Biter mi borçlar

Duayi mumkunse buradan da paylasirsaniz bircok kisi faydalabilir. Ozelden herkese yazmak sizin icin vakit alabilir diye dusundugum icin genele katki olmasi acisindan ilettim. Bize de faydaniz olur. Simdiden tesekkurler

Borç ödemek için işe girip isteklerinizi düşünüp can sıkmanız şuan yersiz .şu dönemde 200 para değil muhtemelen yaşınız var ve çalışmak zorunuza gitmiş olmalı ama zamanla alışınca çalışmak hoşunuza bile gidicektir .1 sene demeden bitecek bir borç sonrasında hayal ettiğiniz ne varsa sırayla maaşınız elinize kaldıkça alırsınız.hayat standartlarınız değiştiği için de üzülmüş olabilirsiniz. kendımden biliyorum eşim ticaretle uğraşıyor bi bakmışsın yarınlar yok gibi yaşıyoruz bi bakmışsın hesap kitap tutuyoruz .hayat beklenmedık şekilde masraflar cıkarabılır , şükür ki kazadan can kaybı olmadan borçla kurtarmışsınız

Evet sanırım yaşım 45
Sağolun ayni dediğiniz gibi oldu . Yaşım 45 güzellik merkezinde temizlikçi abla oldum yorucu biraz ama alıştım ilk defa tam gün çalışınca her şey değişti hayatım da. Ondan bu her şeyi dert etmem

200 bin borç altın hariç mi akrabalardan altın aldık demişsinizde eşiniz asgari ödüyormuş tek bir bankamı eğer tek bir banka ise daha rahat ödenir aslında maaşın birinin tamamını oraya bağlarsanız daha rahat olur asgariye de faiz biniyor aslında.

Son düzenleme:
Borçlar bu devirde bitmez bizimde 500 milyar borcumuz var sizin yine 200

Bana da yazarsanız çok sevinirim

Diğer arkadaşlar gibi ben de duayı rica edicem sizden, özel mesaj gönderilmiyor

Merhaba bana da yazar mısınız

Bir çoğumuz borç ödüyoruz ki zaten yazılmış 200 afaki bir borç değil ödenir sıkmayın canınızı...

İlk defa çalıştığınız için böyle hissediyorsunuz. Borcunuz olmasa bile aldığınız tutara bakıp birde piyasaya bakıp boşuna çalışıyorum hissine düşecektiniz zaten

Günaydın duayı banada özelden yazarmısınız

Oglunuz ne is yapiuor

Oğlunuz çalışıyor mu?
Kaç çocuk var?
Yani arkadaşların dediği gibi büyük meblağ değil ama sabit giderleriniz çoksa geliriniz azsa tabi ki zorlar.
Aracınıza kasko yaptırın bundan sonra.
Borcunuz bitince de araç borcuna girip aracı yenileyin derim hazır alışmışken :)

Bana da yazar mısınız rica etsem

ALLAH kolaylık versin, bende martta 110 gr altın borçlanmıştım. O zaman altının gramı 3000 tl civarıydı şimdi olmuş 6000 civarı :) Rabbim ödeme kolaylığı versin hepimize, demek ki çıkacak varmış.
Bu günlerde geçer üzülmeyin.

Bana da yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…