- 19 Kasım 2024
- 79
- 88
- 3
- 45
- Konu Sahibi Eylulumsvd
- 

Ne kadar borcunuz? Vakit namazlariniz sonrası bol bol dua edin, ihlas okuyun. Ancak şöyle de bir gerçek var ki borclar parayla bitiyor. Aile boyu sabit gelirli bır işte çalışmaniz lazım. İnternet sitesi satışı vs.ek gelir olarak düşünün ş
200 bin TL ye yakın borç evim kira. Esim çalışıyor aldığı maaş bankaya asgarisine gidiyor. Yapılandırma yap diyorum fazla öderiz diyor. Emekli parası da kiraya gidiyor ben çalışıyorum zamanla azalicak biliyorum . İnsanoğlu sabırsız işte o kadar yorul elinde bı şey kalmasınNe kadar borcunuz? Vakit namazlariniz sonrası bol bol dua edin, ihlas okuyun. Ancak şöyle de bir gerçek var ki borclar parayla bitiyor. Aile boyu sabit gelirli bır işte çalışmaniz lazım. İnternet sitesi satışı vs.ek gelir olarak düşünün şu anda.
Kesinlikle sıkıntınızi küçümsemek için söylemiyorum ama 200k bu zamanda gerçekten insanı sıkacak bir borç değil.200 bin TL ye yakın borç evim kira. Esim çalışıyor aldığı maaş bankaya asgarisine gidiyor. Yapılandırma yap diyorum fazla öderiz diyor. Emekli parası da kiraya gidiyor ben çalışıyorum zamanla azalicak biliyorum . İnsanoğlu sabırsız işte o kadar yorul elinde bı şey kalmasın
Trafik kazasi sağolun .hasar aldı araba tamiri derken 200 bin tl yakın borç var . İşe başladım ben de .Toparlamak zaman alicak bilmiyorum bı anda da eşim büyük bir satış yaparsa biter. İnternetten hediyelik ajanda kalem vesaire satıyor.Çok geçmiş olsun kaza dediğiniz araba kazası mı, kredi ne kredisi gelirler ne kadar alınan borçlar varmış şu an toplam borç nedir bilmiyorum.
Allah feraha kavuştursun, dua grupları var sitede katılabilirsiniz.
Yilbasinda bu tarz hediyelikleri kurumlar calisanlarina hediye vermek amacıyla toplu alabilirTrafik kazasi sağolun .hasar aldı araba tamiri derken 200 bin tl yakın borç var . İşe başladım ben de .Toparlamak zaman alicak bilmiyorum bı anda da eşim büyük bir satış yaparsa biter. İnternetten hediyelik ajanda kalem vesaire satıyor.
Anlamadım borç 200 bin eve 3 maaş giriyor (biri emekli maaşı) değil mi? Kaç aya taksitlendirdiniz ki borcu?200 bin TL ye yakın borç evim kira. Esim çalışıyor aldığı maaş bankaya asgarisine gidiyor. Yapılandırma yap diyorum fazla öderiz diyor. Emekli parası da kiraya gidiyor ben çalışıyorum zamanla azalicak biliyorum . İnsanoğlu sabırsız işte o kadar yorul elinde bı şey kalmasın
Anladım ama 200 bin çok değil ki toparlanmak zaman alsın,araba ne kadar ediyor?Trafik kazasi sağolun .hasar aldı araba tamiri derken 200 bin tl yakın borç var . İşe başladım ben de .Toparlamak zaman alicak bilmiyorum bı anda da eşim büyük bir satış yaparsa biter. İnternetten hediyelik ajanda kalem vesaire satıyor.
Önemli olan can sağlığı,çok şükür sağlığınız yerinde.İnanın biter ....dertte biter,borçta biter.Az sabır biraz daha dişinizi sıkın,ve inanın zor durumda olan tek siz değilsiniz .Ülkece zor zamanlar yaşıyoruz.Herşey pahalı ,ulaşılmaz.Bu sene kiraz yedin mi diye sorsan ülkenin yarısından fazlası yememiştir.Dilerim en kısa sürede feraha çıkarsınız...Selam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si
O sırada 2 milyonluk altın borcu olan ben.200 bin TL ye yakın borç evim kira.
geçmiş olsun daTrafik kazasi sağolun .hasar aldı araba tamiri derken 200 bin tl yakın borç var . İşe başladım ben de .Toparlamak zaman alicak bilmiyorum bı anda da eşim büyük bir satış yaparsa biter. İnternetten hediyelik ajanda kalem vesaire satıyor.
ay benim de sizin 4 katı borcum var 11 katı ev kredisi hariç… kendinize yüklenmeyin diye yazdımKesinlikle sıkıntınızi küçümsemek için söylemiyorum ama 200k bu zamanda gerçekten insanı sıkacak bir borç değil.
En yakın örnek kendim hatta :)) benim sizin 2 katiniz kadar borcum var neredeyse ve aldığım maaş yattığı gün bitiyor. Subat sonuna kadar da böyle. Sabır o yüzden. Sizin de zamanla biter.
Ahahaha ay ne dicemi bilemedimay benim de sizin 4 katı borcum var 11 katı ev kredisi hariç… kendinize yüklenmeyin diye yazdım
Eğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.Selam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si
Ben merak ettim, yazabilir misinizEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Kesinlikle sıkıntınızi küçümsemek için söylemiyorum ama 200k bu zamanda gerçekten insanı sıkacak bir borç değil.
En yakın örnek kendim hatta :)) benim sizin 2 katiniz kadar borcum var neredeyse ve aldığım maaş yattığı gün bitiyor. Subat sonuna kadar da böyle. Sabır o yüzden. Sizin de zamanla biter.
Ne alakageçmiş olsun da
çocuğun altına kaskosuz sigortasız araç mı verdiniz?
Teşekkür ederim tez zamanda biter. Yazarsanız sevinirimEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Bana da özelden yazar mısınız..Ve öncesinde hazırlık olarak ne yaptığınızı daEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?