Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1-
bu maşayı aldım ama 2 kez saç yapılmıştır benim saçım çok ince bi merak almıştım masa yapıcam diye ama ilk ve son kullanışım oldu :) iki kez küçük kuzenimin saçını yaptım.sıfır denilebilir.15 tl.
10 penyedir.altı mini gibi durur üst kısmı dökümlü gelir bele doğru.giyince şık duruyor.bu mevsim için kullanılır.koyu yeşildir. bi kez giydim.
S M olur.15 TL.
14 - lescon markadır.içi ve dışı görseldeki gibi çift taraflıdır.siyah tarafı eşofman beyaz tarafı polar türü. 3- 4 kez giymişimdir sadece. s beden. 40 tl.
15 pier cardin iç çamaşır takımı. 75/b beden içi boş kaptır.1 kez giyilmiştir o da denemek amaçlı yıkanıp kaldırıldı. ablamındı o 90 takıyor yanlışlık olmuş alırken düğün öncesi geline çeyiz alışverişi bilirsiniz.toplu alınca öyle oldu. değişim süresinde de gitmemiş geçmiş. bana verdi. bana da olmadı 80 takıyorum :) alana kutusuyla askısıyla göndericem. sadece altı bile 60 tl etiket fiyatı.
ben ikisini 50 tl satıyorum.
nike marka.iki gözlüdür.birinci gözü çif fermuarlıdır ama biri zor açılıyor diye ben de tek fermuarı kullanmışım ama bunun bir zararı yok tabi ki.lise son da abla hedşye almıştı.zaten çanta kullanmıyoduk 1 dönem taktım takmadım diyenilirim.hiç bir sorunu yoktur.15 tl.