- 20 Ocak 2010
- 48.786
- 188.558
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi PinkysWorld
-
sayın konu sahibi dini inancınızın olup olmadığını bilmiyorum ama eğer Müslüman sanız kadının kadınla erkeğin erkekle sevişmesi haram bunu bu konuya yazmak benim borcum
yok eğer hıristiyan vs. diyecekseniz hz. muhammed mustafa sav. mağriple maşriğe peygamber olarak gönderildi yani islamdan sonra diğer dinler geçersiz peygamberimiz gelince ona tabi olunması gerektiği incil ve zeburdada yer alır buda dip not.
tamm özgürce yaşayın.... ama bu kadınlar kulübü olmasın.. kadınlara ilgi duyuyorum diosunuz.. yani erkeklerin duyduğu ilgi oluyo bu.. o zaman burada bulunman ne kadar doğru bilemem.. o zaman gay olanlar da bu sitede olmalı.. onlar kadın gibi.... lez, gay, homo bilmem daha neler varsa haydi toplaşıp sohbet edelim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayır demedim tam tersi gitmeyi düşünüyorum dedimEvet bu bir hastalık değil.Anladığım kadarıyla siz de durumunuzdan şikayetçi değilsiniz.arkadaşlarım profesyonel yardım almanızı,daha iyi hissetmeniz için uzmanla görüşmenizi söylemiş,hayır demişsiniz.Amacınız ne?Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
yaratılışınızın dışına taşmışsınız.fıtratınız buna müsait değil,müsait olduğunu zannediyor olabilirsiniz.
hunsa iseniz başka tabi..fakat kadın olarak dünyaya geldiyseniz yardım almalısınız.
öncelikle bunun normal olmadığını kabul edin..
siz bu konuda doktora mı yaptınız ? doğru olmadığı kanısına nasıl vardınız?
siz mi doktora yaptınız? herkes düşüncesini yazdı kimse akademik bir şey paylaşmıyor burda..........
yapmadım ama yapanların yazısını okudum hiç biride eşcinseller ve biseksüeller anormaldir demiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?