu sahibi arkadaşım, LGBT derneklerine gidip oradaki insanlarla tanışıp kafandaki soru işaretlerini giderebilirsin. Profosyonel bir yardım da alabilirsin psikologlardan, yani yaşayacağın süreç için destek alabilirsin. Sen burda görüldüğü gibi tü kaka bir şey yapmıyorsun. Sakın kendini kötü hissedip, anormal olduğunu düşünme. Destek alırken heteroseksüel olmam gerek mantığıyla değil de cinsel kimliğini aramak maksatlı destek al.
Birbirimizi yargılamadan, tercihlerimize saygı duyacağımız günler hiç gelmeyecek gibi hissediyorum böyle konulara gelen yorumları gördükçe üzülüyorum. Mantık çerçevesinde düşünüp, arkadaşımıza iyi niyetle yaklaşan tüm KK kadınlarını öpüyorum
desteklerim derken ??? sevgi falan değil gay ve lezbiyenlik sadece cinsel bi tatmin olan ilişkileri canlandırıyor gözümde... aşk filan.. neyse ya ok destekleyin.. yani oğlun bi erkekle gelse odasına gire vs vs aa aferim mutlu olduğun şeklde yaşa der destek mi vereceksn
ay cnm bn öyle değilim olsaydm bu alanda destekler dilediğini yaşa tadını çıkr derdm.....sizler gibi
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
tamm özgürce yaşayın.... ama bu kadınlar kulübü olmasın.. kadınlara ilgi duyuyorum diosunuz.. yani erkeklerin duyduğu ilgi oluyo bu.. o zaman burada bulunman ne kadar doğru bilemem.. o zaman gay olanlar da bu sitede olmalı.. onlar kadın gibi.... lez, gay, homo bilmem daha neler varsa haydi toplaşıp sohbet edelim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Senimi yiyicem ben burda? Site yöneticisi flan olsan tamamda sanane ya
sayın konu sahibi dini inancınızın olup olmadığını bilmiyorum ama eğer Müslüman sanız kadının kadınla erkeğin erkekle sevişmesi haram bunu bu konuya yazmak benim borcum
yok eğer hıristiyan vs. diyecekseniz hz. muhammed mustafa sav. mağriple maşriğe peygamber olarak gönderildi yani islamdan sonra diğer dinler geçersiz peygamberimiz gelince ona tabi olunması gerektiği incil ve zeburdada yer alır buda dip not.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?