- 26 Ağustos 2023
- 2.964
- 5.171
- 88
- 26
- Konu Sahibi Eylulumsvd
-
Ay birsry diyimmi moralinizi bozmak gibi olmasinda cidden suan tl bazında 100 binin üzerinde maas aliyor esim ben calismiyorum lüks harcamada yok bir yerden birsey cikiyor yok araba masrafi yok sunun bilmem neyi bakiyorsun para kalmiyor ay sonunda lafta köşeye bile para atmak gerekiyor ama o borclar hic azalmiyor gercekten borcsuz yasayan varmi cok merak ediyorumSelam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si
Bana da yazar mısınız rica etsemEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Merhaba darkideasEğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Stajyer daha üniversitesi okudu 2 yıllık gemi makine işletme mühendisliğiOglunuz ne is yapiuor
Ben de tam bundan bahsettim. Kredi bulaşilinca bereket olmuyor ben öyle düşünüyorum. Hayatta pahalı. Allah yardımcınız olsunAy birsry diyimmi moralinizi bozmak gibi olmasinda cidden suan tl bazında 100 binin üzerinde maas aliyor esim ben calismiyorum lüks harcamada yok bir yerden birsey cikiyor yok araba masrafi yok sunun bilmem neyi bakiyorsun para kalmiyor ay sonunda lafta köşeye bile para atmak gerekiyor ama o borclar hic azalmiyor gercekten borcsuz yasayan varmi cok merak ediyorum
Bütün borclari tek bir kredide toparlasaniz daha hesapli olurmu sizin icin.200 bin TL ye yakın borç evim kira. Esim çalışıyor aldığı maaş bankaya asgarisine gidiyor. Yapılandırma yap diyorum fazla öderiz diyor. Emekli parası da kiraya gidiyor ben çalışıyorum zamanla azalicak biliyorum . İnsanoğlu sabırsız işte o kadar yorul elinde bı şey kalmasın
Merhaba, banada yazabilirmisiniz lütfen?Eğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Suraya, karaya vurmus yorgun gemi gibi park ediyorum. Bu ne ki mesajlarini okumaya benim de ihtiyacim varSelam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si
2 yıllık mühendislik olmaz ki, tekniker olur. Yinede ise başlayınca maaşı kötü olmayacaktır. Gemicilikte maaşlar nispeten iyiStajyer daha üniversitesi okudu 2 yıllık gemi makine işletme mühendisliği
Ben de tam bundan bahsettim. Kredi bulaşilinca bereket olmuyor ben öyle düşünüyorum. Hayatta pahalı. Allah yardımcınız olsun
Ben her sabah kalktığımda ve akşam yatmadan hemen önce okurum. Okumadan önce kendimi rahatlatırım. Kalp atışlarınız sakin olmalı, huzurlu hissetmelisiniz.( Endişe, nefret, korku, fesatlık gibi düşünceler olmamalı dua esnasında.) 7 adet Ayetel Kürsi- 99 adet Estağfirullah- 99 adet Elhamdülillah ( Bu sırayla okuyorum. Acele ederek değil yavaş yavaş okurum. Kelimeleri fısıltı ile söylerim. Kulağım kendi sesimi duyar. ) Bitirdiğimde '' Benim için herşey yolunda, bunu biliyorum'' deyip günlük olarak ne yapıyorsam yaparım. Ve günlük hayatımda sadece yaşamak istediğim şeyleri düşünürüm. Zihninizi eğitmeniz gerekiyor. Olmasından endişe duyduğunuz hiçbir şeyi dile getirmeyin, düşünmeyin. Benim hayatıma çok fazla etkisi oldu. Uygulamadan önce araştırın, aklınıza yatarsa, uygulamak isterseniz karar size ait. Ve unutmayın dualar çaba ile birleştiğinde sonuca ulaşır.Teşekkür ederim tez zamanda biter. Yazarsanız sevinirim
Çok beğendim okurken Umut doldu bunu yapicamBen her sabah kalktığımda ve akşam yatmadan hemen önce okurum. Okumadan önce kendimi rahatlatırım. Kalp atışlarınız sakin olmalı, huzurlu hissetmelisiniz.( Endişe, nefret, korku, fesatlık gibi düşünceler olmamalı dua esnasında.) 7 adet Ayetel Kürsi- 99 adet Estağfirullah- 99 adet Elhamdülillah ( Bu sırayla okuyorum. Acele ederek değil yavaş yavaş okurum. Kelimeleri fısıltı ile söylerim. Kulağım kendi sesimi duyar. ) Bitirdiğimde '' Benim için herşey yolunda, bunu biliyorum'' deyip günlük olarak ne yapıyorsam yaparım. Ve günlük hayatımda sadece yaşamak istediğim şeyleri düşünürüm. Zihninizi eğitmeniz gerekiyor. Olmasından endişe duyduğunuz hiçbir şeyi dile getirmeyin, düşünmeyin. Benim hayatıma çok fazla etkisi oldu. Uygulamadan önce araştırın, aklınıza yatarsa, uygulamak isterseniz karar size ait. Ve unutmayın dualar çaba ile birleştiğinde sonuca ulaşır.
cana geleceğine mala gelsin para bu gelir giderSelam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?