biten ilişkinin ardından..

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
kızlar biliyosunuz 6 yıllık bi ilişkim onun eskisine dönmesinden dolayı bitti karısık olduğum durumda aldığı hediyeleri geri vermelimiyim yoksa kalmalımı bende

bende vermem. zaten mümkünse birdaha görüşmemek en iyisi, hedyeleri geri verirken görüşmek zorunda kalırsın gerek yok
hatta çok begendiğin hediyeler varsa kullanmaya devam bile edebilirsin

yok cnm niye vericeksin zamanında alınmış şeyler onlar emanet değil sonuçta.... ister at ister ister yak ister parçala:)ama geri verme boşver..... geri istiyorum dersede kendi ayıbı olur zaten seninle birlikte çöpe attım onları da dersin

kendisi daha benimle konuşmadan arkadasıma sormuş napim diye oda demiş naparsan yap salak o kadar salak bi adammış

altinsa sat, o parayla bi kek al, tum arkadaslarini cagir, parti ver, hobaaaaa

zaten diger anlamda bi ise yaramamis, boyle tadini cikar

hosuna gidiyosa kullan, gitmiyosa internette sat cope atma, paraya yazik, yardim icin falan ver ne bilim,

bana verdigi yuzuklerin koleksiyonundan kolye yaptircam ben

bende kıyamamıstım ... belkide kalan tek gerçek seyler onlar oluyo ... hersey yalan cünkü verilen sözler hayaller yeminler ... bi tek onlar gercek . insan rüya görmediğine inanmak için onalra sıgınıyo ...

bende kıyamamıstım ... belkide kalan tek gerçek seyler onlar oluyo ... hersey yalan cünkü verilen sözler hayaller yeminler ... bi tek onlar gercek . insan rüya görmediğine inanmak için onalra sıgınıyo ...

evet oda doğru ama istemiyorsa bizi napalımki daha salak bunlar

benim de bir torbada bekliyolar gidip vermeyi düşündüm ama sonra vazgectim aslında içimden ona geri vermek ya da kargoyla falan göndermek geliyo içimde kaldı cünkü ayrıldıktan bir bucuk ay sonra evlendi kendisi ...

yuh yani nasıl bi sevgileri var bunların karaktersizler ya madem niye baskasının duygularıyla oynuyosun cok sinirlendim serefsizler ya beyinleriyle hareket etmiyo bunlar yok yani

insan kıyamıyoki aldığı altın bileklikte var

bozdur harca işte daha ne .. hediyeleri verme konusuna gelince, hiç dogru bi davranış değil bana kalırsa, "hakkımı helal etmiyorum" filan der, böyle bi yükün altında kaldıgın için vicdan azabı çekersin. en iyisi bir daha görüşmemek. hediyeleri de kaldır at yada birilerine ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…