-------bitçik pazarım--------

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
1- $1.webp $2.webp $3.webp
bu maşayı aldım ama 2 kez saç yapılmıştır benim saçım çok ince bi merak almıştım masa yapıcam diye ama ilk ve son kullanışım oldu :) iki kez küçük kuzenimin saçını yaptım.sıfır denilebilir.15 tl.

Son düzenleme:
4- $13.webp
hediyeydi bi sezonda 4-5 kez giymişimdir deri ceket içine kullandım şık duruyor.ama artık spor giymediğim için satıyorum.5 tl.
S VE M olur

Son düzenleme:
8- $21.webp$18.webp
lcw den almıştım. xside markası. s olur ben zayıf minyon olduğum için aldıktan sonra arkası hoş durmadı bende o yüzden 1-2 kez giyebildim...
15 tl.

Son düzenleme:
$81.webp $78.webp

$80.webp

10 penyedir.altı mini gibi durur üst kısmı dökümlü gelir bele doğru.giyince şık duruyor.bu mevsim için kullanılır.koyu yeşildir. bi kez giydim.
S M olur.15 TL.

Eklentiler

• $79.webp
    $79.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
$33.webp$34.webp$35.webp$36.webp
14 - lescon markadır.içi ve dışı görseldeki gibi çift taraflıdır.siyah tarafı eşofman beyaz tarafı polar türü. 3- 4 kez giymişimdir sadece. s beden. 40 tl.

Son düzenleme:
$43.webp$45.webp

15 pier cardin iç çamaşır takımı. 75/b beden içi boş kaptır.1 kez giyilmiştir o da denemek amaçlı yıkanıp kaldırıldı. ablamındı o 90 takıyor yanlışlık olmuş alırken düğün öncesi geline çeyiz alışverişi bilirsiniz.toplu alınca öyle oldu. değişim süresinde de gitmemiş geçmiş. bana verdi. bana da olmadı 80 takıyorum :) alana kutusuyla askısıyla göndericem. sadece altı bile 60 tl etiket fiyatı.
ben ikisini 50 tl satıyorum.

Son düzenleme:
17- ATTACH=CONFIG]1089639[/ATTACH]$30.webp$29.webp$32.webp$28.webp

nike marka.iki gözlüdür.birinci gözü çif fermuarlıdır ama biri zor açılıyor diye ben de tek fermuarı kullanmışım ama bunun bir zararı yok tabi ki.lise son da abla hedşye almıştı.zaten çanta kullanmıyoduk 1 dönem taktım takmadım diyenilirim.hiç bir sorunu yoktur.15 tl.

Eklentiler

• $31.webp
    $31.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
Back
X