-------bitçik pazarım--------

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
1-
bu maşayı aldım ama 2 kez saç yapılmıştır benim saçım çok ince bi merak almıştım masa yapıcam diye ama ilk ve son kullanışım oldu :) iki kez küçük kuzenimin saçını yaptım.sıfır denilebilir.15 tl.

Son düzenleme:
4-
hediyeydi bi sezonda 4-5 kez giymişimdir deri ceket içine kullandım şık duruyor.ama artık spor giymediğim için satıyorum.5 tl.
S VE M olur

Son düzenleme:
8-
lcw den almıştım. xside markası. s olur ben zayıf minyon olduğum için aldıktan sonra arkası hoş durmadı bende o yüzden 1-2 kez giyebildim...
15 tl.

Son düzenleme:

10 penyedir.altı mini gibi durur üst kısmı dökümlü gelir bele doğru.giyince şık duruyor.bu mevsim için kullanılır.koyu yeşildir. bi kez giydim.
S M olur.15 TL.

Eklentiler

• $79.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:

14 - lescon markadır.içi ve dışı görseldeki gibi çift taraflıdır.siyah tarafı eşofman beyaz tarafı polar türü. 3- 4 kez giymişimdir sadece. s beden. 40 tl.

Son düzenleme:

15 pier cardin iç çamaşır takımı. 75/b beden içi boş kaptır.1 kez giyilmiştir o da denemek amaçlı yıkanıp kaldırıldı. ablamındı o 90 takıyor yanlışlık olmuş alırken düğün öncesi geline çeyiz alışverişi bilirsiniz.toplu alınca öyle oldu. değişim süresinde de gitmemiş geçmiş. bana verdi. bana da olmadı 80 takıyorum :) alana kutusuyla askısıyla göndericem. sadece altı bile 60 tl etiket fiyatı.
ben ikisini 50 tl satıyorum.

Son düzenleme:
17- ATTACH=CONFIG]1089639[/ATTACH]

nike marka.iki gözlüdür.birinci gözü çif fermuarlıdır ama biri zor açılıyor diye ben de tek fermuarı kullanmışım ama bunun bir zararı yok tabi ki.lise son da abla hedşye almıştı.zaten çanta kullanmıyoduk 1 dönem taktım takmadım diyenilirim.hiç bir sorunu yoktur.15 tl.

Eklentiler

• $31.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…