Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu açmak için emin olamadım ama ne olacak açayım, reglim 7 gün falan sürüyor ve 3. günümde kanamam ve ağrılarım neredeyse tamamen kesiliyo yani 1 gün boyunca hiç regl döneminde değil gibi oluyorum, sonra 4. günümde tekrar ağrı ve yoğun kanamam baslıyo, normal mi bu durum ya, baska benzer sekilde döngüye sahip olan var mı????
Merhaba canım, 34 yaşındayım yaklaşık 5 senedir bir ay bu şekilde oluyorum ama diğer ay düzenli oluyorum. Düzensiz olduğum ay 3 gün oluyorum sonra bir gün birden kesiliyor 5. Gün sanki tekrar yeniden regl oluyormuş gibi hafif ağrıyla başlıyor. Ve yopun oluyor kanama. Toplam 7 gün sürüyor. 30 yaşından önce böyle bir sorunum yoktu. Hiç evlenmedim ve ilişki de yaşamadım. Annem evlenmeden önce ben de öyleydim evlenince geçti dedi. Önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sanırım rahim duvarı kalıntısı vajinayı tıkıyormuş bir gün sonra yeniden atıyormuş vücut. Belki ilişki yaşayınca vajina genişlediğinden sorun çözülüyordur ( tamamen mantık yürütüyorum) kısacası bende de böyle :) hatta geçen ay 4 gün kesintisiz oldum sonra kahverengiye döndü azaldı bitti. Oh dedim bitti abdest aldım sonra ertesi gün karın ağrısıyla şiddetli kanama başkadı. 3 gün daha sürdü ve bitti. Bir de yumurtlama ile alakalı olabilir bazen kesinti oluyormuş.. kısacası kafana takma ben de öyleyim :))