İnan hiçbir fikrim yok. Hani hiç anlamam kendinde anlatmaz ama adam resmen evi eksiyle gecindirmisKuzu girdiği coin sağlam projesi olan bi coin ise toparlanma ihtimali var ama boş bi coine girdiyse gider o para. Şuan bitcoin genel olarak düşüşte ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor
İlk onda olanlar bile ne hale gelebiliyor işte. Hiç belli olmuyor bu işler.Kuzu girdiği coin sağlam projesi olan bi coin ise toparlanma ihtimali var ama boş bi coine girdiyse gider o para. Şuan bitcoin genel olarak düşüşte ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor
En sorumluluk sahibi insanlar bile bu batağa düştü malesef.Merhaba kizlar şuan çok kötüyüm bir süredir çocuk tedavisi görüyordum . Üç senelik evliyim eşimin evliliğimiz boyunca birçok hatası oldu ama hep bağışladim çok aşıktım çünkü . Ama bu son yaptığı beni bitirdi . Bitcoine bulaşmış üstelik keredi çekmiş batirmis. Ve hep içe girmisiz ben bunu öğrendiğim günden beri yıkıldım adamın umru değil . Ben ödeyeceğim merak etme diyor ama nasıl ödeyecek . Annemlere durumu anlattım kadın yıkıldı boşan dediler ama tepkiliydiler yani . Hani nasıl anlatsam kendi yükleri onlara yetermis gibi . Ve haklilarda kadın 50 yaşında temizliğe gidiyor . Eşime altinlarimi verip borcu kapatmayı teklif ettim kabul etmiyor . Ben halledeceğim diyor borç 36 bin civarında tabi fazlası yoksa . Kizlar ne yapayım ben bana bir akıl verin yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum. Bir yandan çok seviyorum ama anlıyorum ki o beni sevmiyor birşey desem hemen hiddetleniyir . İş arıyorum yok yok yok . Ben ne yapacağım kizlar Allah rızası için bir akıl verin bana
Bende bosanacagim galiba ama çok korkuyorum çok aşırı korkuyorum bundan sonrasindanBitcoin olsun borsa olsun bilmediği işe bulaşıp batan çok. Şans eseri arkadaşı kazandıysa aa ben de gireyim deyip saçmalıyor insanlar.
Sizinki iyiymiş yine çok ama çok daha fazla kaybedenler var.
Ama sorun yatırım yapılan yerden ziyade kulaktan dolma bilgi ile herhangi bir yatırım aracına gözü kapalı atlayanlar.
Ben boşardım sanırım gizli kapaklı iş sevmem çünkü.
E orası öyle risk her borsada var.İlk onda olanlar bile ne hale gelebiliyor işte. Hiç belli olmuyor bu işler.
Bir yerden dönmekte fayda var aslında.
Konu da gizli kapaklı iş yapması bence yıllardır coin değil yani.
Sadece şu an olan konu bu.
Daha önceki hataları ailemle hep sorunu vardı ama nedeni yok ailem son derece iyi insanlar üstüne titrerler ama o sevemedi bir türlü nedensiz bir şekildeBirde kocan senden habersiz bu işlere girmesi çok yanlış. Daha öncede hataları oldu demişsin demekki adam hatalarından ders almayı bilmeyen biri ya böyle kabul edip bata çıka yoluna devam edicen yada yol verip kendine yeni bir yol çizeceksin. Burda devrete duyguların girerse kocanla devam edersin gibi duruyor ama aklını kullanmanı tavsiye ederim
Aynen öyle ama hiç umrunda değil . Ben ölüyorum burda aileme karşı mahcup durumdayım üç senedir idare ediyorum evime üstüme başıma birdey almıyorum bende sanıyorum hayat pahalı diye . Meğer adam borsaya basmış parasınıGiden para çok yüklü değil bi şekilde toplanır asıl sorun habersiz kredi çekmesi,
Bide atarlı istemiyorum ben halledeceğim diyorBorcu kapatmak icin altinlarinizi vermek istemeniz ne buyuk hata. Belki de elinizde suan baska bir birikim yok ve bu saatten sonra da bu ulkede bir sey biriktirmek imkansiz. Bosverin borcu nasil yaptiysa oyle kapatsin. Altinlarinizi vermeyin.
Sevip sevmemesi konusunda bişey diyemem ama saygı şart. Yani ailene saygı kısmında sorun yoksa bitcoin de ilk gizli yaptığı bişeyse konuşulup atlatılabilir.Daha önceki hataları ailemle hep sorunu vardı ama nedeni yok ailem son derece iyi insanlar üstüne titrerler ama o sevemedi bir türlü nedensiz bir şekilde
Öyle yapacağımBitcoinden hiç anlamam, eşinizi de affeder misiniz bilmem ama şu durumda altını eşinize borç kapatmak için vermek ennn büyük hata olur. Bırakın nasıl yaptıysa öyle ödesin, onun sorumluluğu. Siz altınınızı kötü günler için saklayın bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?