- 8 Mart 2019
- 7.708
- 38.457
- 548
- 40
- Konu Sahibi Eylulumsvd
-
Aracın sigortası kaskosu varsa masrafı sigorta karşılar, 200 bin TL borç çıkınca haliyle sorulmuş. Neden tepki verdiniz ki?Ne alaka
Teşekkür ederim tez zamanda biter. Yazarsanız sevinirim
Duayi mumkunse buradan da paylasirsaniz bircok kisi faydalabilir. Ozelden herkese yazmak sizin icin vakit alabilir diye dusundugum icin genele katki olmasi acisindan ilettim. Bize de faydaniz olur. Simdiden tesekkurlerEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Evet sanırım yaşım 45Borç ödemek için işe girip isteklerinizi düşünüp can sıkmanız şuan yersiz .şu dönemde 200 para değil muhtemelen yaşınız var ve çalışmak zorunuza gitmiş olmalı ama zamanla alışınca çalışmak hoşunuza bile gidicektir .1 sene demeden bitecek bir borç sonrasında hayal ettiğiniz ne varsa sırayla maaşınız elinize kaldıkça alırsınız.hayat standartlarınız değiştiği için de üzülmüş olabilirsiniz. kendımden biliyorum eşim ticaretle uğraşıyor bi bakmışsın yarınlar yok gibi yaşıyoruz bi bakmışsın hesap kitap tutuyoruz .hayat beklenmedık şekilde masraflar cıkarabılır , şükür ki kazadan can kaybı olmadan borçla kurtarmışsınız
Sağolun ayni dediğiniz gibi oldu . Yaşım 45 güzellik merkezinde temizlikçi abla oldumBu borcu ödeyebilmek için çalışmaya başlamak çok zorunuza gitmiş diye anlıyorum yazdıklarınızdan, borçlardan ziyade işe gitmek sizi zorluyor sanki.
200 bin şu zamanda bir şey değil, çabucak ödenir. Hepimiz çalışıyoruz, hepimiz borç ödüyoruz. Önemli olan sağlık, geri kalanına dertlenmeyin. Allah kolaylık versin.
Evet ilk defa tam gün çalışıyorum200bin için fazla abartmıyo musunuz? Asgari alsanız bile maks 10ayda biticek bir borç, 1 sene bile değil. Hayatınızda ilk kez mi çalışıyosunuz?
200 bin borç altın hariç mi akrabalardan altın aldık demişsinizde eşiniz asgari ödüyormuş tek bir bankamı eğer tek bir banka ise daha rahat ödenir aslında maaşın birinin tamamını oraya bağlarsanız daha rahat olur asgariye de faiz biniyor aslında.Evet sanırım yaşım 45
Sağolun ayni dediğiniz gibi oldu . Yaşım 45 güzellik merkezinde temizlikçi abla oldumyorucu biraz ama alıştım ilk defa tam gün çalışınca her şey değişti hayatım da. Ondan bu her şeyi dert etmem
Borçlar bu devirde bitmez bizimde 500 milyar borcumuz varSelam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si
Bana da yazarsanız çok sevinirimEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Diğer arkadaşlar gibi ben de duayı rica edicem sizden, özel mesaj gönderilmiyorEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Merhaba bana da yazar mısınızEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Günaydın duayı banada özelden yazarmısınızEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Oglunuz ne is yapiuor200 bin TL ye yakın borç evim kira. Esim çalışıyor aldığı maaş bankaya asgarisine gidiyor. Yapılandırma yap diyorum fazla öderiz diyor. Emekli parası da kiraya gidiyor ben çalışıyorum zamanla azalicak biliyorum . İnsanoğlu sabırsız işte o kadar yorul elinde bı şey kalmasın
Banada atarmisinizz size zahmetGünaydın duayı banada özelden yazarmısınız
Bana da yazar mısınız rica etsemEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Bana da yazar mısınız?Eğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?